Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(settle @ 2008 10 25, 21:02)
Tada tiesiog trink viską iš to Skype aplanko ir tiek.

g.gif aplankalo nerandu ir istrint nepaviksta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 10 26, 19:48)
g.gif aplankalo nerandu ir istrint nepaviksta. doh.gif

Atsidarai bet kokį aplanką, eini tools > folder options > view > show hidden files and folders > ok

Tada eini
C:\Documents and Settings\<tavo kompo acc vardas>\Application Data\Skype

Ir čia turėtų būt aplankas su tavo skype vardu. Tai jį trink. Jeigu tokio nėra - trink viską kas yra šitame Skype aplanke.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 10 26, 21:17)
Atsidarai bet kokį aplanką, eini tools > folder options > view > show hidden files and folders > ok

Tada eini
C:\Documents and Settings\<tavo kompo acc vardas>\Application Data\Skype

Ir čia turėtų būt aplankas su tavo skype vardu. Tai jį trink. Jeigu tokio nėra - trink viską kas yra šitame Skype aplanke.

ACIU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 10 26, 19:33)
Toks durnas klausimas, labai garsiai nesijuokit biggrin.gif  Kur mikrofoną jungt? Sugalvojau skypu naudotis, nusipirkau mikrofoną, bet kur jį kišt? lotuliukas.gif

user posted image
paprastai mikrofono lizdas būna šalia ausinių lizdo. Tai kur kiši ausinių (ar kokio muzikos centro) kištuką, tai šalia ieškok ir skirto mikrofonui.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 10 26, 20:23)
user posted image
paprastai mikrofono lizdas būna šalia ausinių lizdo. Tai kur kiši ausinių (ar kokio muzikos centro) kištuką, tai šalia ieškok ir skirto mikrofonui.

Jau bandžiau, neveikia doh.gif Yra Input ir Phone , į abu bandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 10 26, 20:40)
Jau bandžiau, neveikia doh.gif  Yra Input ir Phone , į abu bandžiau rolleyes.gif

Kišk į input. Įsitikink, kad mikrofonas tikrai įjungtas

Eik į control panel > sounds and audio devices > voice > voice recording:volume
užkelk tą recording volume stulpelį iki viršaus, žiūrėk kad nebūtų varnelės ant mute all.

Eik į skaipą. tools > options > general > audio settings >
user posted image
uždėk ten varnelę ir pabandyk kalbėt į mikrofoną - ten turėtų judėt tos padalos, kai kalbi. Reiškia - veikia.

jeigu jos nejuda, pabandyk perjungt mikrofoną (ant jo turėtų būt mygtukas, kuris išjungia/įjungia jį). Vėl bandyk kalbėt.

jei nepadeda - bandyk į kitą lizdą kišt mikrofono kištuką ir vėl bandyk biggrin.gif
Atsakyti
Ni mur mur doh.gif Gal čia mikrofonas levakas? g.gif Čia vienas iš tų "brangesnių" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 10 26, 22:23)
Ni mur mur  doh.gif  Gal čia mikrofonas levakas? g.gif  Čia vienas iš tų "brangesnių" biggrin.gif

Nemanau, kad mikrofonas kaltas bus.
Bandei junginėt mikrofono įjungimo/išjungimo mygtuką?
Aš anksčiau pigų buvau nusipirkęs, tai buvo atvirkščiai sužymėta veikimas/neveikimas.
Atsakyti
laba diena, kompiuteriu zinoves smile.gif
pas mane tokia problema - nuo nesenu laiku kompiuteristai darbe uzhdejo visokius apribojimus visokiu programu instaliavimui. ar imanoma kazhkaip ideti i kompa ICQ, kad apeiti ta nelemta lentele, kuri sako, kad neturiu administratoriaus teisiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinfa @ 2008 10 29, 13:44)
pas mane tokia problema - nuo nesenu laiku kompiuteristai darbe uzhdejo visokius apribojimus visokiu programu instaliavimui. ar imanoma kazhkaip ideti i kompa ICQ, kad apeiti ta nelemta lentele, kuri sako, kad neturiu administratoriaus teisiu? g.gif

Nešk pakišą tinklo adminui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 10 29, 13:48)
Nešk pakišą tinklo adminui.  biggrin.gif

kad butu taip lengva, as jiems ir ne vieną nuneshchiau tongue.gif

kiek man pachiai jau pavyko ishsiaishkinti, yra tas langas imo (chia jau kazhkuri nurode, bet..nu.. nepatinka man ten:)
toliau - miranda. bet kas ji? kaip? juk ji irgi programa, o kaip ja instaliuoti į kompa, kai tiek uzhdraudimų?

vat ir ieškau dar protingų patarimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinfa @ 2008 10 29, 13:44)

naudok portable programų versijas wink.gif
Atsakyti