Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

QUOTE(Aikutė @ 2007 08 23, 00:08)
Mes 3 padarėm: po vieną ties rašomaisiais stalais, ir dar vieną kitam kampe.

o ne mažoka, viena rozetė prie stalo? Juk gaunasi tik stalinei lempai g.gif aišku, kol vaikai mažiukai, gal ir pakanka, bet juk paskui reikia ir kokį radijuką, magnetofoną įsijungt, ateity vargu ar apsieis be kompo, o ir mobiliakus dabar dažnai visai vaikučiai jau turi ,o juos reikia pakrovinėti. Juk nedarysit paskui iš naujo elektros instaliacijos doh.gif
Pas mane kadaise irgi tėvai minimaliai padarė rozečių, o dabar dar tam pačiam kambary gyvenu, ir kiekvienam kampe -po prailgintuva. Ir negražu, ir nepatogu labai doh.gif verysad.gif
Aš daryčiau kokias 3 rozetes prie rašomojo stalo, ir dar 1 ar 2 tolesniuose kampuose.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 08 22, 23:18)
o ne mažoka, viena rozetė prie stalo? Juk gaunasi tik stalinei lempai  g.gif  aišku, kol vaikai mažiukai, gal ir pakanka, bet juk paskui reikia ir kokį radijuką, magnetofoną įsijungt, ateity vargu ar apsieis be kompo, o ir mobiliakus dabar dažnai visai vaikučiai jau turi ,o juos reikia pakrovinėti. Juk nedarysit paskui iš naujo elektros instaliacijos  doh.gif
Pas mane kadaise irgi tėvai minimaliai padarė rozečių, o dabar dar tam pačiam kambary gyvenu, ir kiekvienam kampe -po prailgintuva. Ir negražu, ir nepatogu labai  doh.gif  verysad.gif
Aš daryčiau kokias 3 rozetes prie rašomojo stalo, ir dar 1 ar 2 tolesniuose kampuose.

Kuo daugiau tuo geriau nes vistiek žiū paskui mažai doh.gif prie rašomo stalo min 4 rozetės doh.gif
šiaip tai reikia pasižiūrėt kur kokie baldai stovės g.gif daugiau negaliu patart unsure.gif
Atsakyti
[quote=Tukiukas,2007 05 31, 23:02]
O as nelabai patenkinta ax.gif Tikejausi geresnes kokybes... Padare gan greitai, surinko irgi profesionaliai - bet pradejusi valyt pastebejau, kad nemazai kur plokste aptrupejusi. Kita karta atvaziave (buvo pora smulkmeneliu like pataisyti) uzdaze tas vietas kazkokiu specialiu vasku, bet smulkiu aptrupejimu vis tiek kai kur liko.
Siaip firmos savininke labai stengiasi, rupinasi kokybe. Bet va snekejau su meistrais, kurie surinkinejo - klausiau, kaip cia isejo, kad taip nelygiai atpjauta? Pasirodo, kad jie uzsako ispjauti kazkur kitur, ir kaip jau ispjauna - tokias plokstes ir sudeda, nelabai pasirinkimo turi g.gif
Nezinau, gal cia as labai priekabi - bet tikrai ne pirmus baldus uzsakinejau, o tik sitiems tiek daug priekaistu turejau ax.gif
[/quoat]
as irgi nepatenkinta ju baldu kokybe. o darbininku bendravimo manieros, tai si vis...zodziu truksta.
kas liecia savininkes, tikrai priekaistu ne turiu, bet jug pinighus mokam uz baldus, o ne uz grazu jos aptarnavima.
Prisijungiu prie Tukiuko nuomones ą00 proc. defektai tie patys. plius mes dar idejom brangius begelius, 2 is ju neveikia ir taise, ir keite, ir nepadare, kaip turi buti, patys nezino, kaip turi buti.
Is tikruju, ju niekam nerekomenduosiu. deja. galvojau, kad liks geresne nuomone apie sia imone sad.gif
Atsakyti
Mes taip pat baldus gaminomės "Puikio balduose". Man viskas OK thumbup.gif, tik va tos gražiosios rankenėlės (minkštos, kad vaikai neužsigautų), nelabai laiko. t.y. pats grožis nuo vienos jau nuplyšo (aišku ne be vaikų pagalbos doh.gif), kitos irgi plyšta unsure.gif. Sakiau papildomai kokias 5 nusipirksiu lotuliukas.gif
O šiaip tai spalvingas gavosi kambarys. Nenusimanau" tame reikale nieko, ne man dizaineriaut (skaičiai pas mane galvoj doh.gif ax.gif). Kol kas išdažėm taip, bet jei erzins oranžinė sienos spalva (tik ji nuotraukoj kažkokia tamsi gavosi blink.gif) - perdažysim.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 08 22, 23:18)
o ne mažoka, viena rozetė prie stalo? Juk gaunasi tik stalinei lempai  g.gif  aišku, kol vaikai mažiukai, gal ir pakanka, bet juk paskui reikia ir kokį radijuką, magnetofoną įsijungt, ateity vargu ar apsieis be kompo, o ir mobiliakus dabar dažnai visai vaikučiai jau turi ,o juos reikia pakrovinėti. Juk nedarysit paskui iš naujo elektros instaliacijos  doh.gif
Pas mane kadaise irgi tėvai minimaliai padarė rozečių, o dabar dar tam pačiam kambary gyvenu, ir kiekvienam kampe -po prailgintuva. Ir negražu, ir nepatogu labai  doh.gif  verysad.gif

