Rašėt apie DIDA, tai čia šiaip yra natūralus žolinis preparatas toms, kurios kenčia dažnai nuo candida grybelio. DIDA New Nordic
prasau parasykite ar gali buti salutinis poveikis didelis galvos skausmas ypac pakausio srityje rodos spaudzia niekad neturejau galvos skausmu, pradejau gerti prefemin po savaites prasidejo galvos skausmas ir nesuvokiu nuo ko daktarai neranda priezasties ir spaudimas sako geras tris sav geriau tai va jau dvi kaip skauda nors sienom link ir nezinau ar nuo situ papildu nes nieko nesu keitusi savo maiste ir panasiai, siandien jau negeriau bet skausmas nesiliauja
turiu dvi mergytes negaliu net tinkamai pasirupinti kaip skauda pakausi , ir visa galva nors parasyta salutinis poveikis retais pasitaiko ir be to apie galvos skausma nepamineta ,aciu uz pasisakymus!!

Man ginekologe irgi patare sita preparata vartoti, bet tam jog greiciau mmm ateitu

Kur dingo vartrojancios prefemin? Gal jau jis pasidare nebe toks populiarus? As nutariau ji pradeti vartoti, nes PMS ziaurus, tiesiog hormonu audros....Gal dar yra tebevartojanciu ji, kokie atsiliepimai? Kaip jis veikia nuotaika ?
Aha, man irgi įdomu, ar dar yra vartojančių ir besidžiaugiančių?
Nes man jau labai gaila mano vyro
reik imtis priemonių demono įveikimui
Nes man jau labai gaila mano vyro

Bandžiau vartoti. Siaubas....Krūtinė padidėjo 2 dydžiais, o jau skausmas
Nežinau, gal reikėjo pralaukti, juk tai homeopatinis vaistas, bet neiškentusi nutraukiau.

Nežinau, gal reikėjo pralaukti, juk tai homeopatinis vaistas, bet neiškentusi nutraukiau.
QUOTE(arpos @ 2008 07 21, 13:54)
Bandžiau vartoti. Siaubas....Krūtinė padidėjo 2 dydžiais, o jau skausmas

O siaube, na man jau tikrai nebereikia dar didesnės krūtinės

Bet turbūt bandysiu gert, gal tiks

Mečiau KT, nes ilgokai vartojau, nutariau organizą išsivalyti, o ir PMS nepakenčiamas pasidarė, gydytoja pasiūlė "PREFEMINT". Dar nenusipirkau, bet jei nuo jo padidėja krūtinė 2k. tada lėksiu į vaistinę

man laaaabai padeda
tikrai
as rekomenduoju
pamirsau visus uzplaukimus
na,sis tas buna
bet tikrai silpniau zymiai
o del krutines-nepastebejau
jau galvojau,kad visa gyv kentesiu
o pasirodo-yra prefemin
tikrai
as rekomenduoju
na,sis tas buna
o pasirodo-yra prefemin
Perskaičiau info apie šį preparatą, bet iškilo vienas klausimas, o po 3mėn. vartojimo ar tikrai išlieka toks ilgas jo veikimo laikotarpis, net iki 1,5m

QUOTE(goya @ 2008 07 25, 12:28)
Mečiau KT, nes ilgokai vartojau, nutariau organizą išsivalyti, o ir PMS nepakenčiamas pasidarė, gydytoja pasiūlė "PREFEMINT". Dar nenusipirkau, bet jei nuo jo padidėja krūtinė 2k. tada lėksiu į vaistinę

Reiktų duoti pasiūlymą toms, kurios ruošiasi dėti implantus

Tik galėtų to grožio neskaudėti.
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2008 07 25, 13:17)
man laaaabai padeda
tikrai
as rekomenduoju
na,sis tas buna
o pasirodo-yra prefemin
tikrai
as rekomenduoju
na,sis tas buna
o pasirodo-yra prefemin
Kas tinka vienam, netinka kitam. Man pvz. nakviša super.
Papildyta:
Sakykit, o kurioms tiko, ar iš pradžių nebuvo paūmėjimo? Kada pasijautė rezultatas?
QUOTE(arpos @ 2008 07 30, 12:29)
Reiktų duoti pasiūlymą toms, kurios ruošiasi dėti implantus
Papildyta:
Papildyta:
Sakykit, o kurioms tiko, ar iš pradžių nebuvo paūmėjimo? Kada pasijautė rezultatas?

Papildyta:
Papildyta:
Aš vartojau jas iki pastojant. Poveikį pajutau jau po pirmo vartojimo mėnesio. Krūtys vistiek jautrios būdavo, bet nuotaikų kaita apmažėjo. Kadangi db esu trys mėn po gimdymo, tai PMS'o , tikiuosi, dar ilgai nebus...Tiesa...mmm jau atsirado, nors maitinu krūtimi. tad turiu kažkur grūbiai metelius, iki pajaust pms