varliu slauneles tai turi triusienos skoni - valgai panasiai kaip vistos sparniuka, tik sumazinta keliskart
as valgiau midijas, paruostas su krapais ir actu atrodo
nu labai skanu.. 
varliu slauneles tai turi triusienos skoni - valgai panasiai kaip vistos sparniuka, tik sumazinta keliskart
noreciau kada vel ju pasikept...gal kas zinot kur varliu slaunyciu gaut pirkt?
varliu slauneles tai turi triusienos skoni - valgai panasiai kaip vistos sparniuka, tik sumazinta keliskart
vat mane irgi traukia tie stiklainiukai su visom jūros gėrybėm, tik kaina sustabdo
buvau tik nusipirkusi vici berods midijų sūryme. Tai su kaimynu prie alaus vos nesusipešėm dėl jų
o kaimynė su mano vyru net neragavo
Kiniečių kabake balgėm varlių troškinį-buvo labai aštru, tai pačio skonio nėjo suprast-bet šiaip kol karšta šlaunytė-tai panaši į vištą, o kai ima vėsti-darosi labai lipni-kaip kiaulės kojos kaulus graužtum
ką čia dar tokio egzotiškesnio ragavom?
kroatijoj austrę virtą ragavom-skanu, tik smėlio daug
kalmarą keptą ant grotelių-skanu, tik man prieskonių norėjosi, nes iškepė tai natūraliai-be nieko. Va dar pamenu, kaip sesuo užsisakė spagečius su jūros gėrybėm, o paskui raukėsi, o aš su malonumu juos išsirankiojau ir sukirtau...
smurka, ta tu tais kirminais vis svečius pavaišink
ir suvartosi
vat kokių smegenų ar pautų negalėčiau turbūt valgyti...
nors vaikystėj, kai dar tėvai augino kiaules, tai atsimenu labai skanu kiaulės smegenys su svogūniukais pakeptos būdavo
Kiniečių kabake balgėm varlių troškinį-buvo labai aštru, tai pačio skonio nėjo suprast-bet šiaip kol karšta šlaunytė-tai panaši į vištą, o kai ima vėsti-darosi labai lipni-kaip kiaulės kojos kaulus graužtum
ką čia dar tokio egzotiškesnio ragavom?
smurka, ta tu tais kirminais vis svečius pavaišink
vat kokių smegenų ar pautų negalėčiau turbūt valgyti...
QUOTE(Keberiokšt @ 2003 12 09, 15:33)
OI, dar valgiau lietuviska egzotika - ar tai karves tesmeni ar tai versiuko pimpala.. tiksliai nepamenu,kas ten buvo 
Kai pernai atvažiavo Frėja į Lietuvą susitikome visos draugiškam būry. Jinai lauktuvių atvežė kažkokį butelaitį islandiško nacionalinio gėrimo, kuris užgeriamas užkandžiaujant jaučio kiaušais ar banginio pimpalu
taip, atsakau
- sviezios austres (tokios dar krutancios, ka tik atidarytos...), sviezi juriniai moliuskai ivairiu prigimimu (niam niam)
- 15 metu senumo banginio mesa (termiskai neapdorota, uzsaldyta nuo banginiu medziojimo uzdraudimo; pasake, kad tokia sena po valgymo, tai net burna apsivele)
- raugintos vietnamietiskos slyvos (saldziai surios; skonio pojutis - sumaisai lygius kiekius druskos su cukrum ir valgai)
- ka tik sugauta grilinta rykliena (meh, skonis kaip paprasto heko, juroj - ne Baltijos - sugavom nedideli rykliuka - kokiu gal 30 cm ilgio.)
- supuvusi svedishka zuvis (kazkoks totaliai durnas nacionalinis svedu patiekalas; skonis kaip supuvusios zuvies, fui fui fui)
- bizono mesa (mmm, kaip labai geros kokybes jautiena)
- siaures elnienos isrukyta nugarine (atsiduoda - samanom ir misku)
Ko nevalgiau:
- shunu,
- kaciu
- kirminu (nebent man nezinant kur kalafiore...)
- vabalu (ir nenoreciau).
