Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

uoj agnesse, žiūriu sąrašo pačiam viršuj jau pasikabinau, likau paskutinė neaiški persona šiai dienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 13:05)
uoj agnesse, žiūriu sąrašo pačiam viršuj jau pasikabinau, likau paskutinė neaiški persona šiai dienai biggrin.gif

Jo, laukiam laukiam biggrin.gif , kaip sakom tu dar viena mūsų viltis biggrin.gif, taip kad prašom nenuvilti mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 16 gegužės 2007 - 12:21
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 15, 16:42)

agnesse, tai 26 d. birželio aš jas krutinti turėčiau. swoon.gif bet labai bijau, Amade, kaip tau viskas vyko? smile.gif

Labukas visoms visoms. Uosviene padare pietuku ir pakviete kad pavalgyciau,o as kaip tycia tuo metu sedejau namuose ir galvojau, kad labai noriu valgyt, bet labai tingiu gaminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai tuo paciu isoku pas visas pasisveikint 4u.gif

Tarškaliuk, nebijok laparaskopijos irnesakyk.gif Tik begemotai bijo hihihi.gif Niekobaisaus, uzmiegi, pamiegi ir prabudus randi kelias skylutes, kurias biski skauda. blush2.gif Pagulesi ligoninej kelias dienas, o paskiau pasilepinsi namuose. As jau visai normaliai jauciuos thumbup.gif Na, tik kai lipu i 5 auksta pavargstu labiau ir iskart po to pasirodo rusvu isskyru unsure.gif bet manau, kad cia nieko blogo, ryt einu kad siulus isimtu, tai paklausiu gines, ar ca nieko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 16, 14:15)
Labukas visoms visoms. Uosviene padare pietuku ir pakviete kad pavalgyciau,o as kaip tycia tuo metu sedejau namuose ir galvojau, kad labai noriu valgyt, bet labai tingiu gaminti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai tuo paciu isoku pas visas pasisveikint  4u.gif

Tarškaliuk, nebijok laparaskopijos irnesakyk.gif Tik begemotai bijo hihihi.gif Niekobaisaus, uzmiegi, pamiegi ir prabudus randi kelias skylutes, kurias biski skauda. blush2.gif  Pagulesi ligoninej kelias dienas, o paskiau pasilepinsi namuose. As jau visai normaliai jauciuos  thumbup.gif Na, tik kai lipu i 5 auksta pavargstu labiau ir iskart po to pasirodo rusvu isskyru  unsure.gif bet manau, kad cia nieko blogo, ryt einu kad siulus isimtu, tai paklausiu gines, ar ca nieko. g.gif

Labai jau gera ta tavo uosviene, lepina tave ligoniuka smile.gif
Papasakok dar apie laparoskopija, ja ant tos kedes ginekol. daro, ar nueini ir operacinio stalo atsiguli ir ar ten reikia visiskai nusirengusiai buti, ar dave tuos operaciunius baltinius, kojines. Cia truputi tokiu kvailu klausimu uzdaviau, bet gi viskas cekavu blush2.gif Laikykis ir stiprek 4u.gif
Uz pusvalandzio varau ir as echo darytis.
Papildyta:
blndz testuko nesidarei? Kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 16, 14:29)
Labai jau gera ta tavo uosviene, lepina tave ligoniuka  smile.gif 
Papasakok dar apie laparoskopija, ja ant tos kedes ginekol. daro, ar nueini ir operacinio stalo atsiguli ir ar ten reikia visiskai nusirengusiai buti, ar dave tuos operaciunius baltinius, kojines. Cia truputi tokiu kvailu klausimu uzdaviau, bet gi viskas cekavu  blush2.gif Laikykis ir stiprek  4u.gif
Uz pusvalandzio varau ir as echo darytis.
Papildyta:
blndz testuko nesidarei? Kaip laikaisi?

uoj, mykolina, kaip juokiausi tavo klausimus perskaičiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif laimingas žmogus turėtum būti, jeigu nežinai kaip operacinėj atrodo ir kaip ten aprengia lotuliukas.gif dabar ligoninėse duoda persirengt prieš operaciją ir jokių savų drabužių, kad kokios infekcijos neužneštum.

