Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

turejom bedu ir mes, nes viduriukai labai skysti ...buvo net zaizdele atsiradusi verysad.gif isgelbejo melynas tirpaliukas, man atrodo vadinasi Sol Methylene 1%, pries tai isbandem daug visokiu tepaliuku, ekologiskas sauskelnes, galiausiai ir naturalu vystyma doh.gif bet niekas negelbejo. tiesa siek tiek padejo pantenolis, bet tas melis sugyde musu bedeles per pora dienu thumbup.gif
Atsakyti
o kaip daromos tos oro voneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilea @ 2008 09 05, 17:01)
o kaip daromos tos oro voneles  blush2.gif

nuemus pampersa duodama nuogu uzpakaliuku pasispardyt, arba jei ne salta ir nuogai galima isrengt kad odele pakvepuotu. O be viso sito mums panaceja yra sudocream tepalas thumbup.gif
Atsakyti
mums taip pat sudokremas padedavo ir dabar dar padeda.ir dar ramuneliu nuoviru ploviau kai visai mazyte buvo man padejo tik stipraus nepasidarykit sa darydavau,kad vos spalva pakeistu.
Atsakyti
mano maziukui dar tik 2 sav. o kirksnelese issutimai patepiau sudocremu, odele toj vietoj lupasi, gaila ziureti, patarkit ka tokiu atveju daryti. Bandziau oro vonias daryti, bet vesoka namie bijau peraldyti..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2008 09 21, 19:29)
mano maziukui dar tik 2 sav. o kirksnelese issutimai patepiau sudocremu, odele toj vietoj lupasi, gaila ziureti, patarkit ka tokiu atveju daryti. Bandziau oro vonias daryti, bet vesoka namie bijau peraldyti..... verysad.gif

Nuėjusi pas pediatrą paprašyk, kad išrašytų gaminamus vaistukus nuo iššutimų. Kaip jie vadinasi nežinau. Manau, kad gydytoja žino. Nes jau kelios mamytės rašė, kad taip pat tepa tais gaminamais. Mums jie super thumbup.gif . Juos naudoju nuo gimimo. Visi kiti mums netiko. Iššutimai pranyksta per kelias dienas. O paraudimai per dieną.
Atsakyti
mums vasara buvo gal menesi bedeliu issute visos kirksnytes, niekas niekas nepadejo, kol nepabandziau pataisu sporu milteliu, oro vonios visiskai nepadejo, vieninteliai sie milteliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif dekui labai uz patarimus bandysim viska kad tik mazikui padet doh.gif
Atsakyti
MUMS GERIAUSIAS SUDOKREMAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pats geriausias Sudokremas thumbup.gif jau po pirmo patepimo uzpakaliukas apgija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mums labai gerai padeda HIPP kremukas nuo issutimu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na mes jau is sauskelniu isauge senokai, taciau su uzpakaliuko beda susidurem pradeje eiti i darzeli - jau po poros dienu lankymo dubciuka nubere raudonais spuogeliais. gal ten nelabai svariai puodus isplauna, gal sumaiso juos su kitu vaiku, bet beda neisnyksta jau antra savaite. tepliojame aliejuku, sudokremu, paprastu kremuku, bet niekas nepadeda. gal kam irgi tokia beda buvo nutikus? pasidalinkite patirtimi, kaip su ja kovoti?
Atsakyti