Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

QUOTE(yerena @ 2008 11 13, 13:22)
viena karta bandziau su tuo moliugeliu ir siaudeliu- nepatiko  schmoll.gif  skonis nekoks...
Mate iberiu i puodeli, uzpilu karstu, bet ne verdanciu vandeniu ir idedu laimo skiltele. Beje, mate zrbatzoles galima plikyti kelis kartus. Man skaniausias antras kartas, skonis ne toks ryskus, isryskeja zolinis akcentas ( man asmeniskai  blush2.gif )

o nuo to moliugelio yra kazkoks skonis ? g.gif as vis svarstau ar pirkti moliugeli, nes labai patinka bent is isvaizdos jis ax.gif kaip manai arverta ji isigyti?
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 11 14, 07:28)
o nuo to moliugelio yra kazkoks skonis ?  g.gif as vis svarstau ar pirkti moliugeli, nes labai patinka bent is isvaizdos jis  ax.gif  kaip manai arverta ji isigyti?

Man skonis keiciasi, siulyciau pas kazka, kas tuos dalykus megsta ir turi, pabandyti, o veliau jau isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiuo metu pamėgau Sencha su pienu iš Presto. Skanumėlis... smile.gif
Atsakyti
Pstaruoju metu geriu žalią arbatą "Shere Tea',o rytą geriu tokią pat juodą arbatą su pienu.
Matė pasaulyje vadinama įvairiais vardais-Braziliška arbata,Paragvajine arbata,Jazuitų arbata,Misionierių arbata,Yerba mate,mate.
Matė ypatingai ruošiama ir gerama.Matės milteliai beriami į išskobtą moliūgėlį arba šiuolaikinį indą iš molio,kokosų riešuto ir užplikomi.Matė geriama per šiaudelį- bombiliją.
Matę galima užpilti daug kartų.Šį gėrimą galima gardinti medumi mėtomis citrinomis,bei kitais kvapiais augalais. rolleyes.gif
Atsakyti
Prieš keleta dienų netyčia aptikau ir nusipirkau GRANATŲ-KRAIUŠIŲ ARBATĄ (pakeliuose Milford).. rolleyes.gif sakyčiau įdomi, ne raudona, kaip tikėjaus, bet vyrui sako skoniu primena multivitaminų sultis lotuliukas.gif

Šalia mačiau yra irgi įdomus variantas - IMBIERO - SLYVŲ ARBATA.. g.gif galvoju, gal kuri ragavot?

Girdėjau kia kurių mamų teigiamus atsiliepimus apie imbiero arbatą, bet patu dar nedrysau pirkti..
Atsakyti
Smalsu ,paklausti ar tose jūsų arbatose nebuvo,sudėtyje kvapų? : g.gif
Atsakyti
Man patinka lipton zalioji arbata su citrusiniais vaisiais.Labai maloniai geriasi.
Atsakyti
Man patinka ivairios...
Atsakyti
Pirmą kartą gyvenime paragavau baltosios arbatos (Lipton White Tea), deja, ji man labai nepatiko. Nemėgstu nei žaliosios, nei baltosios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 11 13, 17:14)
ryte be zalios arbatos puodelio - ne is vietos biggrin.gif o vakare ETNO - siltas prisiminimas ax.gif  ten ciobreliai, pipirmetes... pati paciausia su medum  thumbup.gif

Man si pati skaniausia wub.gif su kupinu sauksteliu medaus biggrin.gif
Atsakyti
man žalia su įvairiais priedais pati skaniausia smile.gif ir ETNO įvairių žolelių su medum thumbup.gif
Atsakyti
Mėgstu įvairias arbatas, ties viena neapsistoju, nes pabosta skonis. Namuose kolekcija PRESTO arbatų, darbe pagrinde maišeliuose, taip patogiau ax.gif
Atsakyti