QUOTE(imones atstovas @ 2006 05 25, 10:34)
Oficialus vestuviniu suvenyru "Sirdziu Spynele" puslapis yra www.sirdziu.lt
Galite rasti ne tik parduotuves, bet ir palinkejimus dovanojant.
Papildyta:
zmonems sie suvenyrai patinka. Neseniai gavome laiska is A. S. su maloniai mus nuteikianciu komentaru:
Vestuves jau ivyko, suvenyra jau padovanojau 

Is tikruju tai labai nuosirdziai noriu Jums padekoti uz saunia minti ir labai originalu suvenyra, kuris jaunosios pernesima per tilta padejo padaryti netradiciniu. [kliente uzsake suvenyra "Kupidonas"] Kadangi nei jaunieji, nei sveciai tokio dalyko dar nebuvo mate, tai visi ziurejo ir klausesi issizioje
 Is tikruju tai labai nuosirdziai noriu Jums padekoti uz saunia minti ir labai originalu suvenyra, kuris jaunosios pernesima per tilta padejo padaryti netradiciniu. [kliente uzsake suvenyra "Kupidonas"] Kadangi nei jaunieji, nei sveciai tokio dalyko dar nebuvo mate, tai visi ziurejo ir klausesi issizioje  

O as, kaip svocia, tai ju akyse buvau supper, nes sugebėjau sumastyti tooooookia atrakcija
 O as, kaip svocia, tai ju akyse buvau supper, nes sugebėjau sumastyti tooooookia atrakcija  . Nuotrauku dar neturiu (jaunieji povestuvinėje kelionėje), taciau perziurejus filmuota medziaga viskas atrode labai graziai. Aciu uz labai operatyvu suvenyro pristatyma. [suvenyra pristateme i siaulius]
. Nuotrauku dar neturiu (jaunieji povestuvinėje kelionėje), taciau perziurejus filmuota medziaga viskas atrode labai graziai. Aciu uz labai operatyvu suvenyro pristatyma. [suvenyra pristateme i siaulius]
Galite rasti ne tik parduotuves, bet ir palinkejimus dovanojant.
Papildyta:
zmonems sie suvenyrai patinka. Neseniai gavome laiska is A. S. su maloniai mus nuteikianciu komentaru:
Vestuves jau ivyko, suvenyra jau padovanojau

O as, kaip svocia, tai ju akyse buvau supper, nes sugebėjau sumastyti tooooookia atrakcija
 O as, kaip svocia, tai ju akyse buvau supper, nes sugebėjau sumastyti tooooookia atrakcija  . Nuotrauku dar neturiu (jaunieji povestuvinėje kelionėje), taciau perziurejus filmuota medziaga viskas atrode labai graziai. Aciu uz labai operatyvu suvenyro pristatyma. [suvenyra pristateme i siaulius]
. Nuotrauku dar neturiu (jaunieji povestuvinėje kelionėje), taciau perziurejus filmuota medziaga viskas atrode labai graziai. Aciu uz labai operatyvu suvenyro pristatyma. [suvenyra pristateme i siaulius]O kazin kiek tas "kupidonas" kainuoja
 labai jau grazus
  labai jau grazus