Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

Gražiausios laukimosi akimirkos!

Motinos dienos proga kviečiame dalyvauti fotokonkurse „Gražiausios laukimosi akimirkos“! nestuke.gif Besilaukianti moteris yra ypatingai graži. Šis savitas grožis spinduliuoja laime ir ramybe, dvelkia gyvenimo meile. Pagaukite šį grožį fotokadre.

user posted image

Reikalavimai nuotraukoms: siužetas ir pagrindinė idėja – nėštumo grožis. Nėštumo terminas įvairus, tačiau nuotraukoje turi būti visiškai aišku, kad jūs laukiatės. Jei jau susilaukėte kūdikio, tačiau turite nštumo metu darytų nuotraukų, taip pat galite dalyvauti, jei tik šios nuotraukos nedalyvavo ankstesniuose mūsų fotokonkursuose nėštukėms („Kai laukiau tavęs“ ir „Belaukiant gandrų“).

Sugalvokite nuotraukai pavadinimą. Kaip visada, prašome juos rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž) ir peržvelgti jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus, kad nesikartotumėte.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! spauskite čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2007 05 04 – 2007 05 25
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 05 26 – 2007 06 01

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Konkurso prizai - A.Vingro knyga „Jūsų vaikas“.

user posted image

Anotacija:
Kaip prižiūrėti kūdikio odą? Kaip nustatyti, ar kūdikiui užtenka motinos pieno? Kaip namuose
padėti kosinčiam vaikui? Kodėl vaikus būtina skiepyti? Kokių vaistų, skirtų pirmajai pagalbai,
turėtų būti namų vaistinėlėje?
Knygoje atsakoma į tėvų, auginančių įvairaus amžiaus vaikus, klausimus, daugiausia dėmesio
skiriama naujagimiams ir kūdikiams.

user posted image

Pirmoji tema čia
Atsakyti
Taip, nėštumas labai gražus laikotarpis wub.gif, bet atleiskit man , nesusipratėlei, kai kur nebeliko jokio intymumo blink.gif. Gražu , visur gražu, bet kai kas juk turi likti už namų sienų g.gif, negi būtina viešai išsirengti?? Kai kurias nuotraukas aš palikčiau tik šeimos albumui, kaip sau norit cool.gif
Atsakyti
Šita tokia linxma, kaip ir visas nestuke.gif kolektyvasuser posted image
matyt šefas geras pasitaikė blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulka: 16 gegužės 2007 - 22:10
Pastebejau tik dabar si konkurseli thumbup.gif , ir susimasciau, kodel gi man neparodzius saves ir savo pilvuko, nors jis nera atviras, bet labai buvo laukiamas. Nors yra daug grazesniu nuotrauku, bet........ ax.gif

o cia as, mums tik 18 savaiciu

user posted image

o cia 28 sav. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iliona: 16 gegužės 2007 - 22:30
Iliona, ne cia reikejo savo nuotraukytes deti, o uzpildyti paraiska ir issiusti viena foto i konkusa.
Spausk cia susirask konkursa ir uzpildyk paraiska

Beje, tavo lelyte gime ta pacia diena kaip ir mano kruopos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 17 gegužės 2007 - 06:28
QUOTE(Iliona @ 2007 05 16, 23:27)
Pastebejau tik dabar si konkurseli  thumbup.gif , ir susimasciau, kodel gi man neparodzius saves ir savo pilvuko, nors jis nera atviras, bet labai buvo laukiamas. Nors  yra daug grazesniu nuotrauku, bet........ ax.gif

unsure.gif unsure.gif ojojoii trink jei dar yra galimybė foto arba prašyk,akd moderatorė ištintų iš čia...
Atsakyti
Peržiūrėjau visas nuotraukas - labiausiai patiko profesionalų fotografuotos - ypač visos nespalvotos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 17, 00:56)
unsure.gif  unsure.gif  ojojoii trink jei dar yra galimybė foto arba prašyk,akd moderatorė ištintų iš čia...

ji nedalyvauja konkurse, taigi gali rodytis kiek nori wink.gif

Atsakyti
oi grazus mamyciu pilvukai 4u.gif yra pora nuotraukeliu, kuriu as nedeciau, bet juk cia skonio reikalas ax.gifo man sitos patiko, nors yra labai daug graziu nestuke.gif
1. labai meniska
2. drasi mamyte thumbup.gif
3. romantiska.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 17 gegužės 2007 - 07:28
QUOTE(-simona- @ 2007 05 17, 08:27)
oi grazus mamyciu pilvukai  4u.gif yra pora nuotraukeliu, kuriu as nedeciau, bet juk cia skonio reikalas  ax.gifo man sitos patiko, nors yra labai daug graziu  nestuke.gif
1. labai meniska
2. drasi mamyte  thumbup.gif
3. romantiska.... wub.gif

o kurioje iš pateiktų foto yra drąsi mamytė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 17, 08:45)
o kurioje iš pateiktų foto yra drąsi mamytė  g.gif

kad gulbiu nebijo gal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 05 17, 07:37)
ji nedalyvauja konkurse, taigi gali rodytis kiek nori wink.gif

aaaa.. aš galvojau,akd ji nori dalyvauti konkurse... nu tada persiprašau blush2.gif
Atsakyti