- sviezios austres (tokios dar krutancios, ka tik atidarytos...), sviezi juriniai moliuskai ivairiu prigimimu (niam niam)
- 15 metu senumo banginio mesa (termiskai neapdorota, uzsaldyta nuo banginiu medziojimo uzdraudimo; pasake, kad tokia sena po valgymo, tai net burna apsivele)
- raugintos vietnamietiskos slyvos (saldziai surios; skonio pojutis - sumaisai lygius kiekius druskos su cukrum ir valgai)
- ka tik sugauta grilinta rykliena (meh, skonis kaip paprasto heko, juroj - ne Baltijos - sugavom nedideli rykliuka - kokiu gal 30 cm ilgio.)
- supuvusi svedishka zuvis (kazkoks totaliai durnas nacionalinis svedu patiekalas; skonis kaip supuvusios zuvies, fui fui fui)
- bizono mesa (mmm, kaip labai geros kokybes jautiena)
- siaures elnienos isrukyta nugarine (atsiduoda - samanom ir misku)
Ko nevalgiau:
- shunu,
- kaciu
- kirminu (nebent man nezinant kur kalafiore...)
- vabalu (ir nenoreciau).
QUOTE(Anka @ 2005 02 20, 21:12)
Gal kam teko ragauti konservuotu juros gerybiu, tu kur buna stikliniuose indeliuose su visokiais padazais? Maciau prekybos centruose, bet vis nesryztu pirkt, gal visai neskanu
, nes kai karta nusipirkom koservuotu astuonkoju, tai skonis buvo kaip gumos su zuvies kvapu 
as kai ten pamatau astunkoju ciuptuvelius tai iskart noras atsoka net ziureti i ta puse
buvau kuria diena nusipirkus kalmaro lazdeliu tai irgi nepatiko, bendradarbe sake kad kaip vezio mesa, tai speju vezio irgi nevalgyciu
QUOTE(ausrytuke @ 2006 07 20, 05:03)
as kai ten pamatau astunkoju ciuptuvelius tai iskart noras atsoka net ziureti i ta puse
isvis niekad astunkojo nevalgyciau
buvau kuria diena nusipirkus kalmaro lazdeliu tai irgi nepatiko, bendradarbe sake kad kaip vezio mesa, tai speju vezio irgi nevalgyciu
o vat midiju teko ragauti tai labai patiko niam niam 
buvau kuria diena nusipirkus kalmaro lazdeliu tai irgi nepatiko, bendradarbe sake kad kaip vezio mesa, tai speju vezio irgi nevalgyciu
nu nu, astunkojai visai skanu...
O kalmarai irgi fri liuks, padarai majonezo padaza - apsivalgyt galima.
Dar zinau liuksusines kalmaru salotas, bet kad kalmarai nepatinka, tai ir nesakysiu.
Papildyta:
QUOTE(bulba @ 2006 07 27, 22:05)
Karves tesmens troskini. Skonis kaip gumos, isvaizda irgi labai savotiska - tokie balti kubeliai baltame padaze.
jei pasitaikytu proga, butinai pameginciau, ale, kur man kokia karve nudaigot??
sraigės, rykliena
QUOTE(alinute_m @ 2006 07 28, 05:16)
O kalmarai irgi fri liuks, padarai majonezo padaza - apsivalgyt galima.
Dar zinau liuksusines kalmaru salotas, bet kad kalmarai nepatinka, tai ir nesakysiu.
Pasakyk
QUOTE(Tučka @ 2006 07 28, 01:00)
Na, gerai gerai.. Isduosiu savo firmines salotas:
Konservuoti kalmarai, kietai virtas kevshynis, svogunas, majonezas: viskas pjaustoma smulkiai, proporcijos pagal skoni.
kazkaip dar neteko ragauti ir valgyti kazko neiprasto. o visai noretusi
QUOTE(ausrytuke @ 2006 07 20, 11:03)
as kai ten pamatau astunkoju ciuptuvelius tai iskart noras atsoka net ziureti i ta puse
isvis niekad astunkojo nevalgyciau
Astunkuoju ciuptuvus valgiau labai skaniai












