Įkraunama...
Įkraunama...

Plastelinas už ir prieš

mes tai lipdom nuo kokiu 1,5 m. aisku vaikutis tikrai nenulipdo kazkokiu figuru, tiesiog jam seip patinka maigyti, tarp delniuku kocioti, pjauti, spausti ir manau tai yra labai geras dalykas, nes dirma vaikucio rankytes, spaudosi pirstuku pagalveles, taip lavinama motorika.
Atsakyti
Maniskem nepatinka jis, vyresnioji sako, kad nemalonu liesti, maze irgi nesizavi, plius bijau, kad i burna desis. Tai ir stovi nenaudojamas.
Atsakyti
Mes tai lipdom, bet ne figūras, o turim tokį labai fainą trimečio pratybėlių rinkinuką, tai ten yra užduotėlių kur pvz. reikia iš plastelino gyvūneliam ant lapo akytes, nosytę priklijuot ir t.t smile.gif
Atsakyti
Savo jauniausiam sūnui pradėjo duoti plastiliną nuo 6mėn, kai tik išmoko sėdėti. Jam dabar vieneri, tikrai bandė jį ir valgyt ir metė, tačiau dabar su malonumu žaidžia, minkia. Ištveria kokias 20min.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 08 kovo 2013 - 23:22
Trecio gimtadienio proga gavo Play-Dough aparata gaminti visokius saldainius, ledus ir ciulpinukus, tai mielai lipdo su juo, ypac megsta "bulves pjaustyti" thumbup.gif Iki siol nebuvo gavusi jokio plastelino:)
Atsakyti
Maniškiams labai patinka, veiklos valandai garantuotai smile.gif
Atsakyti
mes pradejom kai dukra 3 metu kazkur buvo pirkt, jai patinka, tik buna kad meto ant grindu ir tvarkytis nenori, tada plastilinas konfiskojamas iki kito karto,arba kol susitvarkys ir atsiprasys:)
Atsakyti
mes taip pat naudojam modeliną, bando dukrytė kažką nulipdyt, o ir jei nukrenta ant kilimų, tai nieko baisaus, nes modelinas lengvai išsivalo smile.gif
Atsakyti
naudojam modelina nuo 1.5m, dabar dukrytei 2m ir 3men tai padaro "blyna" ir isspaudzia ivairias figureles - suniukus, krokodila, karve ir t.t smile.gif labai jai patinka
Atsakyti
UŽ UŽ UŽ, čia idėjos ką galima nuveikti su plastelinu ir mažyliais:)

http://ekvadratu.lt/...astilinu-kitaip

http://ekvadratu.lt/...m...tė-mozaika

o paskui ir molio griebtis galima:) arba iš karto jo
http://ekvadratu.lt/...žu-vaiku-molis
Atsakyti

:)  Mamos, pabandykite plasteliną pasigaminti namie, vsikučiam patinka padėti jį sumaišyti, o ir nereikės pergyventi kad vaikas jį į burną netyčia įsidės. 

Receptas labai paprastas: 

  • Du puodukai miltų
  • Vienas puodukas vandens
  • Vienas - du šaukštai kukurūzų miltų (nebūtina, bet tešla švelnesnė tampa)
  • Šiek tiek aliejaus
  • Vienas puodelis druskos (jei po žaidimų norit pasilikti plasteliną kitam kartui) 

Papildomai:

  • Galit įdėti maisto dažų, įvairių prieskonių kaip kad cinamonas paįvairinimui.
  • Didesniem vaikučiam galima įdėti ir eterinių aliejų, visokių blizgučių ir panašiai.

Viską sumaišot ir voilia  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ohh: 06 lapkričio 2016 - 19:50