QUOTE(Nerytė @ 2007 11 24, 11:47)
man tai superiniai kambario baldai

jei buciau anksciau zinojus, nebuciau tu tuirkisku pirkus, bet jau turim ir tikrai visai jie neblogi ir kaina superine tokiam mazam vaikui, juk uz kokiu keturiu metu jau kiti poreikiai bus, i mokykla prades eit,o kambarys vaikui turi but savas, su savo betvarke ier tvarka, turi buti savotiska laisve, kad vaikas galetu kurti, prisiklijuoti kokiu piesinuku, lipduku,visokiu bezdeluskiu prisideliot
Tiesa as irgi buvau prasidejus su interbaldais, labai nepatiko man ju bendravimas, galiausiai kai ismatavo kambari ir pazadejo padaryti projekta per kelias savaites, laukiau menesi ir negavau jokiu ziniu, galiausiai pati paskambinau ir paaiskejo kad ta dizainere ju atostogose.Kazkaip nezinau, nieko man ypatingo ten nesuprojektavo, o kaina gavosi apie 6 tukst., beto ju poziuris i kliento norus tikrai idomus...Kazkaip kai prasidejom su Voke3 del virtuves, man kasdiena skambinejo, klausinejo, atvaziavo kelis kartus , rupestingai kiekviena detale aptarinejom, sprendem viska, o cia mazdaug siulo savo varianta, o jei netinka, tai darykites kitur...