QUOTE(Milde @ 2007 05 28, 23:01)
sendiena buvau nuvaziavus i nemuno baldu salona, ten patiko dvi firmos, tikriausiai successus (ten pavadinimo nebuvo ir nieko prie tu bakldu nebuvo), baldai tikrai labai graziai padaryti 

Aš rinkausi tarp successus ir interbaldų, bet pasirinkau successus

Papildyta:
QUOTE(Auxelis @ 2007 05 27, 17:56)
kas domina klausk, nes šviežiai viskas stovi sustatyta

Astuliuk, gal parodysi nuotraukas?

Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(Saja @ 2007 06 08, 15:21)
galėsiu įkelti, tik reikia laidą susirasti fotiko

[quote=Astuliukas,2007 06 08, 13:50]
Man tos gėlės ant baldų buvo
ir neapsirikom mergaičių kambaryje labai gražiai tiko 
man Successus irgi visai idomus pasirode, taciau jie labai brangiai paskaiciavo, net plaukai pasisiause
uz mano mergaiciu kambari daugiau nei 7000 paprase...

man Successus irgi visai idomus pasirode, taciau jie labai brangiai paskaiciavo, net plaukai pasisiause

QUOTE(Astuliukas @ 2007 06 08, 15:34)
galėsiu įkelti, tik reikia laidą susirasti fotiko 

Gal jau suradai laidą?

Buvau vakar Skrajoj, beveik jau norėjau užsisakyti lovas vaikams, bet teko nusiminti
. Pirmiausia dėl to, kad Monoidėja nestandartui taiko 30% priemoką, o mums reikia trumpesnės už jų standartinę lovą. O juk rudenį parodoj mane tikino, kad jokios priemokos nėra, ir šį pavasarį čia forume jų atstovas sakė, kad nėra priemokos
. Nežnau, ar čia nauja taisyklė, ar čia jiems kaip užplaukia (nes dar pernai Skrajoj irgi sakė, kad yra priemoka, o po to parodoj sakė, kad nėra
). Paskui dar nusiminiau, kad nestandartą gamina net 10 savaičių. Paskui dar dėl stalčių - jų stalčiai su rankenomis, o aš norėčiau su išpjovimu rankai per vidurį, kad nebūtų jokių atsikišusių rankenėlių
. Tokie stalčiai su išpjovimu rankai yra antrame aukšte, kito gamintojo, bet ten savi trūkumai - stalčiai mažesni ir grubiai padaryti, t.y. iš išorės viskas gražu, o viduje dugnas toks, kad lengvai rakštį įsivaryti galima. Jų ir lovos tokios - išorėje tvarka, o čiužinio grotelės vėl rakščių šaltinis
. Ir grotelės pačiame lovos viršuje, visai neįleistos bent truputį giliau. Ir tarpeliai grotelėse atrodo per maži
. Žodžiu, Monoidėja gamina tikrai geresnes lovas, o kaina labai panaši. Tik va tie 30% už nestandartą, ir 10 savaičių damyba, ir rankenos stalčiuose
.
Užtat antrame aukšte pamačiau lovą, išvažiuojančią iš po kitos lovos - viena forumietė prieš kurį laiką domėjosi tokia. Čia tai geros kokybės bus, nes daniška, Hoppe formos. Štai tokia, lova "Laura".

Užtat antrame aukšte pamačiau lovą, išvažiuojančią iš po kitos lovos - viena forumietė prieš kurį laiką domėjosi tokia. Čia tai geros kokybės bus, nes daniška, Hoppe formos. Štai tokia, lova "Laura".
Radau
, tik sukelti nemoku
, gal kas pagelbėtų

QUOTE(Astuliukas @ 2007 06 12, 19:49)
Nueik i www.pfotobucket.com,uzsiregistruok ten,tada sukelk is kompo nuotraukas ir nukopinus url.adresa,iklijuok i atsakyma.Labai paprasta,jei reiks konkreciau,rasyk man,padesiu...ismoksi pati,nieko cia nera sunkaus