Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

aciukas
Atsakyti
QUOTE(rimgaile @ 2007 08 03, 21:03)
Nu dar kartą bandaučia

Man ta su baltu kailiuku ir raudonu viduriu, kur pirmoj fotkėj dešinėje thumbup.gif

O kaip tvirtini kailiuką? Klijuoji ar kažkaip kitaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 06 rugpjūčio 2007 - 21:17
QUOTE(Irunia @ 2007 08 06, 22:16)
Man ta su baltu kailiuku ir raudonu viduriu, kur pirmoj fotkėj dešinėje thumbup.gif

O kaip tvirtini kailiuką? Klijuoji ar kažkaip kitaip? g.gif

Malonu, kad patiko. ax.gif Čia mano pirmieji apyrankių blynai. Turiu dar naujų idėjų. Dar kada užsuksiu pasimaivyt. tongue.gif
Visos sagės siuvinėtos ir susiūtos su zilkute.Užsegimai taip pat prisiūti.
Atsakyti
help.gif noriu paprasyti jusu pagalbos. Nezinau kaip pritvirtinti sagei uzsegima. Galvoju gal prikijuoti raudonos odos gabala su karstais klijais ir ta uzsegima priklijuoti su karstais klijais prie odos. Gal jus turite kokiu patarimu? blush2.gif
Stai mano sage:
user posted image
user posted image

Atsiprasau uz tokias milziniskas nuotraukas, nepavyko sumazint ax.gif
Atsakyti
Nuostabi sage smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 08 07, 01:22)
help.gif noriu paprasyti jusu pagalbos. Nezinau kaip pritvirtinti sagei uzsegima. Galvoju gal prikijuoti raudonos odos gabala su karstais klijais ir ta uzsegima priklijuoti su karstais klijais prie odos. Gal jus turite kokiu patarimu? blush2.gif
Stai  mano sage:
user posted image
user posted image

arba maza uzsegima prisiuti pailga arba bandyti su zylka prisiuti prie sagei skirto pagrindo va tokio :
http://www.rankdarbi...age.php?pID=308
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 07, 10:29)
arba maza uzsegima prisiuti pailga arba bandyti su zylka prisiuti prie sagei skirto pagrindo va tokio :
http://www.rankdarbi...age.php?pID=308

tas pagrindas sagei - labai geras išradimas. thumbup.gif O jį tik online galima nusipirkti ar ir kokiose parduotuvėse Kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 10:34)
tas pagrindas sagei - labai geras išradimas. thumbup.gif O jį tik online galima nusipirkti ar ir kokiose parduotuvėse Kaune? g.gif

na as neradau sad.gif gal blogai ieskojau.
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 08 07, 01:22)
Stai  mano sage:
user posted image
user posted image

Labai gražios sagės. thumbup.gif Mano nuomone, raudonas odos pagrindas tiktų, o užsegimą gali prisiūt su zilkute.Aš naudoju 0,14 mm. Perku žvejų parduotuvėj. Kaina apie 3 lt. Priklauso, kiek metrų, koks gamintojas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 07, 10:42)
na as neradau sad.gif gal blogai ieskojau.

aišku. Reiks pasidairyt. Bet ir man šiaip nėra tekę matyt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 07, 10:34)

bijau pameluoti, bet atrodo mačiau Ciklantoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 07, 11:26)
bijau pameluoti, bet atrodo mačiau Ciklantoj mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif reiks nueit pasižiūrėt kada. ax.gif
Atsakyti