Ai, nu blogai parašiau. Po stalais ten dvigubos rozetės įtaisytos, tai kol kas užtenka.
Papildyta:
QUOTE(Auxelis @ 2007 08 28, 14:57)
Mes taip pat baldus gaminomės "Puikio balduose". Man viskas OK thumbup.gif, tik va tos gražiosios rankenėlės (minkštos, kad vaikai neužsigautų), nelabai laiko. t.y. pats grožis nuo vienos jau nuplyšo (aišku ne be vaikų pagalbos doh.gif), kitos irgi plyšta unsure.gif. Sakiau papildomai kokias 5 nusipirksiu lotuliukas.gif
O šiaip tai spalvingas gavosi kambarys. Nenusimanau" tame reikale nieko, ne man dizaineriaut (skaičiai pas mane galvoj doh.gif  ax.gif). Kol kas išdažėm taip, bet jei erzins oranžinė sienos spalva (tik ji nuotraukoj kažkokia tamsi gavosi blink.gif) - perdažysim.

user posted image

Labai jaukus kambariukas thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat baldus gaminomės "Puikio balduose".

Labai gražios spalvos ir jaukus kambariukas mirksiukas.gif Roletai tokie pat kaip ir mūsų vaikų kambary biggrin.gif

dabar pamačiau ir lėlytės vežimėlis toks pat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 28 rugpjūčio 2007 - 18:42
QUOTE(Auxelis @ 2007 08 28, 13:57)
O šiaip tai spalvingas gavosi kambarys. Nenusimanau" tame reikale nieko, ne man dizaineriaut (skaičiai pas mane galvoj doh.gif  ax.gif). Kol kas išdažėm taip, bet jei erzins oranžinė sienos spalva (tik ji nuotraukoj kažkokia tamsi gavosi blink.gif) - perdažysim.[/color]

Labai fainas kambariukas thumbup.gif ir ta oranzine labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
O šiaip tai spalvingas gavosi kambarys. Nenusimanau" tame reikale nieko, ne man dizaineriaut (skaičiai pas mane galvoj doh.gif  ax.gif). Kol kas išdažėm taip, bet jei erzins oranžinė sienos spalva (tik ji nuotraukoj kažkokia tamsi gavosi blink.gif) - perdažysim.

user posted image

Laba, norejau paklausti, o cia kaip suprantu lova virsuje jusu vaikelio kambary? kaip jam ten miegasi? mes ir norim virsuje daryti, bet niekaip neapsisrpedziu:(
Atsakyti
Auxeli, labai gražus ir jaukus kambariukas wub.gif , man labai patiko smile.gif .
Atsakyti
Auxeli>nu ir aš pridėsiu dar,kad tikrai gražiai atrodo kambarys,gal man kad oranžinė spalva patinka. g.gif Tad pagiriau ir dabar drąsiai galvoju galiu klausti gal žinai ar Puikio baldai parduos tik rankenėles ir kur Vilniuje jie yra,ačiū.
Atsakyti
Dar prieš remontuojant dariau nuotrauką ir kitos kambario pusės. Va kaip mūsų lovos atrodo smile.gif:
user posted image

Victumz, miegasi vaikams visai normaliai. Pradžioj labai bijojau, kiek visko ant žemės priklodavau. Ir dėl vieno, ir dėl kito vaiko baisu buvo: juk jie pas mane ne iš tų, kur ramiai miegotų, dažnai rasdavau kitam gale lovos doh.gif. O dabar jau nieko nekloju. Dar neiškrito neikarto (tfu tfu tfu).

Jakūška, Vilniuje "Puikio baldų" nėra unsure.gif. Tačiau gan dažnai atvažiuoja jie čia, nes nemažai užsakymų turi. Kaimynė užsisakė baldus pas juos, todėl prašysiu kai jai veš padarytus, kad ir man rankenėles atvežtų. Manau turėtų parduoti, juk ir mes pas juos gaminomės smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 30, 23:54)
aciuks.gif už nuomonę . gal dar kas gali pasisakyti  blush2.gif

miegojom su sese iki mano ''pirmos'' vestutvių nakties biggrin.gif
o jei rimtai, tai tikrai iki pat 12-os klasės - nebuvo vietos mūsų kambarėly dvi pastatyti atskirai. ir visai nieko buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti