Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 14:35)
bus va taip - paguldys tave ant operacinio stalo, tada gulėsi ir galvosi "jėzusmarija, dabar mane pjaus, kaip man savęs gaila ir liūdna", o tada tau į veną suleis vaistų ir paklaus ar sukasi galva, tai čia tas man labiausiai patinkantis momentas  biggrin.gif  lubos švelniai sukasi sukasi, o pats jautiesi toks atsipalaidavęs... o tada liepia ką nors kalbėti arba skaičiuoti, tai aš asmeniškai tik ir prisimenu tą dalį kai kalbina, o kai pati ką nors sakyčiau - jau nebe.

taigi, viskas čia normaliai, nebijok, ką tau dar papasakot, kad mažesnė baimė būtų?

4u.gif
Aciu uz pralinksminima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 23, 14:47)
Va ir man tas pats biggrin.gif Daktarė sako, tuoj jums pradės suktis galva, o man jau taip sukasi, jau taip gera biggrin.gif, o jau kiek drąsos atsirado, rodos, viską būčiau išrėžus ką galvoju , tik bac ir nieko neprisimeni lotuliukas.gif Eik tu, jausmas fainas biggrin.gif  gal tik po operacijos šiek tiek pilvuką skauda, visgi pjauna ax.gif , nors nežinau, nes niekas manęs dar nepjovė, aš čia gimdos nuotrauką su narkoze dariau ax.gif

tai vat ir sakau, narkozė man patinka biggrin.gif jeigu jau jinai yra neišvengiama ir apie jos žalą neverta diskutuoti, tai kodėl gi nepaieškojus malonių pusių biggrin.gif

varlyte, kaip tu? gal mažiau bijai nuo mūsų tokių linksmų prisiminimų? bigsmile.gif

o dar vienas iš geresnių variantų yra, kai per narkozę pradedi žmonėms aktyviai pasakoti apie gyvenimą lotuliukas.gif aš vieną kartą pabudau taip gerokai padžiūvusia gerkle nuo kalbėjimo, nes balsu rašiau darbinį e-mailą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 23 gegužės 2007 - 13:55
Tai čia e-mailas dzin, bet kai pradeda apie meilužius ir savo meiles pasakot ir dar jų šauktis hihihi.gif
Atsakyti
varle 123 likimo drauge console.gif mane planuoja operuot birzelio 26, paskaiciau tuos jusu malonius prisiminimus tai net juokas paeme.
As irgi pradzioj verkiau, o dabar labai laukiu, kad greiciau tas laukimas baigtusi, kad greiciau isimtu ta cista ir galeciau keliauti i jusu sarasa, nes man su cista nestimuliuoja sad.gif o leliukas uzsispyrelis taip neateina, maivosi, sakau pamaiva bus kaip ir mama biggrin.gif
varle123 nusiteik optimistiskai, visvien nieko nepakeisim, jeigu reikia tai reikia.
mergaites o ar yra kokia nors galimybe kad narkozes metu ka nors jausiu?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 05 23, 14:59)
Tai čia e-mailas dzin, bet kai pradeda apie meilužius ir savo meiles pasakot ir dar jų šauktis hihihi.gif

visi operacinių darbuotojai turėtų turėti auksinių istorijų rinktinę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o aš iš kur žinau ar prieš darbinį mailą nerašiau erotinio mailo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

kazkaip pamaniau kas butu jei gimdytumem su narkoze ir vyrai saliai butu lotuliukas.gif nestuke.gif
o as pati esu maciusi kai mama operavo tai jos palatos drauge tik atsibudusi bet dar neatsipapaliojusi gydytoja kabino, siule jam savo telefona ir visaip ten mergino. O po to jis atejo jos slaugyt ir sake ar ji vis dar nori jo tel nr. tai moteriske nesuprato apie ka jis cia, po to mes jai papasakojom tai ta pradzioj sedejo israudusi o po to visos smagiai pasijuokem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 23, 15:03)
mergaites o ar yra kokia nors galimybe kad narkozes metu ka nors jausiu?

absoliučiai jokios nė menkiausios galimybės. tu geriau galvok kaip apie meilužius gydytojams nepasakot biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 14:52)
o dar vienas iš geresnių variantų yra, kai per narkozę pradedi žmonėms aktyviai pasakoti apie gyvenimą  lotuliukas.gif  aš vieną kartą pabudau taip gerokai padžiūvusia gerkle nuo kalbėjimo, nes balsu rašiau darbinį e-mailą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Kai atsibudau, daktarė pakvietė MB ir liepė mane prilaikyti, kad nenugriūčiau ir sako, žinot, jūsų žmona labai jus myli, tiek apie jus kalbėjo biggrin.gif Aš tik visa paraudonavau blush2.gif , sakyti nieko nesakiau, nes dar galva nelabai dirbo. O tik vėliau pagalvojau, tai ką aš ten pribliuzijau g.gif lotuliukas.gif Ot, jaučiu visas palaptis išdaviau kaip savo MB vadinu, kai būnam vienu du blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės wub.gif
kad ir kaip bebūtų gaila išbraukit mane iš nestuke.gif sąrašiuko verysad.gif
pabėgo mano žirnius verysad.gif
bet dabar pilna optimizmo ir tikėjimo pradedu atsargiai planuoti ir kviestis savo mažuliuką wub.gif
Atsakyti
Varle123, Vilkaa, matot kiek linksmų istorijų su tom narkozėm, ir svarbiausia visoms lotuliukas.gif , taip kad ne bijoti reikia narkozių, o laukti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 05 23, 15:14)
Sveikos mergytės  wub.gif
kad ir kaip bebūtų gaila išbraukit mane iš  nestuke.gif  sąrašiuko  verysad.gif
pabėgo mano žirnius  verysad.gif 
bet dabar pilna optimizmo ir tikėjimo pradedu atsargiai planuoti ir kviestis savo mažuliuką  wub.gif

siaubas, labai užjaučiu. kadangi pati šiuo metu guliu lovoje su baisiniais skausmais ir gresiančiu persileidimu, tai noriu išgirsti tavo istoriją. kas atsitiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 23 gegužės 2007 - 14:20
QUOTE(doviler @ 2007 05 23, 15:14)
Sveikos mergytės  wub.gif
kad ir kaip bebūtų gaila išbraukit mane iš  nestuke.gif  sąrašiuko  verysad.gif
pabėgo mano žirnius  verysad.gif 
bet dabar pilna optimizmo ir tikėjimo pradedu atsargiai planuoti ir kviestis savo mažuliuką  wub.gif

Eik tu sau mega_shok.gif Mes čia tiek linksmai čiauškam, o čia va, kokios naujienos verysad.gif
doviler, šaunuolė, kad nepalūžti. Ateis ta diena, kai sūpuosi savo mažiuką ant rankų ir neprisiminsi šios netekties, bet dabar tai užjaučiu tave labai. Stiprybės, ryžto ir vilties tau mirksiukas.gif
O tai kokios priežastys, kad pabėgo žirniukas blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 23 gegužės 2007 - 14:21