Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

[quote=Cvietočik,2007 05 18, 09:42]
labas rytelis, oi kaip faina penktadienis.... smile.gif

Sakė, jei nuo 1 clost pasistumuliavo, ir nepavyks šį cikla, tai kita su 2 tikrai prisiauginsim.... ax.gif . Bet žiūriu čia rašot, jog būna atveju, kai su 1 auga, o su 2 ne..... blink.gif nu čia tai jo fyntai.... doh.gif

as tik viena ir geriu, ir uzaugo visai geros, dabar liko tik dirbti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 18 gegužės 2007 - 09:26
O kiek šansų kad iki pirmadienio nuo 12 mm paaugs iki 19-20 mm mastau.gif..?
man vakar buvo 12 CD, tai pirmadieni bus 16 cd. Po kiek paaugti gali per diena....? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 18, 11:30)
O kiek šansų kad iki pirmadienio nuo 12 mm paaugs iki 19-20 mm mastau.gif..?
man vakar buvo 12 CD, tai pirmadieni bus 16 cd. Po kiek paaugti gali per diena....? blush2.gif

kiek zinau per diena apie 2mm. tai turetu paugt iki 19-20 mm bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 18, 10:43)
kiek zinau per diena apie 2mm. tai turetu paugt iki 19-20 mm  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

aišku....
kaip supratau iš ginės, tai arba paaugs, arba gal nykti pradės.... g.gif
Nu ***** reikia dabar tik laukti..... unsure.gif
Atsakyti

[/quote]

Cvietocik, nepergyvenk tu taip................... blink.gif
juk gali buti ir mazesnis, bet uz tai tas vienintelis,kuris apsivaisins 4u.gif ir tapsi tada nestuke.gif

Davai merginos nestresuojame taip ax.gif
o tai sau isivarome baimiu ir tada nieks nesigauna g.gif
Atsakyti
taiva, akd jau cia pakeisti nieko negalim...kaip jau sugalvos...na mintyse, aisku paaugint galim....Augam, augam , augam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 05 18, 10:57)
Cvietocik, nepergyvenk tu taip................... blink.gif
juk gali buti ir mazesnis, bet uz tai tas vienintelis,kuris apsivaisins 4u.gif  ir tapsi tada nestuke.gif

nepergyvenu aš...irnesakyk.gif
dar tik pirma stimuliacija, tai nelabai įkirtus sistemos.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

man ir tik pirma stimuliaija, vakar pabaigiau clost. isgerti, pirmadienis eisiu pas gydytoja, ziuresim ka auginam. taip noretusi, kad uztektu to mazo stumtelejimo link nestuke.gif, bet kaip bus taip. Pasiskaiciau vakar apie gerai pasisekusias pastaruju dvieju mergyciu stimuliacijas, tokia viltis suzibo.
Viskas bus gerai thumbup.gif , psichologiskai irgi labai svarbu nusiteikti, nes lelius nenores pas tokia nervuota mamyte ateiti.
Atsakyti
[quote=Rase-liukas,
man ir tik pirma stimuliaija, vakar pabaigiau clost. isgerti

rase-liuk tai kartu testukus darysim, as vakar taip pat pabaigiau clost thumbup.gif
tu turbut nuo 5 cd gerei? pamaciau, kad ciklas pat tave 2 dienom anksciau prasidejo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 18 gegužės 2007 - 12:54
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 17, 23:18)
sveikules,
aciukas uz geras naujienas! knielita, blndz wub.gif
Amade, linkiu greiciau pradeti sekmingai planavimus wub.gif
as buvau sian pas gydytoja, du folikulai po 16,5 mm kaireje puseje ir vienas 15 mm desineje puseje. tai sestadieni ryte susileist liepe Ovitreli. beje gleivine sake galetu buti storesne, nes dabar 6 mm rodos..sake ji ploneja nuo clostilbegito...manau jei si cikla nepavyks, tai atidesim stimuliacijas rudeniui...tai tokios naujieneles, pasiilgau labai jusu mergytes, atsiprasau kad dingus buvau  blush2.gif
linkiu nuosirdziai visoms planiukems, kad greiciau pagautumet savo stebukliukus.

Dainiuke, tai puikios naujienos thumbup.gif , o gleivinė prisivis, pamatysi mirksiukas.gif, tai jau dabar darbuokitės iš peties lotuliukas.gif

QUOTE(varle123 @ 2007 05 18, 08:21)
na cia tam, kad pas mane 1 faze visai trumpa g.gif , o antroje temperatura neuzkyla auksicau 36.7-36.8 (neuztenka geltonkunio)
tai ji bandys man leisti kazkokius vaistus padidinat geltonkuni  blink.gif

Nepankama geltonkūnio fazė būna dėl progesterono trūkumo, tam skiria Duph po O praėjus keletui dienų.
Kažkaip nelabai ir aš suprantu tavo gydytojos taktikos g.gif , jei mato, kad folikulas toks didelis, kodėl neleidžia sprogdinančių vaistų, juk 23 mm folikulas - jau labai didelis g.gif , o jei dar šiandien nesprogs, tai ryt jau jis gali virsti cista doh.gif
Juk nuo Ovitrelio kaip tik ir progesteronas labiau užkyla ax.gif

QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 18, 10:51)
aišku....

Ir aš pirmadienį einu pas ginių ax.gif 12 mm folikulai tikrai nesunyks, nepergyvenk, jei jie persirita per 10 mm tada jau tampa dominuojančiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 05 18, 13:45]
[quote=Rase-liukas,
man ir tik pirma stimuliaija, vakar pabaigiau clost. isgerti

rase-liuk tai kartu testukus darysim, as vakar taip pat pabaigiau clost thumbup.gif
tu turbut nuo 5 cd gerei? pamaciau, kad ciklas pat tave 2 dienom anksciau prasidejo... g.gif
[/quote]

aga as nuo 5cd geriau, tai kartu ir darysim, dabar labaiu laukiu ka pirmadieni gyd. pasakys, o kaip bijau tai net nemoku papasakoti verysad.gif
Atsakyti
O praėjus keletui dienų.
Kažkaip nelabai ir aš suprantu tavo gydytojos taktikos g.gif , jei mato, kad folikulas toks didelis, kodėl neleidžia sprogdinančių vaistų, juk 23 mm folikulas - jau labai didelis g.gif , o jei dar šiandien nesprogs, tai ryt jau jis gali virsti cista doh.gif
Juk nuo Ovitrelio kaip tik ir progesteronas labiau užkyla ax.gif

Na tai kaip ir minejau as ....turiu cista
del kurios gydytoja bijo duoti Ovitreli, nes ji vis dideja unsure.gif
nuo geguzes 2d. iki geguzes 17d. ji padydejo 2 cm unsure.gif
ir sake,kad ji visa kraujota, kas yra labai negerai schmoll.gif
Gine galvojo,kad po mmm viskas susitvarkys, o cia ji - cista sedi sau kaip karaliene ir diktuoja savo salygas blink.gif

siandien nedrisau skambinti Vildaitei, bet pirmadieni tai jau teks g.gif g.gif
a bijau, tai ne tas zodis schmoll.gif
Papildyta:
aas tai bijau del laparaskopijos unsure.gif

O tu Rase-liukas del ko bijai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 18 gegužės 2007 - 13:49