Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

QUOTE(flight @ 2007 10 25, 12:07)
Įmetu dukters tapetų sprendimą ir bitutę, o keik daugiau yra anksčiau nurodytame foto albume  smile.gif

user posted image

user posted image

mano svajonių bitė wub.gif wub.gif nu jau kaip ji man patinka.. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvos saulele, nuostabi lovytė wub.gif. O gal dar turėklus prie laiptų padaryti iš atviros pusės? Man atrodo, kad bus saugiau ir patogiau rolleyes.gif.

Flight, labai jaukus kambarys wub.gif.Tik lovai dar reikia vaikiškumo padovanoti, tipo gražios lovatiesės ir linksmų pagalvyčių bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 25 spalio 2007 - 13:18
QUOTE(flight @ 2007 10 25, 11:07)
Įmetu dukters tapetų sprendimą (naktį tos žvaigždutės šiek tiek švyti) ir bitutę, o kiek daugiau yra anksčiau nurodytame foto albume  smile.gif

user posted image

user posted image

labai grazus tapetai,kur tokius pirkot?o tu butuciu senukuose yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(triusikėliai @ 2007 10 25, 14:12)
labai grazus tapetai,kur tokius pirkot?o tu butuciu senukuose yra? g.gif

Tapetus pirkom lyg ir Ermitaže..o gal vieną dalį Ermitaže, kitą Seniuose - nebepamenu.. g.gif Ir bitučių, ir lėktuvėlių Seniuose turėtų būti, bent jau kažkada buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 10 25, 12:15)
Tapetus pirkom lyg ir Ermitaže..o gal vieną dalį Ermitaže, kitą Seniuose - nebepamenu..  g.gif  Ir bitučių, ir lėktuvėlių Seniuose turėtų būti, bent jau kažkada  buvo  smile.gif

niu man jie labai patiko,mes savo vaiuciui tai isdazem zydrai sviesiai sienas,o dabar noriu iki puses klijuoti tapetus,labai man tavieji patiko,ten kur apacioj su visciukais,ar kas ten per gyvuneliai g.gif noreciau su kokiais drambliukais,tik butent tokios spalvos(gelsvos)niu man nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 10 24, 20:03)
Padarė vyras lovytės vizualizaciją  thumbup.gif .. Ilgai galvojom, ką daryt po apačia  g.gif , lovytės aukštis metras, čia optinė apgaulė, kad aukštesnė atrodo  smile.gif .. Kambarys nėra mažas, tai dvejopi jausmai kamuoja: lyg ir norisi išnaudot erdvę, bet sykiu nenoriu ir vaiko migdyt ant "sandėlio"  blush2.gif .. tai turbūt ir darysim tokią su laisvesne erdve, gal apšvietimu ir kilimėliu  g.gif , ale namukas bus.. Paaukštintą lovą darysim vardan vaikystės  wub.gif , nu norisi berniukui palaipiot  ax.gif , o čia neaukšta, tai ir saugu  smile.gif .. jei vėliau sugalvosi, užpildysim tą erdvę, kad ir stumdoma konstrukcija ar pan.  cool.gif

Laukiu komentarų  ax.gif , užsakymus baldams priimam  biggrin.gif
user posted image

P.S. į nuotraukų rėmelius sudėjo tikras mažulio nuotraukas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Labai faina lovyte 4u.gif Labai panasi i ta, kurios foto imeciau as biggrin.gif Tik kai pas mus vietos nera tai tenka visiskai isnaudoti vieta po lova, na bet svarbu tai, kad yra atskiras vaikui kampas biggrin.gif bigsmile.gif
O naturalaus medzio idejai pritarciau ir as, man daug graziau medzio nei plokstes baldai thumbup.gif Bet mes tik pasirinkom plokste. Jau baldelius uzsisakem ir laukiam kada pagamins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 10 25, 10:24)
Taip, lempos mielos  smile.gif  Dukros  kambaryje turim šviestuvą-bitutę  - gal kiek vėliau dar įmesiu ir jos foto.  Tik vienas nemažas trūkumas - šviesos jos duoda nedaug, tad norint didesnio "ryškumo" reikia galvoti apie papildomą apšvietimą...

