QUOTE(Maliku @ 2007 08 28, 16:10)
O aš norėčiau paprašyti patarimo   Eisiu į draugės vestuves, su ja pažystama jau 21 metus, mokykloje kartu mokėmės. Norėčiau jai staigmeną padaryti iš tų praėjusių laikų, gal nuotraukas kažkokias senas išrinkti ir sudėt į albumą ar pan.
 Eisiu į draugės vestuves, su ja pažystama jau 21 metus, mokykloje kartu mokėmės. Norėčiau jai staigmeną padaryti iš tų praėjusių laikų, gal nuotraukas kažkokias senas išrinkti ir sudėt į albumą ar pan.   Tik nelabai sugalvoju kaip tai apipavidalinti.. Turėjau mintį, kad kur nors įkišt ir jos brangiausiajį, bet aš jo nė mačius nesu, tik foto..
 Tik nelabai sugalvoju kaip tai apipavidalinti.. Turėjau mintį, kad kur nors įkišt ir jos brangiausiajį, bet aš jo nė mačius nesu, tik foto..   Patarkit
  Patarkit  
 Eisiu į draugės vestuves, su ja pažystama jau 21 metus, mokykloje kartu mokėmės. Norėčiau jai staigmeną padaryti iš tų praėjusių laikų, gal nuotraukas kažkokias senas išrinkti ir sudėt į albumą ar pan.
 Eisiu į draugės vestuves, su ja pažystama jau 21 metus, mokykloje kartu mokėmės. Norėčiau jai staigmeną padaryti iš tų praėjusių laikų, gal nuotraukas kažkokias senas išrinkti ir sudėt į albumą ar pan.   Tik nelabai sugalvoju kaip tai apipavidalinti.. Turėjau mintį, kad kur nors įkišt ir jos brangiausiajį, bet aš jo nė mačius nesu, tik foto..
 Tik nelabai sugalvoju kaip tai apipavidalinti.. Turėjau mintį, kad kur nors įkišt ir jos brangiausiajį, bet aš jo nė mačius nesu, tik foto..   Patarkit
  Patarkit  
tai gal tada jos brangiausio nereikia, tiesiog sudek jusu bendras nuotraukas, tipo jaunystes laiku