Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

dabar geriu zalia arbatyte su ivariais priedais is Prestos - Zalios kaledos, deja, kad nusipirkau tik 50gr, o jos daugiau nebebus...tik kalediniu laikotarpiu ji prekyboje buvo...
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 02, 01:37)
Man labai gaila ,kad Lietuvoje kardamono seklu labai prasta kokybe.
Kai yra kitur jo kokybe skirasi.

Deja turiu pripazinti jog daugumos parsiveztiniu prieskoniu ir arbatu kokybe visai kitokia negu pirktu Lietuvoje g.gif
Atsakyti
O,labai gaila,kad taip yra,man kaledoms atveze geros kokybes kardamono,tai esu labai dekinga,uz tai siam mielam zmoguciui.
Parodziau koki as isigijau cia ,tai sake ,kad prasta kokybe.
Siandiena,ziurejau internete,pildziausi ziniu bagaza apie kardamona,pasirodo,kag pas mus atveztas i cia ,jis nesudygtu
Atsiprasau,ne cia vieta apie auginima,nes seklos cia buna dziovintos.
Atsakyti
Zalioji arbata be priedu ax.gif
Atsakyti
oj, o man tai kažkokie arbatos gėrimo etapai užeina - puse metų geriu vien tik žalią, kitą pusę vien tik juodą.. O kavinėse visad kažkodėl užsisakau vaisinę ax.gif
Atsakyti
Man tai labai skani jazminu arbata... bet tokios skanios kaip Gen bei restorane niekur nerandu nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Po žalios arbatos bumo grįžau prie juodos, ypač patinka Greenfield'o arbatos. Tik Lietuva per mažai rūšių eksportuoja, be to visos pokeliuose doh.gif
Atsakyti
Mielosios,gal kuri esate naudoję"Tulsi "arbatą su imbieru?
Prašau pasidalinkite tuo.
Atsakyti
Mielosios arbatų ekspertės,
ar,jau nebegerete arbatų krizės metu?
Labai prašau atsiliepkite,pasidalinkite patirtimi.
Ačiū.
Atsakyti
labai megstu metu arbata wub.gif dar skani zalia su zenseniu ir citrina, zemuogiu pieva...dazniausiai presto sedevrus skanaujam, o geriausiai tai gaminu paprasta karsta atsigerima vietoj arbatos: citrina (nulupta zievele ir kubeliais pjaustyta),imbieras tarkuotas(kas megsta) ir medus, uzpilu tik verdanciu vandeniu ir megaujuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai skani imbierinė arbata thumbup.gif
Atsakyti
Kriistinalm 4u.gif
Tu,tikrai visiškai ,esi teisi 4u.gif imbiero arbata yra išties labai skani ir pasižymi gydomom savybem 4u.gif
Atsakyti