aš tai griežtai nieko nebedarau. tiek supykau ant savęs, kad taip anksti sudurnavojau cool.gif dabar laukiu svečių atplaukiančių. pojūčių absoliutiškai jokių. bet mano nuojauta ikyriai sako, kad jokių nestuke.gif šį kartą nebus. taigi, jau laukiu greičiau kad būtų antra stimuliacija, nes dabar viskas gerokai aiškiau bus rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 14:54)
uoj, mykolina, kaip juokiausi tavo klausimus perskaičiusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  laimingas žmogus turėtum būti, jeigu nežinai kaip operacinėj atrodo ir kaip ten aprengia  lotuliukas.gif  dabar ligoninėse duoda persirengt prieš operaciją ir jokių savų drabužių, kad kokios infekcijos neužneštum.

aš tai griežtai nieko nebedarau. tiek supykau ant savęs, kad taip anksti sudurnavojau  cool.gif  dabar laukiu svečių atplaukiančių. pojūčių absoliutiškai jokių. bet mano nuojauta ikyriai sako, kad jokių  nestuke.gif  šį kartą nebus. taigi, jau laukiu greičiau kad būtų antra stimuliacija, nes dabar viskas gerokai aiškiau bus  rolleyes.gif

Ir aš nežinau kaip operacinėj reikėtų elgtis blush2.gif tik gimdos nuotrauką darė tikroj operacinėj, bent man taip atrodo g.gif blush2.gif , nes ten tos lempos virš stalo, kaip per filmus biggrin.gif
Blnz, nu suklvailiojai tu šį ciklą ax.gif , bet HCG tyrimas šiuo atveju buvo visai neinformatyvus, nes tu dareisi jį 7 DPO, kiek pamenu, o rezultatas - 3 su biškiu atrodo, tai jau kažką rodo ax.gif Bet neaišku ką ax.gif , nes tuo metu dar gali vaistų likučius rodyti, arba jau nėštukinis hormonas gali pradėti gamintis, bet dar laaabai jo mažai tada turėjo būti, todėl ir skaičiukai tokie mirksiukas.gif Taip kad prašom dar nenurašyti šio ciklo, laukiam rytdienos mirksiukas.gif
Atsakyti
ryt turiu susirgt. jeigu ne, tada penktadienį darysiu testą. ir nė minutės anksčiau biggrin.gif
Papildyta:
ale ir nelinkus atrodo esu kvailiot, na bet kad tada tyrimus pasidariau, tai jau šizofrenijos pradžią man atrodo praneša lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 17:11)
ryt turiu susirgt. jeigu ne, tada penktadienį darysiu testą. ir nė minutės anksčiau  biggrin.gif
Papildyta:
ale ir nelinkus atrodo esu kvailiot, na bet kad tada tyrimus pasidariau, tai jau šizofrenijos pradžią man atrodo praneša  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu bet tu ir kantri...as tai ir rytoj pasidaryciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 16, 16:13)
nu bet tu ir kantri...as tai ir rytoj pasidaryciau blush2.gif

man atrodo, aš jau pademonstravau kokia aš iš tikro nekantri lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar paskatink, tai mano griežtasis pasiryžimas pradės mažėt ir begsiu testo šiandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 17:19)
man atrodo, aš jau pademonstravau kokia aš iš tikro nekantri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dar paskatink, tai mano griežtasis pasiryžimas pradės mažėt ir begsiu testo šiandien  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu gi reikia tuos testus darytis, kad jiems irodyt, kad II gali but....mano griezti pasiryzimai baigiasi likus 2 d iki mmm....nors pas mane ir teplioja....o ka irodineju...ir irodysiu lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
o siaube, turiu likusį dar vieną testuką. na už ką man šitie kantrybės išbandymai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau kaip ir esu tikra, kad niekas čia neįvyko, bet viltis matyt durnių motina doh.gif
Atsakyti
tai dar as tave pakusinsiu--- gal psugadink ta paskutini ir bus ramu smile.gif O kokius nors pojucius jauti, ar nieko?
Atsakyti