Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

Pas mus vaikų kambariai 10 ir 12 kv. m. Iš patirties galiu pasakyt, kad galėtų būt ir didesni, bet kai yra, kaip yra, ir viską protingai sudėlioji, tai telpa ir drabužių spinta, ir knygų-žaislų, ir lova, ir staliukas prie lovos, ir stalas su kėde bei spintute. Ir netgi vietos žaist lieka biggrin.gif
Draugų mergaitės kambarys 7 ar 8 kv.m, bet labai ergonomiškai išdėstyta, tai irgi jokios bėdos nėra.
Man rodos, vaikui labai svarbu turėt savą erdvę išvis, o jau jos dydis - antraeilis klausimas...
Atsakyti
QUOTE(Gretchen @ 2007 09 19, 09:51)
Dekoruoju sienas  gal atsiras norinciu pagyvinti interjera 
darbeliai http://picasaweb.goo...ene/SienuTapyba

Labai grazus paveiksleliai thumbup.gif Jei nepaslaptis kokius dazus naudoji dekoruodama sienas? mirksiukas.gif As kaip tik dabar planuoju dekoruot sienas vaiku kambariui ir nezinau kokiai dazais tai galim padaryt blush2.gif
Atsakyti
Mes remontą vaiko kambary pasidarėme prieš metus, na daugiau kažkur, kai nėščia buvau. Nors žinojome, kad gims berniukas - sienas dažėme švelnia persikų spalva. Labai jauku ir gražu kambary. Nors mūsų kambariukas irgi mažiukas, irgi kažkur 9 kv. bet ilgai ieškojau vaikui baldų, kad viską kompaktiškai susidėti galima būtų. Ir baldus, t.y. dalį baldų jau atvežė. Ir normaliai vaikui vietos. Jis vis tiek ten ilgai nežaidžia. Tamposi iš ten visus žaislus po visą butą ir žaidžia ten, kur būnu aš. Jei gaminu valgyti - virtuvėje, jei mokausi - dideliam kambary. Taip kad vietos jam pakankamai. Aišku, būtų sąlygos - daryčiau vaikų kambarį dideli. Bet ateity turėsime namą, tai ten vaikų kambarys bus didesnis.

Atsakyti
tai manau diskusija ir buvo tik apie tai- kad jei yra galimybes ar daryti dideli vaiku kambarai ar nereikia. jei yra butas tai labai gerai kad nors koki nuosava kampa turi vaikas, kai yra maziukas namukas, irgi kas gaunasi tas gerai, bet jei yra galimybes, jei dar namas projektavimo stadijoje, tada buvo pasisakyta uz tai, kad vaikams erdves reiketu daugiau nei 9 kvadratai 4u.gif

P.S. kai gyvenom triju kambariu bute, tai 9 kvadratu buvo miegamasis, o vaikui atidavem didesniji 19 kvadratu 4u.gif
Atsakyti
iruosinejam ir mes merginu kambari, tik niekaip negaliu apsisprest del tapetu, man labai patinka sie, bet tokiu nerandu user posted image

o radau siuos, tik nezinau ar ne per daug "saldu" g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2007 10 08, 23:25)
iruosinejam ir mes merginu kambari, tik niekaip negaliu apsisprest del tapetu, man labai patinka sie, bet tokiu nerandu user posted image

o radau siuos, tik nezinau ar ne per daug "saldu"  g.gif
user posted image

man grazu wub.gif musu mazosios kambaris-princeses/ji pati viska issirinko.nors jai ir 7 metai.ji ir drabuzius renkasi ruzavus,bet skoningus.nekada ne apmaus zalias pedkelnes prie vruzavu drabuziu.tik reikia zynoti,kad skonis pasikeis ir kokiu 9-10n metu,vel reikes daryti remonta.bet mum asmeniskai neproblema.tegul gyvena,kaip princese wub.gif .vyresneles kambaris ryskiai salotines spalvos sugeltonu ir melenu,vidutines zidras su ruzavu(linkes i barbeskuma,bet jau iseinantis is to)man viskas grazu,kas patinka vaikams,tik svarbu poadaryti jun norus skoningai wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pagaliau ir aš galiu parodyti jums savo pyplio kambarį. Iki galo surinko baldelius. Aišku, stalas kol kas stovės tuščias, vėliau ten statysime kompiuterį, kai vaikas paaugs, o gimus antram vaikučiui, šis stalas bus naudojamas kaip pervystymo stalas. blush2.gif Ką padarysi, kad nėra galimybių kitur pastatyti pervystymo stalą. Sienų netapetavome, tiesiog nudažėme ir tiek. Kitos sienos nefotkinau, nes kol kas ten stovi sofa, jaą išvešime ant dienų ir ten liks stovėti tik vaiko maniežas, kuriame jis miega, o kažkada vėliau stovės jo lova arba sofkutė, bet kita, kad tiktų prie "interjero". biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Neffertite, a jus kur uzsisakinejot baldelius, man labai tokie patinka, tik rasomo stalo nereikia...imanomas variantas be jo? jus juos pirkot ar jums gamino pagal ismatavimus jusu?
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 09, 14:40)
Neffertite, a jus kur uzsisakinejot baldelius, man labai tokie patinka, tik rasomo stalo nereikia...imanomas variantas be jo? jus juos pirkot ar jums gamino pagal ismatavimus jusu?

Mes usakynėjome pagal individualų užsakymą čia, netoli Vilniaus. Bet aš nusižiūrėjau kažkokioj firmoj, kur Kaune gamina. Tuoj paieškosiu jų kontaktų ir tau duosiu, tau nereikės iš kitur vežtis, vietoje, Kaune pagamins.
Papildyta:
Va čia pažiūrėk. Ten yra ir jų internetinis adresas. Jie pagamins pagal tavo išmatavimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu tau labai, dar jei ne paslaptis, kiek tau viskas kainavo, nors apytiksliai ax.gif gali ir i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 09, 15:29)
aciu tau labai, dar jei ne paslaptis, kiek tau viskas kainavo, nors apytiksliai ax.gif gali ir i az smile.gif

Na, viskas mums kainavo 2850 lt. Bet mes darėmės ne toje firmoje, o čia, pas Vilniečius. Gal pas juos Kaune pigiau bus. mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, aš savo komplektą kopijavau nuo šio:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2007 10 09, 14:08)
Sveikos.
Pagaliau ir aš galiu parodyti jums savo pyplio kambarį. Iki galo surinko baldelius. Aišku, stalas kol kas stovės tuščias, vėliau ten statysime kompiuterį, kai vaikas paaugs, o gimus antram vaikučiui, šis stalas bus naudojamas kaip pervystymo stalas.  blush2.gif Ką padarysi, kad nėra galimybių kitur pastatyti pervystymo stalą. Sienų netapetavome, tiesiog nudažėme ir tiek. Kitos sienos nefotkinau, nes kol kas ten stovi sofa, jaą išvešime ant dienų ir ten liks stovėti tik vaiko maniežas, kuriame jis miega, o kažkada vėliau stovės jo lova arba sofkutė, bet kita, kad tiktų prie "interjero".  biggrin.gif

grazu.
labai siltos spalvos, jaukus kambarelis 4u.gif
Atsakyti