Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(77777 @ 2007 05 29, 14:50)
malonu kad priimat ir mane i savo buri,man si menesi mmm prasidejo21d. o kokios problemeles ir pati nezinau,tyrimai visi geri o jau 3 metai kaip nera nestuke.gif ,todel nusprendziau stimuliuotis smile.gif

Gerai, kad nestovit vietoje ir bandote viską, kad greičiau taptum nestuke.gif . Pas mane panašiai, šiuo metu jokių problemų, bet ir net stimuliacijos kol kas nepadeda, bet tikiu, kad jau greit tapsiu nestuke.gif . Užsiiminėju savihipnoze, vis kalu sau į galvą - jau pastojau, greit pastosiu lotuliukas.gif kaip Kašpirovskis lotuliukas.gif

QUOTE(77777 @ 2007 05 29, 15:04)
mergaites patarkit ar po pirmos stimuliacijos daryti inseminacija g.gif  g.gif ,ar pabandyti naturaliai

Jei vyro turtas geras, tai neskubėčiau su IUI g.gif Pirmiau pabandykit kelis ciklus natur pradukt, o jei jau tada nieko, galėsit ir IUI pabandyti. mirksiukas.gif Nebent amžius spaudžia ir pinigėlių turit pakankamai ax.gif , tai tada galit iš kart bandyti IUI
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 29, 16:16)
Gerai, kad nestovit vietoje ir bandote viską, kad greičiau taptum  nestuke.gif . Pas mane panašiai, šiuo metu jokių problemų, bet ir net stimuliacijos kol kas nepadeda, bet tikiu, kad jau greit tapsiu nestuke.gif . Užsiiminėju savihipnoze, vis kalu sau į galvą -  jau pastojau, greit pastosiu lotuliukas.gif kaip Kašpirovskis lotuliukas.gif
Jei vyro turtas geras, tai neskubėčiau su IUI g.gif Pirmiau pabandykit kelis ciklus natur pradukt, o jei jau tada nieko, galėsit ir IUI pabandyti.  mirksiukas.gif Nebent amžius spaudžia ir pinigėlių turit pakankamai ax.gif , tai tada galit iš kart bandyti IUI

Jeigu jau pradejo stimuliacija, tai natur ir taip nesigaus tongue.gif , o del inseminacijos reikia ziureti kokie vyro grikiukai ir kokia situacija su folikulais, tai nuspresi su gydytoja, pries pat O. Bet jei pirma stimuliacija ir TB produktyvus grikiai, tai bandyk tik stimuliuotis 4u.gif
Atsakyti
na vyro turtas gyd.sake kad neauksinis bet normos ribose,as manau kad reik ir pabandyt natur produkt g.gif
Papildyta:
labai aciu mergaites uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Oi,mergytės,mano atvejis-gi ir su clost mano folikulai auga puikiausiai,bet,nevidonai,nesprogsta doh.gif Tai aš matau tik vieną išeitį-darytis laporokopiją,kad pabadytų,nes jau pradėjau galvoti,kad kažin ar gonalis man irgi mačys blush2.gif Laukiu dabar mmm( turėtų tuoj prasidėti) ir vėl startuoju,tik pradėjau abejoti ar besutiksiu su stimuliacija,nes pati gydytoja sakė,kad greičiausiai teks daryti operaciją g.gif
Biški čia suvėliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murauskė: 29 gegužės 2007 - 14:36
murauske o kiek kartu stimuliavaisi su clost.?
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 05 29, 15:37)
murauske o kiek kartu stimuliavaisi su clost.?

Stimuliavausi keturis ciklus-ir nieko g.gif
Atsakyti
gaila,o as cia tikiuosi po pir unsure.gif mos stimuliacijos rezultatu
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 05 29, 16:50)
gaila,o as cia tikiuosi po pir unsure.gif mos stimuliacijos rezultatu

Ne viena po pirmos ir pastojo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tai vat as irgi tikiuosi,reik visada tureti vilti,su ja gyvent lengviau smile.gif
Atsakyti
77777 thumbup.gif sveika prisijungusi. Linkim ištrūkti iš čia kuo greičiau thumbup.gif pas nestuke.gif dažniausiai mergytės po 1 stimuliacijos ir pastojo čia pas mus.

Atsakyti
labai aciu tarskaliuk uz palaikyma smile.gif is irgi visoms linkiu nestuke.gif is visos sirdies smile.gif
Atsakyti
beje, kad kai grįšiu po operacijos, kad nė vienos čia akyse nebematyčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, manau tikrai pavyks visoms. 4u.gif
Atsakyti