Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

Labai įdomi idėja su ta gėle.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 10:02)

Man tokie tai jau ne schmoll.gif o va gelyte ta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 28, 23:01)
sendiena buvau nuvaziavus i nemuno baldu salona, ten patiko dvi firmos, tikriausiai successus (ten pavadinimo nebuvo ir nieko prie tu bakldu nebuvo), baldai tikrai labai graziai padaryti smile.gif

Aš rinkausi tarp successus ir interbaldų, bet pasirinkau successus thumbup.gif Man tos gėlės ant baldų buvo wub.gif wub.gif wub.gif ir neapsirikom mergaičių kambaryje labai gražiai tiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Auxelis @ 2007 05 27, 17:56)
Gal turit kokių atsiliepimų g.gif?[/color]

kas domina klausk, nes šviežiai viskas stovi sustatyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Astuliuk, gal parodysi nuotraukas? rolleyes.gif photo.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 08 birželio 2007 - 14:30
QUOTE(Saja @ 2007 06 08, 15:21)
Astuliuk, gal parodysi nuotraukas?  rolleyes.gif photo.gif

galėsiu įkelti, tik reikia laidą susirasti fotiko doh.gif
Atsakyti
[quote=Astuliukas,2007 06 08, 13:50]
Aš rinkausi tarp successus ir interbaldų, bet pasirinkau successus thumbup.gif Man tos gėlės ant baldų buvo wub.gif wub.gif wub.gif ir neapsirikom mergaičių kambaryje labai gražiai tiko mirksiukas.gif

man Successus irgi visai idomus pasirode, taciau jie labai brangiai paskaiciavo, net plaukai pasisiause unsure.gif uz mano mergaiciu kambari daugiau nei 7000 paprase...
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 06 08, 15:34)
galėsiu įkelti, tik reikia laidą susirasti fotiko  doh.gif

Gal jau suradai laidą? smile.gif Nuotraukyčių laikiame blush2.gif
Atsakyti
Buvau vakar Skrajoj, beveik jau norėjau užsisakyti lovas vaikams, bet teko nusiminti verysad.gif. Pirmiausia dėl to, kad Monoidėja nestandartui taiko 30% priemoką, o mums reikia trumpesnės už jų standartinę lovą. O juk rudenį parodoj mane tikino, kad jokios priemokos nėra, ir šį pavasarį čia forume jų atstovas sakė, kad nėra priemokos blink.gif. Nežnau, ar čia nauja taisyklė, ar čia jiems kaip užplaukia (nes dar pernai Skrajoj irgi sakė, kad yra priemoka, o po to parodoj sakė, kad nėra doh.gif). Paskui dar nusiminiau, kad nestandartą gamina net 10 savaičių. Paskui dar dėl stalčių - jų stalčiai su rankenomis, o aš norėčiau su išpjovimu rankai per vidurį, kad nebūtų jokių atsikišusių rankenėlių schmoll.gif . Tokie stalčiai su išpjovimu rankai yra antrame aukšte, kito gamintojo, bet ten savi trūkumai - stalčiai mažesni ir grubiai padaryti, t.y. iš išorės viskas gražu, o viduje dugnas toks, kad lengvai rakštį įsivaryti galima. Jų ir lovos tokios - išorėje tvarka, o čiužinio grotelės vėl rakščių šaltinis doh.gif. Ir grotelės pačiame lovos viršuje, visai neįleistos bent truputį giliau. Ir tarpeliai grotelėse atrodo per maži g.gif. Žodžiu, Monoidėja gamina tikrai geresnes lovas, o kaina labai panaši. Tik va tie 30% už nestandartą, ir 10 savaičių damyba, ir rankenos stalčiuose doh.gif.

Užtat antrame aukšte pamačiau lovą, išvažiuojančią iš po kitos lovos - viena forumietė prieš kurį laiką domėjosi tokia. Čia tai geros kokybės bus, nes daniška, Hoppe formos. Štai tokia, lova "Laura".
Atsakyti
Radau bigsmile.gif , tik sukelti nemoku schmoll.gif , gal kas pagelbėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 06 12, 19:49)
Radau  bigsmile.gif , tik sukelti nemoku  schmoll.gif , gal kas pagelbėtų  mirksiukas.gif

Nueik i www.pfotobucket.com,uzsiregistruok ten,tada sukelk is kompo nuotraukas ir nukopinus url.adresa,iklijuok i atsakyma.Labai paprasta,jei reiks konkreciau,rasyk man,padesiu...ismoksi pati,nieko cia nera sunkaus
Atsakyti