Įkraunama...
Įkraunama...

Prefemin

thumbup.gif 4u.gif Sveikos moterys ,

Skaudanti pilvo/nugaros apačia, pabrinkusios skausmingos krūtys, saldumynų (ir ne tik)"rajumas", begalinis irzlumas, nedarbingumas, galvos sakusmai ir etc...Beveik kiekviena jaučiame šiuos "baubus" prieš mmm....Kaip kovojate su tuo baisūnu? Ar teko girdėti apie tą stebuklingąjį preparatą "PREFEMIN"? smile.gif
Dalinuosi su jumis viškai atvirai ax.gif ax.gif ax.gif
vartoju jau antrą mėnesį šį stebuklą ir jaučiu palengvėjimą ne tik dūšioj , bet ir štilį šeimoje thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif nors pirkdama tikrai nesitikėjau tokių rezultatų.
gal atsirado dar tokių laimingųjų kaip aš ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 05 15, 21:48)
thumbup.gif  4u.gif Sveikos moterys ,

Skaudanti pilvo/nugaros apačia, pabrinkusios skausmingos krūtys, saldumynų (ir ne tik)"rajumas", begalinis irzlumas, nedarbingumas, galvos sakusmai ir etc...Beveik kiekviena jaučiame šiuos "baubus" prieš mmm....Kaip kovojate su tuo baisūnu? Ar teko girdėti apie tą stebuklingąjį preparatą "PREFEMIN"? smile.gif
Dalinuosi su jumis viškai atvirai ax.gif  ax.gif  ax.gif 
vartoju jau antrą mėnesį šį stebuklą ir jaučiu palengvėjimą ne tik dūšioj , bet ir štilį šeimoje  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif nors pirkdama tikrai nesitikėjau tokių rezultatų.
gal  atsirado dar tokių laimingųjų kaip aš ? g.gif

man Prefemin irgi patinka. Tik kartais pamirštu išgerti:)
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 16, 10:04)

o kas cia per vienas, kaip ji reikia gerti ir kiek jis kainuoja ? mastau.gif
o jis gal ir menstruciju skausma mazina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 16, 10:04)

Daivaa, o kiek laiko jau geri šį preparatą?
o su užuomaršumu išsprendžiau problemą taip-nusistačiau mobiliam telefone kasdieninį priminimą ir kasdien, dešimtą valandą telefonas man primena išgerti "išganytoją" ax.gif ax.gif ax.gif dar pasiulyčiau vieną PREFEMIN lapelį įsidėti( pvz.: į piniginę), kad išvykus kur nors nekiltų dėl paveluotai išgertos ar visai neišgertos tabletės tądien. 4u.gif

QUOTE(`delfine` @ 2007 05 16, 10:41)
o kas cia per vienas, kaip ji reikia gerti ir kiek jis kainuoja ? mastau.gif
o jis gal ir menstruciju skausma mazina?  bigsmile.gif

delfine, šis preparatas yra prišmenstruaciniam sindromui lengvinti. Kainuoja trims mėnesiams 54lt (mėn/18lt)
o dėl menstruacinių skausmų tiesiog nežinau...siulau pasiskaityti plačiau gamintojų puslapyje.
PREFEMIN
Atsakyti
taip taip, va čia tai daiktas thumbup.gif
kaip tik parašiau savo nuomonę nakvišų aliejaus temoje, kad tas aliejus visiškas š...., o vat Prefemin bent jau man - auksas thumbup.gif Prefemin puslapyje buvo toks testas apie PMS sindromo stiprumą, tai pas mane jis buvo pats stipriausias, gal tik porą punktelių netiko, o visi kiti sindromai buvo kaip tik mano... jau beveik baiginėju 3 mėnesių kursą ir esu labai patenkinta smile.gif
tik va kai baigsiu, tai nežinau kuo jį pakeisti, nes gal dar 3 mėn. ir vėl pirkti nėra labai gerai, gal pertraukos reiktų g.gif tai mąstau išbandyti Dida ax.gif šio preparato reklama irgi įspūdinga, tai knieti labai pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 05 16, 16:04)
Daivaa, o kiek laiko jau geri šį preparatą?
o su užuomaršumu išsprendžiau problemą taip-nusistačiau mobiliam telefone kasdieninį priminimą ir kasdien, dešimtą valandą telefonas man primena išgerti "išganytoją"  ax.gif  ax.gif  ax.gif  dar pasiulyčiau vieną PREFEMIN lapelį įsidėti( pvz.: į piniginę), kad išvykus kur nors nekiltų dėl paveluotai išgertos ar visai neišgertos tabletės tądien. 4u.gif
PREFEMIN

Aš jau senokai jį geriu, neprisimenu net kiek, sesuo mane juo aprūpina:)
Sesuo irgi geria, ji mane įkalbėjo:)

O dėl nešiojimosi, tai aš kaip kokia bobutė jau, antidepresantai, vieni vitaminai, kiti vitaminai, dar jei prefimin, tai atskiro krepšio reikės:))

Tai prefinim laikau namie prie kompo, tai jei vakare prisėdu prie kompo, prisimenu ir išgeriu:)

