Ne dekupažas paslaptis. Yra SM, kurios gamina tokias sages ir prekiauja jomis. Aš kai susidomėjau dekupažu apie tokias SM nežinojau, dekupažo LT išvis nebuvo, nei info, nei priemonių. Bet po kurio laiko netyčia radau parduodamas sages dekoruotas panaudojant dekupažo techniką. Po kurio laiko atsirado daugiau beisdominančiu dekupažu ir pradedančių gamint sages ir kt. Tai vat tos senbuvės nepatenkintos, joms nepatinka, kad kažkas dar daro seges, jos teigia, jog tai kaip ir kopijavimas idėjų ir pan. Todėl segių aš nedarau.. kol kas daugiau niekas neprieštaravo, kad servetėles klijuoju bet kur , ant bet kokio paviršiaus, nors pasaulyje jau seniausiai pridekupažuota tiek, kad ojojoj..
QUOTE(Marzde @ 2007 05 16, 23:15)
Ne dekupažas paslaptis. Yra SM, kurios gamina tokias sages ir prekiauja jomis. Aš kai susidomėjau dekupažu apie tokias SM nežinojau, dekupažo LT išvis nebuvo, nei info, nei priemonių. Bet po kurio laiko netyčia radau parduodamas sages dekoruotas panaudojant dekupažo techniką. Po kurio laiko atsirado daugiau beisdominančiu dekupažu ir pradedančių gamint sages ir kt. Tai vat tos senbuvės nepatenkintos, joms nepatinka, kad kažkas dar daro seges, jos teigia, jog tai kaip ir kopijavimas idėjų ir pan. Todėl segių aš nedarau.. kol kas daugiau niekas neprieštaravo, kad servetėles klijuoju bet kur , ant bet kokio paviršiaus, nors pasaulyje jau seniausiai pridekupažuota tiek, kad ojojoj..
man juokinga... Nors tema ne apie tai, bet kaip galima pykti??? Tai ne jos išrado tą techniką gi

QUOTE(Marzde @ 2007 05 16, 23:15)
Tai nesupranti,kodel tema atidariau,nes liudna pasidare,ir nesuklydau

o as vat darau sau tas sages ir nepergyvenu

pati susigalvojau kaip ir ka ir pamaciau jau seniai tas dekupazintas sages nei cia nauja nei cia ka
visada ir visi gyvenime kazka is kazkur pamato ir padaro panasiai
juk sages su atvaizdais jau gilioj senovej buvo
mano galit visos kopijuot jei patiks.As tikrai nesupyksiu
dar ir papasakosiu kaip daroma

pati susigalvojau kaip ir ka ir pamaciau jau seniai tas dekupazintas sages nei cia nauja nei cia ka

Nenorėjau sukelt diskusijų (tokių temų jau būta),tiesiog leptelėjau,kad kai kuriom gali nepatikt, bet ne man.

QUOTE(Marzde @ 2007 05 16, 23:37)
Nenorėjau sukelt diskusijų (tokių temų jau būta),tiesiog leptelėjau,kad kai kuriom gali nepatikt, bet ne man. 

Papildyta:
QUOTE(magnolyn @ 2007 05 16, 23:35)
o as vat darau sau tas sages ir nepergyvenu

juk sages su atvaizdais jau gilioj senovej buvo
dar ir papasakosiu kaip daroma 

Dziaugiuosi

ir aš darydama papuošalus į dekupažą nelendu dėl tos pačios priežasties
nors tai labai šaunus dalykas - nedidelėm pastangom pasiekiamas puikus rezultatas

Ale, rulle, tu ir spėji
Aš tai stenu stenu, kol rezultatas pasimato

niu aisku tema ne apie tai,bet visdelto noriu pasakyti kai ka toms SM kurios bandis pykti.Pirma,as neperku daiktu,kuriuos galeciau pasidaryti,ir nesvarbu ar dabar ar veliau,ar su kienors pagalba ar be jos,as vistiek ismoksiu tai pasidaryti.O tos moterys kurios neturi tam sugebejimu,laiko,ar tiesiog nemegsta rankdarbiu,jos ir toliau pirks sages,nors ir bus parodyta kaip tos sages daromos.Manau "verslininkem" nera pagrindo pykti.O del ideju,kiekviena save gerbianti,sakykim taip,menininke,is kailio nersis kad tik jos darbeliai butu vienetiniai.Nu ir prisnekejau,taip kad bukim

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 17, 11:56)
niu aisku tema ne apie tai,bet visdelto noriu pasakyti kai ka toms SM kurios bandis pykti.Pirma,as neperku daiktu,kuriuos galeciau pasidaryti,ir nesvarbu ar dabar ar veliau,ar su kienors pagalba ar be jos,as vistiek ismoksiu tai pasidaryti.O tos moterys kurios neturi tam sugebejimu,laiko,ar tiesiog nemegsta rankdarbiu,jos ir toliau pirks sages,nors ir bus parodyta kaip tos sages daromos.Manau "verslininkem" nera pagrindo pykti.O del ideju,kiekviena save gerbianti,sakykim taip,menininke,is kailio nersis kad tik jos darbeliai butu vienetiniai.Nu ir prisnekejau,taip kad bukim 

Si tema apie ivairiu sagiu kuryma,pries darant dekupazines,daug informacijos perskaiciau ir mergaiciu is dekupazo temos klausiau,kaip ir kas,ir visi jau viska zino

Noriu daug ka isbandyti,taip pat man mieliau paciai susikurti koki papuosala,nors nezinau ar kada ji panaudosiu,bet jei man patinka kurti,tai ka dabar?
Na,ir as cia, jau subobejau

Taip, dabar daug kam žinoma kaip tas sages daryt. O prieš kokių pusantrų metų tuo mažai kas domėjos, buvo vos keletą. Bent jau čia forume..

QUOTE(Marzde @ 2007 05 17, 12:29)
Taip, dabar daug kam žinoma kaip tas sages daryt. O prieš kokių pusantrų metų tuo mažai kas domėjos, buvo vos keletą. Bent jau čia forume..
Na ir ka dabar

žinoma, čia ne į temą pagalvojau.
Aš pati su pirmosiomis sagėmis oi kiek vargo turėjau. Niekas man neparodė, kaip padaryt nugarėlę, kad ir daili būtų, ir tvirtai laikytų, ir neatsiklijuotų...

pirma aš tą nugarėlę bandžiau daryt su atlasinėm juostelėm, bet pamačiau, kad kai atlasinės juostelės klijuojasi, tai klijai persisviečia į kitą pusę.

Tada bandžiau su tokiais storesniais padėklais ant stalo maximiniais. Idėja buvo visai nieko, bet neišvystyta, nes pabijojau, kad priklijavus užsegimą šis nukris.

Po to atradau dirbtinę odą

Tad moteros nesipykim. Informacija reikia dalintis. Na nebūtina gal jau taip visų savo paslapčių atskleisti, jei norit būt vienintelės ir nepakartojamos, bet informacija ir konkurencija skatina tobulėti visas. Ir tas, kurios savo darbelius pardavinėja, ir tas, kurios dar tik mokosi rankdarbiu meno.
Uff... kiek daug prirašiau.