mielos mamytes, man problemos su mergyte uzpakaliuku prasidejo is kart kai grizom is ligonines, isanges srityje pradejo slapiuot ir atsirado pavienes zaizdeles, bet tik ties isange, laukem kol aplankys mus daktare, o iki tol bandziau visokius kremukus, nes maniau jog tai issutimas, bet nieks nepadejo, nes atejusi daktare pasake, kad tai grybelis ir taip yra del kontaktko odos ir ismatu, tad is pradziu israse tepti fuksinu, o jei nebus efekto, liepe vartoti plius ir clotrimazoli kartu, 2k/d. ir ant virsaus nuolat tepti sudokrema..zodziu fuksinas mum nedave efekto ir po 3 d. as prideja clotrimazoli, pagerejimas po 7d. nebuvo didelis, kartais ir vel pablogedavo, dariau ir oro voneles, bet...paskui as pradejau tepti clotrimazoliu be fuksino 2k/d. ir po 3d atsirado efektas, o gal ir mes po keliu sav vargo "isaugom" is tu problemu.. ir plius mano teta(ji pediatre)man rekomendavo kremuka sudirgusei ir serpetojanciai odelei tepti, super tepalas, parasysiu recepta jums mamytes, gal kuriai nors pravers, issutimus tai tikrai gydo:
Uno sudeti:
Rp Lanolini 1/3 d
Vazelini
ol. Helianthi
Aq. destilliantae a˜a 50,0
D.S. vartoti Isoriskai
kaina jo 13.60lt.
galima vartoti ir sausai odelei.
kaune galit isigyti farma vaistineje, ten jums ji pagamins, savanoriu g. kur "A klinika", gal ir kitose gamina.
tikiuosi jums pasitarnavau

.