Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

QUOTE(NOKIA @ 2007 06 16, 09:01)
gal žinai kur tą kompiuterinę vizualizaciją gauti? g.gif

stai ji 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Dar šiek tiek idėjų

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 06 16, 14:04)
Dar šiek tiek idėjų

nieko nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 06 17, 14:24)
nieko nesimato  schmoll.gif

Ir mums nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 14:45)

ačiū labai,tokių man reiktų,bet kur jų gauti... g.gif
Atsakyti
user posted image

siaip visi cia ideti kambariai man baisoki, bet cia aisku skonio reikalas.
Bet va sitas, tai atrodo kad vizualizacija daryta vien tam kad pazaisti su kompiuterines programos galimybem, o logikos interjere nelabai daug...
spintos kampinis stalcius neatsidarys, nes atsiremia i spintute prie lovos doh.gif
foteliukas prie rasomojo stalo gerokai per zemas, bet tarkim kad reguliuojasi. Tik vat pastacius ji ten, kur jam priklausytu buti, jis jau atsitrenktu i lova. Ziauriai nepatogu manau...
virsutines apvalios lentynos vaikas niekada nepasieks -trukdo stalas, ir ji per aukstai tokiom salygom
ir koks tikslas tokiam gan erdviam kambary viska sukist palei viena siena g.gif
o apie dizaina tai geriau patylesiu...
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 18, 00:11)
[o apie dizaina tai geriau patylesiu...

gaila nematau virsutiniu foto , tai nezinau kurios foto neitiko cool.gif
Atsakyti
Supermamos, o kokio dydžio lovas jūs darote vaikams? Pas mane būsimos pirmokės, tai galvoju, ar daryti čiužinių dydį 190x90, ar mažesnį (gal trumpesnį 5-10 cm, ir gal siauresnį 5-10 cm). Tuos cm gal kitiems baldams arba laisvai erdvei atiduoti mastau.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 18, 14:16)
Supermamos, o kokio dydžio lovas jūs darote vaikams? Pas mane būsimos pirmokės, tai galvoju, ar daryti čiužinių dydį 190x90, ar mažesnį (gal trumpesnį 5-10 cm, ir gal siauresnį 5-10 cm). Tuos cm gal kitiems baldams arba laisvai erdvei atiduoti mastau.gif.

Mano mergu lovos 2000x90 tegu vartaliojasi kiek nori miegodamos biggrin.gif
Atsakyti
o mes tai vienam darysim 200x120 doh.gif nes dabar tai priprates miegoti 200x160 , gal kaip nors ipras pire mazesnes lotuliukas.gif o antram (jei kada toks bus) atiteks arbingai isaugta vyresniojo ta pati auksciau pamineta placioji lova blush2.gif
o jos tokios placios, nes kazkaip visai fainai , ir salia prigulti kai serga ar siaip prastai miega kol mazas gali. o ir vietos kambariuose turesim, tai uzteks tos erdves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 06 18, 15:32)
o mes tai vienam darysim 200x120  doh.gif nes dabar tai priprates miegoti 200x160 , gal kaip nors ipras pire mazesnes  lotuliukas.gif o antram (jei kada toks bus) atiteks arbingai isaugta vyresniojo ta pati auksciau pamineta placioji lova  blush2.gif
o jos tokios placios, nes kazkaip visai fainai , ir salia prigulti kai serga ar siaip prastai miega kol mazas gali. o ir vietos kambariuose turesim, tai uzteks tos erdves  doh.gif

o ant kokio dydzio ciuzinio miega teveliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesupermama @ 2007 06 19, 09:47)
o ant kokio dydzio ciuzinio miega teveliai?  ax.gif

200x160 blush2.gif
Atsakyti