Vici, manau, kad tikrai galima dar tris mėnesius gerti, ten gi natūralus dalyka,s kiek jis gali būti natūralus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 20 gegužės 2007 - 12:17
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 20, 11:59)
taip taip, va čia tai daiktas thumbup.gif
kaip tik parašiau savo nuomonę nakvišų aliejaus temoje, kad tas aliejus visiškas š...., o vat Prefemin bent jau man - auksas thumbup.gif Prefemin puslapyje buvo toks testas apie PMS sindromo stiprumą, tai pas mane jis buvo pats stipriausias, gal tik porą punktelių netiko, o visi kiti sindromai buvo kaip tik mano... jau beveik baiginėju 3 mėnesių kursą ir esu labai patenkinta smile.gif
tik va kai baigsiu, tai nežinau kuo jį pakeisti, nes gal dar 3 mėn. ir vėl pirkti nėra labai gerai, gal pertraukos reiktų g.gif tai mąstau išbandyti Dida ax.gif šio preparato reklama irgi įspūdinga, tai knieti labai pabandyti smile.gif

*VICI*Aš manau, kad pertraukos daryti nereikia, nes preparatas yra žolinis, bet geriausiai pasikonsultuoti su vaistininke ar savo ginekologe
o Kas čia per naujas prepratas DIDA? smile.gif reiks kadu pasieškoti info apie ją.
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 20, 13:16)
Aš jau senokai jį geriu, neprisimenu net kiek, sesuo mane juo aprūpina:)
Sesuo irgi geria, ji mane įkalbėjo:)

O dėl nešiojimosi, tai aš kaip kokia bobutė jau, antidepresantai, vieni vitaminai, kiti vitaminai, dar jei prefimin, tai atskiro krepšio reikės:))

Tai prefinim laikau namie prie kompo, tai jei vakare prisėdu prie kompo, prisimenu ir išgeriu:)

Vici, manau, kad tikrai galima dar tris mėnesius gerti, ten gi natūralus dalyka,s kiek jis gali būti natūralus:)

Daivaa Vis dėlto pagerėjimą jaučiu kiekvieną dieną vis labiau thumbup.gif
O dėl atskiro krepšio vaistams, tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ar nebijai, kad laikytus prie kompo vaistukus mažis ar mažė paragaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 05 24, 15:43)
*VICI*Aš manau, kad pertraukos daryti nereikia, nes preparatas yra žolinis, bet geriausiai pasikonsultuoti su vaistininke ar savo ginekologe
o Kas čia per naujas prepratas DIDA? smile.gif  reiks kadu pasieškoti info apie ją.

Daivaa Vis dėlto pagerėjimą jaučiu kiekvieną dieną vis labiau thumbup.gif
O dėl atskiro krepšio vaistams, tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ar nebijai, kad laikytus prie kompo vaistukus mažis ar mažė paragaus? g.gif

Neturiu nei mažiaus, nei mažės:)
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 05 24, 14:43)
o Kas čia per naujas prepratas DIDA? smile.gif  reiks kadu pasieškoti info apie ją.

gal ir nereikia, bet kažkaip lyg ir skaičiau, kad gydymo kursas tik 3 mėn. g.gif na nebent ten buvo parašyta ne mažiau kaip 3 mėn. g.gif reiks pažiūrėt dar kartą į lapelį.
O dėl Didos, tai bliamba pati nebesusigaudau unsure.gif žurnale buvo reklama, kad būtent irgi PMS simptomams gydyti, tai įvedžiau per google.lt, o ten kažkaip nieko konkretaus neišmeta ir dar yra įspėjimai ko negalima valgyti vartojant tą Didą, įdomiai kažkaip, prie progos reikės vaistinėje paprašyti informacinio lapelio, nes paskubėmis užmetus akį į pačią dėžutę, tai vėlgi radau tik sudėtį ir kad vartoti atsargiai, nevalgant mielių ir dar kažkokių produktų g.gif beje, kaina tai labai nemaža sakyčiau... nebent irgi kokiems 3 mėn. užtenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 24, 16:57)
gal ir nereikia, bet kažkaip lyg ir skaičiau, kad gydymo kursas tik 3 mėn. g.gif na nebent ten buvo parašyta ne mažiau kaip 3 mėn. g.gif reiks pažiūrėt dar kartą į lapelį.
O dėl Didos, tai bliamba pati nebesusigaudau unsure.gif žurnale buvo reklama, kad būtent irgi PMS simptomams gydyti, tai įvedžiau per google.lt, o ten kažkaip nieko konkretaus neišmeta ir dar yra įspėjimai ko negalima valgyti vartojant tą Didą, įdomiai kažkaip, prie progos reikės vaistinėje paprašyti informacinio lapelio, nes paskubėmis užmetus akį į pačią dėžutę, tai vėlgi radau tik sudėtį ir kad vartoti atsargiai, nevalgant mielių ir dar kažkokių produktų g.gif beje, kaina tai labai nemaža sakyčiau... nebent irgi kokiems 3 mėn. užtenka g.gif

Ne mažiau nei 3 mėn:) t.y. poveikis garantuojamas tik po 3 mėn:)
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 24, 16:57)

QUOTE(Daivaa @ 2007 05 24, 17:02)
Ne mažiau nei 3 mėn:) t.y. poveikis garantuojamas tik po 3 mėn:)

Daivaa mane aplenkė, bet pasikartosiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif *VICI*, mano manymu, gerti "Prefemin" ne mažiau nei 3 mėn turėta omeny, jog pageidaujamas vaistukų poveikis atsiranda po daugmaž po trijų mėn.
O tas preparatas DIDa, tikrai keistas, jei reiktų kažkokių produktų atsisakyti...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 24, 15:53)
Neturiu nei mažiaus, nei mažės:)

doh.gif

ateis laikas, bus ir MAŽIS SU MAŽE wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marko&Vitka Karnišauskai: 24 gegužės 2007 - 16:25
O kas dar be skaistminių (Vitex agnus-castus) vaisių sausojo ekstrakto įeina į tabletės sudėtį?
Atsakyti