Norėjau ir aš papasakoti apie Venus kelis megztukus bei švarką, bet neleidžia įkelti nuotraukų šioje temoje. Tai iš gerų norų nieko nesigavo
Jei trumpai, tai man su 90 cm krūtine M dydžio megztukai buvo per dideli. S dydis - super. Kokybė kaip už 8 $ per nukainavimą - tokią ir atitinka, bet jei pirkti pradinėmis kainomis - nė už ką.

QUOTE(lauryna @ 2007 09 21, 10:40)
Kokia graži

Gavau sita bliuskele,tai prie jos yra topas,o ji pati siek tiek permatoma,bet labai faina medziagyte,atrodo labai elegantiskai
My Webpage
Dar viena bliuskele gavau,tai irgi esu labai patenkinta,o apie maudymukus tai net nesneku-puikus

My Webpage
Dar viena bliuskele gavau,tai irgi esu labai patenkinta,o apie maudymukus tai net nesneku-puikus

As esu pirkusi kelias bliuskutes vasarai - kokybe nebloga pasitaike, maudomas - dar geriau realiai atrodo nei nuotraukose
O vat basutes venus...hmmm...po menesio panesiojimo teko nesti pas batsiuvi - suplyso besitempiantis dirzelis

O vat basutes venus...hmmm...po menesio panesiojimo teko nesti pas batsiuvi - suplyso besitempiantis dirzelis

turiu suknytę Venus - labai graži ir seksuali
dar pirkau megztuką - tai kokybė nieko, bet dar nenešiojau, nespėjau
turiu dar sportinį kostiumėlį - spalva buvo oranžinė, tai labai ryški ir gaivi, tikrai nenusivyliau
dėl dydžiųdar neteko prašauti - nešioju S ir imu S
tik su kelnėm prašoviau - galvojau plonos bus, vasariškos, o atsiuntė kaip kokio storo džinso
tai baidarių žygyje pravertė prie laužo

dar pirkau megztuką - tai kokybė nieko, bet dar nenešiojau, nespėjau

turiu dar sportinį kostiumėlį - spalva buvo oranžinė, tai labai ryški ir gaivi, tikrai nenusivyliau
dėl dydžiųdar neteko prašauti - nešioju S ir imu S
tik su kelnėm prašoviau - galvojau plonos bus, vasariškos, o atsiuntė kaip kokio storo džinso

tai baidarių žygyje pravertė prie laužo

Nu as dar is Venus neuzsisakiau, bet man kazkaip atrodo, kad cia VS ir Venus is to pacio molio, nes modeliai (kurie drabuzius reklamuoji keli tie patys) ir atradau keleta rubeliu labai jau panasiu, kazin ar netie patys
o kaina tai skiriasi, Venus daug pigiau, reiks bandyt sakytis
Pats VS brand'as gamina tik liemeneles ir kelnaites, o visa kita kazkokie fabrikai tailande siuva, tai kokybes nerealios tiketis nereikia, bet modeliuku yra graziu

Pats VS brand'as gamina tik liemeneles ir kelnaites, o visa kita kazkokie fabrikai tailande siuva, tai kokybes nerealios tiketis nereikia, bet modeliuku yra graziu

labutis visom
o kaip maudimukai? padidinti ar ne? nes is VS kelnaites m uzsisakiau, tai kai gavau issigandau
o jei liemenuka is VS peri 34D ir VS rubeliu dzinsus 6 dydi tai kokio dydzio man maudymuka atskira pirkt?
gal galit patart

o kaip maudimukai? padidinti ar ne? nes is VS kelnaites m uzsisakiau, tai kai gavau issigandau

QUOTE(ofke @ 2007 11 19, 12:16)
labutis visom
o jei liemenuka is VS peri 34D ir VS rubeliu dzinsus 6 dydi tai kokio dydzio man maudymuka atskira pirkt?
gal galit patart 

Sakyciau kad maudymukai is Venus atitinka dydi: VS nesioju 34 B, tai bra top emiau B, o su 95 cm per klubus - 6 dydis -

Sveikos panos, o kiek kainuoja tas siuntima is Venus?

Labukas, kaip jus is venus.com uzsisakote. Radau tokia super grazia palaidinuke ir taip jos noriu, bet jie nesiuncia i LT
Patarkit ka daryti??

QUOTE(kauke26 @ 2008 04 27, 10:16)
Labukas, kaip jus is venus.com uzsisakote. Radau tokia super grazia palaidinuke ir taip jos noriu, bet jie nesiuncia i LT
Patarkit ka daryti??

Nueik į skelbimus (internetinės parduotuvės). Ten daug merginų užsakinėja.

Pavyzdžiui čia:
http://www.supermama...;#entry16760539