Įkraunama...
Įkraunama...

www.wetseal.com

mergaites, kas gali pakonsultuoti wetseal dzinsiuku dydziuose.
ka reiskia ismieros 1.2.3.4.5.6.7.8.....
man per uzpakaliuka reik 97 cm arba nesioju 38 europietiska ir kaip ten su ilgiais, nes apie ilgius nieko neraso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2007 08 22, 15:51)
gal kas is wetseal. com dzinsiukus pirkot? kaip dydzius ten suprast? Padekite  4u.gif

As pirkau is Wetseal 7 dydzio dzinsus su elastanu, kelnias iprastai nesioju europietiska 38, tai tiko idealiai..
Atsakyti
QUOTE(Tsiocia @ 2007 08 24, 06:10)
As pirkau is Wetseal 7 dydzio dzinsus su elastanu, kelnias iprastai nesioju europietiska 38, tai tiko idealiai..

Aciu uz pagalba, o ilgi kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2007 08 24, 08:52)
Aciu uz pagalba, o ilgi kaip suprast?

Mano ugis 175cm tai ilgis tiko puikiai.. irgi bijojau kad nebutu trumpi, bet viskas ok..
Atsakyti
Sveikos, kaip su dydžiais wetseal džinsų? Kaip atitaikyti? Ar jie nepamažinti?
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2007 09 01, 11:16)
Sveikos, kaip su dydžiais wetseal džinsų? Kaip atitaikyti? Ar jie nepamažinti?

as pirkau dzinsiukus 0 dydzio, tai galetu buti kokius dydziu didesni, mano dupciukas apie 90 cm, va siuos pirkau:

user posted image
Atsakyti
AČIŪ mano dupciukas 89 cm bet vat biški leškutes turiu. Tai pirmas dydis bus geras ane?
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2007 09 01, 12:05)
AČIŪ  mano dupciukas 89 cm bet vat biški leškutes turiu. Tai pirmas dydis bus geras ane?

na bijau ka sakyti, mano kojos plonytes, tai su 0 dydzio dzinsiukais jau taip aptempta, na net nezinau ar 1 ar trecias dydis tiktu, gal 1 g.gif
Atsakyti
yra mamyciu is pnwz kurios uzsisakineja is wetseal? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Atejau pareikst savo nuomone apie sia parduotuve biggrin.gif Perkuosi joje gyvai, bet itin retai. Turbut todel, kad ji yra downtown'e, o ten visokiu juodziu labai daug, parduotuves nelabai svarios ir dazniausiai nelabai kokybiskos. O ir grazint neina i jas, nebent pakeist i kita daikta arba parduotuves kredita gaut. Va dabar nusipirkau tympas, megztuka ir keleta trusikeliu is ten - tiksliau kredita isnaudojau, nes pries tai pirkau paprastu blizuskyciu (3 uz 12$ buvo), tai pirmakart apsivilkus per siule isiro (o tiksliau net ne siule isiro, bet medziaga kaip butu nukirpta prie par siules doh.gif ). Tai paprastiems rubeliams gal ir nieko, bet kazko kokybiskesnio norint, tai manau geriau pridet pinigeliu ir nusipirkt normalesnej parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 01, 04:26)
Atejau pareikst savo nuomone apie sia parduotuve  biggrin.gif

Ot velnias, vakar kaip tik sitoj pardej maikiu prisisakiau g.gif
Atsakyti
Turiu paprastu T-shirt tipo maikuciu is sios parduotuves, nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti