Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

Ir pas mane nera verysad.gif O as apsaukiau vyra, kad sugadino ir bijo prisipazint doh.gif Paziurejo tik ir pagalvojo turbut, kad nenormali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 08 16, 17:36)
Labutis, nesuprantu kas darosi unsure.gif  niekaip negaliu skypo pasijungti raso kad skype blokuojamas  blink.gif  tai kaip man dabar atblokuoji ji? Padekite kas nors  ax.gif  4u.gif

Na ir pasmane tas pats, nekaip negaliuasijungt g.gif
Atsakyti
tai čia pas juos, matyt, nusilūžo, manau, ryt turėtų jau sutvarkyt
Atsakyti
Gal kas zinote, o kokia dabar skaitosi pati naujausia skype versija?
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 08 16, 20:07)
Gal kas zinote, o kokia dabar skaitosi pati naujausia skype versija?

3.5 ten beta skaitosi atrodo.
Atsakyti
o ka tai reiskia? blush2.gif As ka tik tokia atsisiunciau ax.gif
Papildyta:
O ten taip ir turi rasyt, kad beta? Nes man tai neraso...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 08 16, 20:20)
o ka tai reiskia? blush2.gif  As ka tik tokia atsisiunciau ax.gif
Papildyta:
O ten taip ir turi rasyt, kad beta? Nes man tai neraso...... blush2.gif

man atrodo,kad neturetu rasyt,kad beta.pas mane tai ta senesne. o kaip atsisiuntet nauja versija ar skype veikia? ax.gif
Atsakyti

Viskas aisku cia ne vien man taip visur ir lt ir uk. blush2.gif o as jau galvojau prisidirbau su valimais kompu g.gif doh.gif
Atsakyti
gal žinot, kas skaipui užplukė????? blink.gif Kiek pažįstamų klausiu, tiek sako, kad pakibęs, bet ne vien jiems, bet ir jų draugams ir ... pasaka be galo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2007 08 16, 20:33)
gal žinot, kas skaipui užplukė?????  blink.gif  Kiek pažįstamų klausiu, tiek sako, kad pakibęs, bet ne vien jiems, bet ir jų draugams ir ... pasaka be galo  verysad.gif

taip cia pas visus,ir ne tik LT,bet kaip rase kaskas ir UK,o taip pat ir DK. doh.gif
Atsakyti
žodžiu, centre pas juos kažkas pakibo, bet jie per parą maksimum turėtų pataisyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 16 rugpjūčio 2007 - 20:42
QUOTE(MILDUKĖ @ 2007 08 16, 21:36)
taip cia pas visus,ir ne tik LT,bet kaip rase kaskas ir UK,o taip pat ir DK. doh.gif

Tai gal čia visam pasauly g.gif
Atsakyti