Įkraunama...
Įkraunama...

Plastelinas už ir prieš

Sveikos, matau daug nuomonių apie plastiliną.
Maniškis labai patenkintas su juo dirba, aš darau pati jį namuose, žinau iš ko, todėl nebaisu, kad paragaus, išsiterlios.

Dedu nuorodą, gaminkit prašom smile.gif

plastilinas Play doul

Vietoj vyno akmens galima naudoti citrinų rūgštį smile.gif Maistinius dažus pakeisti kakava, šaltalankio aliejumi, uogų sirupu ir t.t
Atsakyti
Mane labai sudomino si ideja-pasigaminti plastilino paciai, nes to PLAY DOH nespejam pirkti, be to brangus jis. g.gif Radau dar viena nuoroda kaip pasigaminti, bet cia procesas beveik toks pats
http://blog.family-e...is-plastelinas/
Tik man vis viena lieka neaisku, kokius dazus deti, maistiniu dazu pabandysiu rasti pirkti, o apsvieskite mane-kas cia per dazu tabletes skirtos velykiams kiausiniams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2011 02 11, 17:16)
Mane labai sudomino si ideja-pasigaminti plastilino paciai, nes to PLAY DOH nespejam pirkti, be to brangus jis.  g.gif Radau dar viena nuoroda kaip pasigaminti, bet cia procesas beveik toks pats
http://blog.family-e...is-plastelinas/
Tik man vis viena lieka neaisku, kokius dazus deti, maistiniu dazu pabandysiu rasti pirkti, o apsvieskite mane-kas cia per dazu tabletes skirtos velykiams kiausiniams  g.gif

galima ir guašo kelis lašus įdėt ir nudažysi.. i nevalgys vaikas jo:) na tiesiog dažai kiaušiniams.. būna tablečių pavidalo.. bet lt tokių nemačiau parveždavo kažkas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 11 vasario 2011 - 17:59
Prisiskaiciau ivairiu nuomoniu apie plastelina. As tai jau kuris laikas galvoju duoti savo maziukui, gal jam patiktu lipdyti ir kazka formuoti. Aisku vienas nemanau kad zais, bet kartu manau butu visai smagu. Kazkur skaiciau, kad tie vaikuciai, kuriems yra sunkumu del kalbos vystymosi nelabai megsta tokiu darbeliu. Bet juk nepabandzius nesuzinosi.
As uz tai, kad leisti vaikui isbandyti kazka naujo. O gal jam net labai patiks smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas niekada plastelino į burną nesidėjo, pažaidęs bėga rankų plautis. Mums kažkaip toks klausimas apskritai neiškilo. Kada nori žaisti, tada ir pasiima. Ir netgi labai patinka. Darželyje ir su moliu lipdo, bet namie šito gėrio nebandėm. Kad ir išdegti nebūtų galimybės.
Atsakyti
Nupirkau savo mazyliui plastelino play-doh taciau jis su juo nelipdo, net nelabai ima unsure.gif Gal dar per mazas g.gif greit bus 1,5m. Bet kai darau sausainius, ar kokias bandeles, tada jis tesla minko, zaidzia su ja. Specialiai palieku jam koki teslos gabaliuka. Gal tiesiog pats plastelinas jam nelabai patiko g.gif
Atsakyti
juk vaikai skirtingi.. gal vėliau patiks.. gal visai nepatiks.. o dabar juk dar mažutis.. gal jam ir neįdomu, gal spalva nepatinka, gal kvapas ne.. mirksiukas.gif o gal ryt jau įdomu bus:)o gal reik tuos sausainius mamai kept, kad įdomu būtųsmile.gif gi jie kopijuoja.. savaime nepradės žaist:) mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif nelabai supratau...plastelinas vadinamas play dough...hmm... mano vaikui plastelinas(tikras kaip tarybinis plastelinas) visai nepatiko,paliete ir tuo baigesi..o kai nupirkom play dough-megtsamiausias uzsiemimas tapo.karta bande paragauti,bet sudraudziau,daugiau nemegino...
Atsakyti
savo sunenui 4 gimtadienio proga padovanojau Kid's Dough plastilino
user posted image
Visa vakaro vaiko nebuvo smile.gif minke, kociojo, lipde ivairiausias figuras. Labai jam patiko. Todel manau, kad vaikui plastilinas geras dar vienas uzsiemimas kai nera ka veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 13, 14:26)
Sveikos, matau daug nuomonių apie plastiliną.
Maniškis labai patenkintas su juo dirba, aš darau pati jį namuose, žinau iš ko, todėl nebaisu, kad paragaus, išsiterlios.

Dedu nuorodą, gaminkit prašom smile.gif

plastilinas Play doul

Vietoj vyno akmens galima naudoti citrinų rūgštį smile.gif Maistinius dažus pakeisti kakava, šaltalankio aliejumi, uogų sirupu ir t.t

kokia gera nuoroda thumbup.gif savo dukrai vis norejau nupirkti plastelino, bet vis dar delsdavau, kasangi ji yra spalsute ir viska turi paragauti doh.gif o cia tau nuostabus receptukas. teiks pameginti, tikiuosi pavyks ir mano mazyle tures nauja uzsiemima thumbup.gif
Atsakyti
Mazdaug 3 metu vaikuciui nupirkau plastelino. Lipdziau pati, nes jo rankytes sunkiai dirba, neiprates:) Tai zaidem taip: nulipdau as masinyte, o jam sakau, kad ratus uzlipdytu kitos spalvos. TAda jis mazus gabaliukus jau sugeba padaryt ir uzlipint. Arba kirmelytes kazkokias tai po truputi padaro. JAu sednai zaidem, prisiminiau, reiks vel nupirkt, tik aisku, gaila kilimo, stalo... Labai jau saugot reikia. Bet ranku miklinimui manau gerai.
Atsakyti
gal ir gera mintis pasigaminti paciam. visgi maziau kenksmingas vaikuciui butu smile.gif
Atsakyti