Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(Mikė @ 2009 01 04, 18:57)
Prisiregistravau,  siunčiu tą archvą, be dabar galvoju, ar tie mano draugai galės sau jį parsisiųsti, ar tik pasižiūret galės.

Galės parsisiųsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 19:00)
Galės parsisiųsti wink.gif

Tai thumbup.gif , AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Laba, padekit kas nors isspresti problemele, kai skambinu per skype, as visus girdziu per ausines, o manes niekas negirdi. Kur cia suo pakastas. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracius @ 2009 01 04, 21:11)
Laba, padekit kas nors isspresti problemele, kai skambinu per skype, as visus girdziu per ausines, o manes niekas negirdi. Kur cia suo pakastas.  g.gif  4u.gif

Mikrofoną, tamsta, turit? biggrin.gif

Čia galit pasiskaityt truputį, gal kas naudingo bus
http://www.supermama...;#entry20883636
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 20:15)
Mikrofoną, tamsta, turit? biggrin.gif

Čia galit pasiskaityt truputį, gal kas naudingo bus
http://www.supermama...;#entry20883636

tai kad yra prie ausiniu mikrafoniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracius @ 2009 01 04, 21:59)
tai kad yra prie ausiniu mikrafoniukas g.gif

Tai gerai, kad yra. Ir yra tikriausiai du ausinių kištukai, vienas ausinėms, kitas mikrofonui, abu sukišam į tinkamas vietas, pažiūrim nustatymus (toje nuorodoje, kur daviau) ir tada žiūrėsim toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 04 sausio 2009 - 21:02
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 21:01)
Tai gerai, kad yra. Ir yra tikriausiai du ausinių kištukai, vienas ausinėms, kitas mikrofonui, abu sukišam į tinkamas vietas, pažiūrim nustatymus (toje nuorodoje, kur daviau) ir tada žiūrėsim toliau smile.gif

tai kad man ismeta supermamu langa, kur nerandu jokiu nustatymu, ten kur davei
Atsakyti
QUOTE(Juracius @ 2009 01 04, 22:18)
tai kad man ismeta supermamu langa, kur nerandu jokiu nustatymu, ten kur davei

Išmeta šitą mano žinutę
QUOTE(settle @ 2008 10 26, 20:54)
Kišk į input. Įsitikink, kad mikrofonas tikrai įjungtas

Eik į control panel > sounds and audio devices > voice > voice recording:volume
užkelk tą recording volume stulpelį iki viršaus, žiūrėk kad nebūtų varnelės ant mute all.

Eik į skaipą. tools > options > general > audio settings >
user posted image
uždėk ten varnelę ir pabandyk kalbėt į mikrofoną - ten turėtų judėt tos padalos, kai kalbi. Reiškia - veikia.

jeigu jos nejuda, pabandyk perjungt mikrofoną (ant jo turėtų būt mygtukas, kuris išjungia/įjungia jį). Vėl bandyk kalbėt.

jei nepadeda - bandyk į kitą lizdą kišt mikrofono kištuką ir vėl bandyk biggrin.gif

Atsakyti
labas vakaras. per skaipa pasigavau tokį virusą- Yuor-Mother-Naked-haha...Pif jeigu siųstu kas nors tokį failą nepriimkit jo. nes jis plinta savaime. aš jau pasigavau toki džiaugsma, tai nežinau, kaip jį dabar išnaikint.... gal buvot kas susidurę su tokia problemėle?
Atsakyti
Visi žiopliai, kurie vis dar žiūri visas Skaipo nuorodas, eina čia ir skaito smile.gif

http://www.supermama...?...&p=22727970
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 05, 19:36)
Visi žiopliai, kurie vis dar žiūri visas Skaipo nuorodas, eina čia ir skaito smile.gif

dar nemazai tokiu ziopliu atsirado- pasirodo ne as viena isigijau beda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2009 01 12, 22:28)
dar nemazai tokiu ziopliu atsirado- pasirodo ne as viena isigijau beda  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jei gaunate neįprastą žinutę per skype geriau neatidarinėkite nuorodos iš jos.
Atsakyti