Įkraunama...
Įkraunama...

Prefemin

Kazkoks man keistas tas prefeminas isgerdavau ir po valandos taip šilta pasidarydavo taip linksma biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 09, 22:51)
Kazkoks man keistas tas prefeminas isgerdavau ir po valandos taip šilta pasidarydavo taip linksma biggrin.gif:D

hihihi.gif nu manęs tai nei šildo nei linksmina jis. biggrin.gif
Atsakyti
Prefemin vartoju jau trecia menesi, salutinio poveikio jokio nejauciu, tik pradejus gerti galva skaudejo, bet po poros dienu praejo.
Pastemejau kad PMS tapo zymiai lengvesnis, kartais net pamirstu, kad toki turejau.
O turejau labai smarkiai pasireiskianti.

Visoms sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2009 11 10, 16:09)
Pastemejau kad PMS tapo zymiai lengvesnis, kartais net pamirstu, kad toki turejau.
O turejau labai smarkiai pasireiskianti.

Man tas pats smile.gif Vartojau vasarą, apie 4 mėnesius. Tikrai labai padėjo smile.gif Nebuvo jokio šalutinio poveikio. Būdavau 2 savaites per mėnesį pikta, kaip ragana. Dabar tai super cool.gif Gyvenimo kokybė pagerėjo žymiai smile.gif
O dėl to linksmumo, kai gėriau preferminą, pastoviai jausdavausi linksma rolleyes.gif . Pagavaudavau save, kad nei iš šio nei iš to išsišiepus iki ausų biggrin.gif Įtariu aplinkiniams turėjau įdomiai atrodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 11 10, 18:29)
Man tas pats smile.gif Vartojau vasarą, apie 4 mėnesius. Tikrai labai padėjo  smile.gif Nebuvo jokio šalutinio poveikio. Būdavau 2 savaites per mėnesį pikta, kaip ragana. Dabar tai super  cool.gif  Gyvenimo kokybė pagerėjo žymiai smile.gif
O dėl to linksmumo, kai gėriau preferminą, pastoviai jausdavausi linksma  rolleyes.gif . Pagavaudavau save, kad nei iš šio nei iš to išsišiepus iki ausų  biggrin.gif  Įtariu aplinkiniams turėjau įdomiai atrodyt  rolleyes.gif

Svarbiausia pati gerai jauteisi smile.gif
Aš tai šį preparatą geriu tik dėl prolaktino atstatymo (atsistatė), penktadienį baigsiu gerti 3mėn kursą.
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 11 10, 19:29)
Pagavaudavau save, kad nei iš šio nei iš to išsišiepus iki ausų  biggrin.gif  Įtariu aplinkiniams turėjau įdomiai atrodyt  rolleyes.gif

Man tas pats. drinks_cheers.gif Net vyras pastebėjo ryškius pasikeitimus - dažniau šypsausi, nei pykstu, verkiu ar staugiu ant visų. thumbup.gif
Atsakyti
kol vartojau tikrai gerai jauciausi, svarbiausia krutines nebeskaudejo pries mmm. tik baigiau kursa, iskart PMS sugrizo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2009 11 30, 00:46)
kol vartojau tikrai gerai jauciausi, svarbiausia krutines nebeskaudejo pries mmm. tik baigiau kursa, iskart PMS sugrizo wink.gif

Aš baigiau antrą lapelį...Kol kas PMS lengvėja...Bet visiškai neišnyksta.O krūtinės skausmas dingo, liko tik spenelių jautrumas preiš pat mmm.
Atsakyti
QUOTE(kineziste @ 2008 10 27, 10:20)
sveikos smile.gif .pries men.apsilankiau pas ginekologe ir ji man parekomendavo prefemin,saziningai ji vartojau,tik dingo menesines,nors jau kokius 5 metus buvo normalus ciklas.sunerimau,pagalvojau,kad laukiuosi smile.gif ,o perskaicius vaisto vartojimo lapeli,paaiskejo,kad vaistai gali sujaugt menesines.ka gi,kitadien tabletes negeriau,o dar kitadien - pasirode dienos smile.gif .nustebau,mane tie vaistai veike kaip kontraceptikai blink.gif

Sweikos, na as taip pat reguliariai geriu jau trecia menesi PREFEMIN ir atrodo sumazina ta PMS blogaji poveiki:) pykti, valgyma, bet nesulaukiu sawo dienu si menesi, jau 5 dienas veluoja, bet gerti ju nenutraukiau, net nzn ka daryti, nes siaip visada menesiniu ciklas buvo reguliarus plius minus kelios dienos.
Atsakyti
Sveikos, kad mmm gali veluoti, tai girdėjau. Bet siulyčiau palaukti. Man nepamenu kaip buvo, o db dar nepradėjau vartoti, dar gyvuoju neblogai smile.gif Norėtusi "pasveikti" galutinai ir nesugrįžti prie PMS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2007 11 07, 14:04)
prasau parasykite ar gali buti salutinis poveikis didelis galvos skausmas ypac pakausio srityje rodos spaudzia

Man labai panasiai! Po 5 tableciu (gin.nurodymu geriu po 1 tablete per diena) eme mausti galva desinej pusej,virs smilkinio taip tolyn ,link nugaros. Siandien negeriau tabletes,viskas gerai. Dar iskilo 2 labai skaudus spuogai,bet cia nedristu priskirti prefeminui,nes sutapo su mmm jie ir siaip nesveiko maisto uzvalgiau smile.gif O del galvos skausmo,tai ziuresiu,manau vel pradesiu gerti,jei vel isiskaudes galvas,tai tikrai reiks,kad nuo prefemin.
Atsakyti
Dar toks keistas sutapimas,jog siandien praktiskai alpau mieste. Nemanau,kad cia butinai del prefemin'o, nes ryte nedaug pavalgiau,bet taip negera pasidare,uze galvoje,nespalvotas vaizdas akyse,mirgejimas,pilva maude,siek tiek pykino,labai trauke prie zemes,visa balta buvau,lupos baltos, karstis musa. Siaip tokie ,,alpimai" jaunystej budavo,vos nepavalgau stipriai,tai ir iskrentu,daktarai sakydavo,kad per mazai svorio,todel organizmui pritruksta energijos (nors siaip maitinuosi normaliai,apetitu nesiskundziu,hemoglobinas geras). g.gif
Atsakyti