Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

QUOTE(Rijama @ 2007 10 18, 10:40)
Sia  nuotraukyte pasinaudojau ir as ir issiuntinejau po musu baldu gamintojus, kurie gamina baldus pagal individualius uzsakymus.

Kolkas sunku ką nors pasakyti, nes dar neatvežė, bet jau gamina.
Mes užsisakėme baldus vaikų kambariui ir kažkieno čia monėtos UAB "Petrašiūnų gajos", nusiuntėme savo pageidavimus ir gavome jų pasiūlymus, kurie mus tenkina, o ir kaina labai padori, jie būtent mums pasiūlė vietoje kopėtėlių daryti laiptukus, o laiptukuose - stalčiukus arba dėžutes. Nors vietos kambaryje daug (16 kv.m) bet susikūrėme gana kompaktišką "konstrukciją" kuri neužims daug vietos
http://www.gaja.lt/kontaktai.html
http://www.gaja.lt/index.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 18 spalio 2007 - 09:54
QUOTE(flesi @ 2007 10 18, 10:51)
Mes užsisakėme baldus vaikų kambariui ir kažkieno čia monėtos UAB "Petrašiūnų gajos", nusiuntėme savo pageidavimus ir gavome jų pasiūlymus, kurie mus tenkinahttp://www.gaja.lt/kontaktai.html
http://www.gaja.lt/index.html

O galima jų baldus gyvai pamatyti, (atrodo, jie Masiulio gatvėje įsikūrę), ar ten tik pagal individualius užsakymus daro?
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2007 10 18, 09:40)
Sia  nuotraukyte pasinaudojau ir as ir issiuntinejau po musu baldu gamintojus, kurie gamina baldus pagal individualius uzsakymus. Nemanau kad butu sunku padaryti, tik kaina kokia bus nzn.

parašyk, kokius paskaičiavimus atsiūs ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 10 18, 09:27)
labai jauku  wub.gif .. O kiek dukrai metų  ax.gif ? Jūs gal ne LT gyvenat, kažkaip visi dalykėliai nematyti  ax.gif

Labai ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif Džiaugiuosi, kad patiko. Gyvenam mes Lietuvoj, o ir kambarį devynmetei dukrai įrenginėju minimaliom sąnaudom ax.gif Lovą atsivežiau iš kaimo, dar mano senelio darytą, tik žaliai nudažiau. Švelniai žalsvus tapetus irgi patys suklijavom. Rinkausi vienspalvius, kad galima būtų ant sienų kabinti paveikslus, nuotraukas ir pan. Lovatiesė, romanetės, pagalvėlės ir užvalkalai kėdėms siūti. Kai nusibos ar pvz. Kalėdoms galima pasiūti kitų spalvų ir taip visiškai pakeisti kambarį. Aš ir dabar kartais užtiesiu šampano spalvos lovatiesę, sumetu ant lovos šviesias pagalvėles, nuvelku kėdžių užvalkalus - ir visai kitas kambarys. biggrin.gif
O kokie dar dalykėliai nematyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 18, 13:24)

nu man kažkaip viskas pasirodė nematyto: lovos, tokio tipo apdangalai kėdėms ir t.t., matosi, kad esi išradinga ir moki jaukumą sukurt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 10 18, 12:53)
O galima jų baldus gyvai pamatyti, (atrodo, jie Masiulio gatvėje įsikūrę), ar ten tik pagal individualius užsakymus daro?

nežinau, galima paskambint ir paklaust. aš iš Vilniaus, tai mes tik telefonu ir e-mailu derinom, o spalvas parinkt ir sutartį padaryt atvažiuoja dizaineris į namus ne tik Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2007 10 17, 09:59)
Man visai nieko toks variantas, nes pas mus ta pati situacija 0 kambarys, skirtas vaikams, labai mažas, irgi kokie 8 kv.m. Mes iš Puikio baldų užsisakėm, tai tikrai gerai suplanavo, atsižvelgiant į tai, ką apskritai galima sukišt į tokią kišenę g.gif Užtai vaikas turi savo kampą...

cia maciau toki panasu varianta:
http://www.skelbiu.lt/1458390.html
draugai toki panasu tik raudona uzsisake, tai kazkur 2500 mokejo
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2007 10 18, 16:17)
nežinau, galima paskambint ir paklaust. aš iš Vilniaus, tai mes tik telefonu ir e-mailu derinom, o spalvas parinkt ir sutartį padaryt atvažiuoja dizaineris į namus ne tik Kaune.

tiesa, as buvau nuvaziavus i tuos gajos baldus, tai kokybe man nelabai patiko... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 16, 07:58)
maciau ir senukuose tokiu, o dar uzsakyti galima ten ivairiausiu seriju, tik mane labai domina, kaip jos sviecia? ar pakanka tokio sviestuvo kambariui apsviesti ?  g.gif

man irgi šitas švietuvukas - bitė superinis wub.gif bet vien jo kambariui apšvieti tikrai nepakanka, ten tik nestipri lemputė tinka doh.gif nebent tai nevienintelis apšvietimas kambaryje, aš mačiau, kur jis pakabintas kartu su halogeninėm lemputėm lubose thumbup.gif o mums teko atsisakyti šito ir pirkom kitokį. bet bitę pamačius Senukuose kiekvieną kartą dūsauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesupermama @ 2007 10 18, 15:27)
cia maciau toki panasu varianta:
http://www.skelbiu.lt/1458390.html
draugai toki panasu tik raudona uzsisake, tai  kazkur 2500 mokejo
Papildyta:

tiesa, as buvau nuvaziavus i tuos gajos baldus, tai kokybe man nelabai patiko... blink.gif

Na as issiunciau paklausima i Petrasiunu gaja, Plunges baldus, Puikio baldus. Gavau siandien atsakyma is Petrasiunu gajos, kad toks komplektukas mums atseitu virs 3 000 verysad.gif Tikejausi pigesnio var. tiesa pasakius, nes vis tik nera jokiu intarpu su piesinukais, tik vienspalve medzio imitacijos plokste doh.gif O dar ciuzinys doh.gif doh.gif

Rijama, parasyk kai tu gausi atsakyma mirksiukas.gif Butu idomu sulyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 18, 14:24)

Stalas ax.gif Atrodo, kaip iš masyvo, ar bent faneruotės... Čia gal irgi iš senų, ar dabar kažkur tokį radot?

O šiaip tai iš tiesų labai šauniai įrengtas kambarys ir tikrai gražiai dekoruotas... Ką vis tik reiškia tinkamai parinkta tekstilė, kambarį pakeičia neatmainomai vos keli kitokie daiktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 10 19, 08:42)
Gavau siandien atsakyma is Petrasiunu gajos, kad toks komplektukas mums atseitu  virs 3 000  verysad.gif Tikejausi pigesnio var.

mums suprojektavo 4 metrų ilgio "konstrukciją" be čiužinių bus apie 4000 Lt. manau, kad kaina normali, nes vienoje Vilniaus firmoje būtų kainavę virš 6000 Lt
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2007 10 19, 09:51)
mums suprojektavo 4 metrų ilgio "konstrukciją" be čiužinių bus apie 4000 Lt. manau, kad kaina normali, nes vienoje Vilniaus firmoje būtų kainavę virš  6000 Lt

kaip suprast 4 metrai ax.gif : plotis toks unsure.gif , o aukštis? kas dar ten be lovos bus?
Atsakyti