Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 15, 14:45)
irise antram aukste, bet jie yra uzsakomi, atveza per 8 savaites.
dubingiai savanoriu prospekte.

oi labai aciu,tik gaila irise ilgai reikia laukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2007 11 15, 16:00)
oi labai aciu,tik gaila irise ilgai reikia laukti blush2.gif

siaip ten yra ir tokiu kur nereikia laukti, kabo ekspozicijoje. bet man taijie neverti demesio.
savo vaikams pirkau senukuose, nelabai issiskiriancius, tinkancius ne vieneriems metams ( ne su meskuciais ar lelytem). vaikai greitai auga, o po keliu metu nenoreciau vel pradeti remontuotis. dvi sienas klijuoju vienais tapetais, kitas dvi - kitais. bet is tos pacios kolekcijs, to pacio atspalvio. beto jie kai susides savo zaislus, ir taip kambarys bus perpildytas vaikiskom detalem.
Papildyta:
ai dar prie stoties yra parduotuve tapetija. bet as ten sau nieko tinkamoneradau, bet cia skonio reikalas. gal jums kas tiks. uzvaziuokit i urmo baze. ten daug tapetu skyriu.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 15, 15:06)
siaip ten yra ir tokiu kur nereikia laukti, kabo ekspozicijoje. bet man taijie neverti demesio.
savo vaikams pirkau senukuose, nelabai issiskiriancius, tinkancius ne vieneriems metams ( ne su meskuciais ar lelytem). vaikai greitai auga, o po keliu metu nenoreciau vel pradeti remontuotis. dvi sienas klijuoju vienais tapetais, kitas dvi - kitais. bet is tos pacios kolekcijs, to pacio atspalvio. beto jie kai susides savo zaislus, ir taip kambarys bus perpildytas vaikiskom detalem.
Papildyta:
ai dar prie stoties yra parduotuve tapetija. bet as ten sau nieko tinkamoneradau, bet cia skonio reikalas. gal jums kas tiks. uzvaziuokit i urmo baze. ten daug tapetu skyriu.

aciu 4u.gif
noriu klijuoti iki puses tapetais,jau visas sienas isdazem melsvai,tai dar tapetu uzsimaniau na ne visai iki puses,bet su palange kad lygu butu,na as noreciau su kokiais meskiukais,bet kad nebutu mirgu margu,man reiktu gelsvu,kad ir su zvaigzdutem,reiks pradeti paieskas,
dar karta aciu uz isamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2007 11 15, 16:14)
aciu 4u.gif
noriu klijuoti iki puses tapetais,jau visas sienas isdazem melsvai,tai dar tapetu uzsimaniau na ne visai iki puses,bet su palange kad lygu butu,na as noreciau su kokiais meskiukais,bet kad nebutu mirgu margu,man reiktu gelsvu,kad ir su zvaigzdutem,reiks pradeti paieskas,

galima ant pilnai dazytu sienu deti dekoro juosta, kuri buna su meskuciais ir kt. dubingiuose ju tikrai yra. o lubas klijuoti tapetais su zvaigzdutem, kurios nakti sviecia.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 15, 15:19)
galima ant pilnai dazytu sienu deti dekoro juosta, kuri buna su meskuciais ir kt. dubingiuose ju tikrai yra. o lubas klijuoti tapetais su zvaigzdutem, kurios nakti sviecia.

reiks kanors pasidairyti,o lubu tapetuotu nei uz ka nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2007 11 15, 14:42)
man irgi labai idomu butu suzinoti,senukuose tai tikrai zinau yra smile.gif

bet senukuose nieko gero ir gražus vakar buvu o irise antram aukšte vaikiškų nemačiau nebent užsisakyt bet jau labai ilgai reikia laukt
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2007 11 15, 15:14)
aciu 4u.gif

su žvaigždutėm yra senukuose ir gelsvų ir mėlynų spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 15 lapkričio 2007 - 16:16
aš irgi ieškau gražių vaikų kambariui tapetų ir niekur Vilniuje nerandu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 15, 16:06)
Papildyta:

Cia urmo baze Kaune ar Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 15, 17:53)
Cia urmo baze Kaune ar  Vilniuje?

kaune
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2007 11 15, 15:42)
man irgi labai idomu butu suzinoti,senukuose tai tikrai zinau yra smile.gif

man asmeniskai senukuose nieko gero, va irise yra graziu, na del grozio ir palaukt verta lotuliukas.gif bazej irgi nieko doro nemaciau, tai ir apsistojau ties irisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dote: 15 lapkričio 2007 - 18:24

man asmeniskai senukuose nieko gero, va irise yra graziu, na del grozio ir palaukt verta lotuliukas.gif bazej irgi nieko doro nemaciau, tai ir apsistojau ties irisu
[/quote]
4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
verta tai verta bet jei dabar reikia tapetuot blush2.gif 4u.gif laukt nėra kada verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 15 lapkričio 2007 - 19:47