o tarkim jei butu dvi lempos kambaryje ar pasidarytu sviesiau ar nelabai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 10 25, 13:11)
Lietuvos saulele, nuostabi lovytė  wub.gif. O gal dar turėklus prie laiptų padaryti iš atviros pusės? Man atrodo, kad bus saugiau ir patogiau  rolleyes.gif.

iš esmės aukštis tik metras g.gif , gal ir sugalvosim ties viršutinėm pakopom, bet realiai, jei turėklai žemi, tai tikimybė persiverst lygiai tokia pati, kaip be jų smile.gif

Knielita, kaip greit padarys? ir kokia kaina gavosi? Ar labai panašus į paveiksliuką tavo bus, ar kažką savo kūrėt? Kokį čiužinuką rinkotės? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 10 25, 14:31)
iš esmės aukštis tik metras  g.gif , gal ir sugalvosim ties viršutinėm pakopom, bet realiai, jei turėklai žemi, tai tikimybė persiverst lygiai tokia pati, kaip be jų  smile.gif

Knielita, kaip greit padarys? ir kokia kaina gavosi? Ar labai panašus į paveiksliuką tavo bus, ar kažką savo kūrėt? Kokį čiužinuką rinkotės? ax.gif

Padaryt zadejo iki gruodzio 14. Vietoj stalciuku rinkomes durytes su lentyna. Man taip patogiau. Darem lovyte aukstesne, kad stalas butu normalus tinkamas jau paaugliui, nes piesinuke buvo darzelinukams pritaikytas doh.gif Zodziu miegos vyras kazkur 80 cm. aukstyje, du laiptelius darem su stalciukais, na ir rasomas stalas su 4 stalciais. Siaip modeliukas panasus, tik pas mus spalvos bus: bukas, vanile ir salotine. Kaina 2100 Lt. be ciuzinio. Ciuzinuka rinksiuos spyruoklini, bandysiu savaitgali apvazinet ir paziuret ka galima rasti. Tvirtai zinau, kad bus spyruoklinis blokas. Nes vaikui noriu kietesnio ciuzinio, kad nugarytei butu gerai biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi ta bitute wub.gif
o is IKEA galima labai graziu baldeliu parsivezti thumbup.gif (stalas, kedutes, taburetes, komodos, lentynos ir pan.) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 25, 15:19)
o tarkim jei butu dvi lempos kambaryje ar pasidarytu sviesiau ar nelabai ?  g.gif

Su dviem šviestuvais bus šviesiau, bet visvien greičiausiai per tamsu. Žiūrint kokio dydžio kambarys unsure.gif. Aš ilgai ieškojau gerai šviečiančio šviestuvo 18 kv.m. vaikų kambariui, bet taip ir neradau. Tai pirkome ne vaikišką šviestuvą, bet irgi fainą ax.gif. O jei galite kabinti kelis šviestuvus, tai šitie gražuoliai galėtų būti kaip dekoracija, papildomas apšvietimas .
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 25, 15:19)
o tarkim jei butu dvi lempos kambaryje ar pasidarytu sviesiau ar nelabai ?  g.gif

Sūnaus kambaryje du šviestuvai - nelabai. Bet prie jo lovos dar yra lemputė su reguliuojamu šviesos intensyvumu, dar prie stalo bus stalinė, tai kol kas kaip ir pakanka...Paskui žiūrėim...
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2007 10 25, 14:11)
Lietuvos saulele, nuostabi lovytė  wub.gif. O gal dar turėklus prie laiptų padaryti iš atviros pusės? Man atrodo, kad bus saugiau ir patogiau  rolleyes.gif.

Flight, labai jaukus kambarys  wub.gif.Tik lovai dar reikia vaikiškumo padovanoti, tipo gražios lovatiesės ir linksmų pagalvyčių  bigsmile.gif.

Turim vaikišką lovatiesę su žvėreliais, ir pagalvėlių, bet prieš fotosesiją nuėmiau - labai jau daug to margumo buvo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti