Įkraunama...
Įkraunama...

venus.com

Norėjau ir aš papasakoti apie Venus kelis megztukus bei švarką, bet neleidžia įkelti nuotraukų šioje temoje. Tai iš gerų norų nieko nesigavo schmoll.gif Jei trumpai, tai man su 90 cm krūtine M dydžio megztukai buvo per dideli. S dydis - super. Kokybė kaip už 8 $ per nukainavimą - tokią ir atitinka, bet jei pirkti pradinėmis kainomis - nė už ką.
Atsakyti
As uzsisakiau sia bliuskute, paziuresim....... g.gif

http://www.venus.com...rod=blouson top
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 09 21, 10:40)
As uzsisakiau sia bliuskute, paziuresim....... g.gif

http://www.venus.com...rod=blouson top

Kokia graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gavau sita bliuskele,tai prie jos yra topas,o ji pati siek tiek permatoma,bet labai faina medziagyte,atrodo labai elegantiskai thumbup.gif
My Webpage
Dar viena bliuskele gavau,tai irgi esu labai patenkinta,o apie maudymukus tai net nesneku-puikus thumbup.gif
Atsakyti
As esu pirkusi kelias bliuskutes vasarai - kokybe nebloga pasitaike, maudomas - dar geriau realiai atrodo nei nuotraukose wub.gif
O vat basutes venus...hmmm...po menesio panesiojimo teko nesti pas batsiuvi - suplyso besitempiantis dirzelis schmoll.gif
Atsakyti
turiu suknytę Venus - labai graži ir seksuali wub.gif
dar pirkau megztuką - tai kokybė nieko, bet dar nenešiojau, nespėjau rolleyes.gif
turiu dar sportinį kostiumėlį - spalva buvo oranžinė, tai labai ryški ir gaivi, tikrai nenusivyliau

dėl dydžiųdar neteko prašauti - nešioju S ir imu S

tik su kelnėm prašoviau - galvojau plonos bus, vasariškos, o atsiuntė kaip kokio storo džinso blink.gif
tai baidarių žygyje pravertė prie laužo hihihi.gif
Atsakyti
Nu as dar is Venus neuzsisakiau, bet man kazkaip atrodo, kad cia VS ir Venus is to pacio molio, nes modeliai (kurie drabuzius reklamuoji keli tie patys) ir atradau keleta rubeliu labai jau panasiu, kazin ar netie patys blink.gif o kaina tai skiriasi, Venus daug pigiau, reiks bandyt sakytis ax.gif

Pats VS brand'as gamina tik liemeneles ir kelnaites, o visa kita kazkokie fabrikai tailande siuva, tai kokybes nerealios tiketis nereikia, bet modeliuku yra graziu thumbup.gif
Atsakyti
labutis visom 4u.gif

o kaip maudimukai? padidinti ar ne? nes is VS kelnaites m uzsisakiau, tai kai gavau issigandau doh.gif o jei liemenuka is VS peri 34D ir VS rubeliu dzinsus 6 dydi tai kokio dydzio man maudymuka atskira pirkt? g.gif gal galit patart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ofke @ 2007 11 19, 12:16)
labutis visom  4u.gif

o kaip maudimukai? padidinti ar ne? nes is VS kelnaites m uzsisakiau, tai kai gavau issigandau  doh.gif o jei liemenuka is VS peri 34D ir VS rubeliu dzinsus 6 dydi tai kokio dydzio man maudymuka atskira pirkt?  g.gif  gal galit patart  ax.gif

Sakyciau kad maudymukai is Venus atitinka dydi: VS nesioju 34 B, tai bra top emiau B, o su 95 cm per klubus - 6 dydis - thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panos, o kiek kainuoja tas siuntima is Venus? 4u.gif
Atsakyti
Labukas, kaip jus is venus.com uzsisakote. Radau tokia super grazia palaidinuke ir taip jos noriu, bet jie nesiuncia i LT sad.gif Patarkit ka daryti??
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2008 04 27, 10:16)
Labukas, kaip jus is venus.com uzsisakote. Radau tokia super grazia palaidinuke ir taip jos noriu, bet jie nesiuncia i LT sad.gif Patarkit ka daryti??

Nueik į skelbimus (internetinės parduotuvės). Ten daug merginų užsakinėja. 4u.gif
Pavyzdžiui čia:
http://www.supermama...;#entry16760539
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 27 balandžio 2008 - 12:18