uoj agnesse, žiūriu sąrašo pačiam viršuj jau pasikabinau, likau paskutinė neaiški persona šiai dienai

QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 13:05)
uoj agnesse, žiūriu sąrašo pačiam viršuj jau pasikabinau, likau paskutinė neaiški persona šiai dienai 

Jo, laukiam laukiam

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 15, 16:42)
agnesse, tai 26 d. birželio aš jas krutinti turėčiau.

Labukas visoms visoms. Uosviene padare pietuku ir pakviete kad pavalgyciau,o as kaip tycia tuo metu sedejau namuose ir galvojau, kad labai noriu valgyt, bet labai tingiu gaminti

Tai tuo paciu isoku pas visas pasisveikint

Tarškaliuk, nebijok laparaskopijos

QUOTE(Amade @ 2007 05 16, 14:15)
Labukas visoms visoms. Uosviene padare pietuku ir pakviete kad pavalgyciau,o as kaip tycia tuo metu sedejau namuose ir galvojau, kad labai noriu valgyt, bet labai tingiu gaminti
Tik begemotai bijo
Niekobaisaus, uzmiegi, pamiegi ir prabudus randi kelias skylutes, kurias biski skauda.
Pagulesi ligoninej kelias dienas, o paskiau pasilepinsi namuose. As jau visai normaliai jauciuos
Na, tik kai lipu i 5 auksta pavargstu labiau ir iskart po to pasirodo rusvu isskyru
bet manau, kad cia nieko blogo, ryt einu kad siulus isimtu, tai paklausiu gines, ar ca nieko. 

Labai jau gera ta tavo uosviene, lepina tave ligoniuka

Papasakok dar apie laparoskopija, ja ant tos kedes ginekol. daro, ar nueini ir operacinio stalo atsiguli ir ar ten reikia visiskai nusirengusiai buti, ar dave tuos operaciunius baltinius, kojines. Cia truputi tokiu kvailu klausimu uzdaviau, bet gi viskas cekavu

Uz pusvalandzio varau ir as echo darytis.
Papildyta:
blndz testuko nesidarei? Kaip laikaisi?
QUOTE(mykolina @ 2007 05 16, 14:29)
Labai jau gera ta tavo uosviene, lepina tave ligoniuka
Papasakok dar apie laparoskopija, ja ant tos kedes ginekol. daro, ar nueini ir operacinio stalo atsiguli ir ar ten reikia visiskai nusirengusiai buti, ar dave tuos operaciunius baltinius, kojines. Cia truputi tokiu kvailu klausimu uzdaviau, bet gi viskas cekavu
Laikykis ir stiprek
Papildyta:

Papildyta:
uoj, mykolina, kaip juokiausi tavo klausimus perskaičiusi

aš tai griežtai nieko nebedarau. tiek supykau ant savęs, kad taip anksti sudurnavojau

QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 14:54)
uoj, mykolina, kaip juokiausi tavo klausimus perskaičiusi
laimingas žmogus turėtum būti, jeigu nežinai kaip operacinėj atrodo ir kaip ten aprengia
dabar ligoninėse duoda persirengt prieš operaciją ir jokių savų drabužių, kad kokios infekcijos neužneštum.
aš tai griežtai nieko nebedarau. tiek supykau ant savęs, kad taip anksti sudurnavojau
dabar laukiu svečių atplaukiančių. pojūčių absoliutiškai jokių. bet mano nuojauta ikyriai sako, kad jokių
šį kartą nebus. taigi, jau laukiu greičiau kad būtų antra stimuliacija, nes dabar viskas gerokai aiškiau bus 

Ir aš nežinau kaip operacinėj reikėtų elgtis

Blnz, nu suklvailiojai tu šį ciklą

ryt turiu susirgt. jeigu ne, tada penktadienį darysiu testą. ir nė minutės anksčiau 
Papildyta:
ale ir nelinkus atrodo esu kvailiot, na bet kad tada tyrimus pasidariau, tai jau šizofrenijos pradžią man atrodo praneša

Papildyta:
ale ir nelinkus atrodo esu kvailiot, na bet kad tada tyrimus pasidariau, tai jau šizofrenijos pradžią man atrodo praneša

QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 17:11)
ryt turiu susirgt. jeigu ne, tada penktadienį darysiu testą. ir nė minutės anksčiau 
Papildyta:

Papildyta:

nu bet tu ir kantri...as tai ir rytoj pasidaryciau

QUOTE(Laukiu @ 2007 05 16, 16:13)
man atrodo, aš jau pademonstravau kokia aš iš tikro nekantri

QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 17:19)
man atrodo, aš jau pademonstravau kokia aš iš tikro nekantri
dar paskatink, tai mano griežtasis pasiryžimas pradės mažėt ir begsiu testo šiandien

nu gi reikia tuos testus darytis, kad jiems irodyt, kad II gali but....mano griezti pasiryzimai baigiasi likus 2 d iki mmm....nors pas mane ir teplioja....o ka irodineju...ir irodysiu

o siaube, turiu likusį dar vieną testuką. na už ką man šitie kantrybės išbandymai
jau kaip ir esu tikra, kad niekas čia neįvyko, bet viltis matyt durnių motina

tai dar as tave pakusinsiu--- gal psugadink ta paskutini ir bus ramu
O kokius nors pojucius jauti, ar nieko?