Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 22:06)
Visu isgirta nuotrauka su orhideja... g.gif  Skonio reikalas gal...nuotrauka kokybiska, kompozicija tvarkinga...gal ir grazi butu, BET....nepagaunu minties prie ko ta orhideja tarp koju???? blush2.gif  Na, ir del iskestu koju, poza nenaturali atrodo blush2.gif

drinks_cheers.gif vat manes irgi ta nuotraukyte nezavi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 20:06)

....nepagaunu minties prie ko ta orhideja tarp koju???? blush2.gif 

Matyt spalvas derinti bande g.gif

hihihi.gif cool.gif

O mano favorites sios (pacios paciausios didis.gif )

1... user posted image

2...user posted image Sita labiausiai wub.gif wub.gif wub.gif

3...user posted image

4...user posted image

Ir dar dauk labai graziu ,bet ka cia ir privardinsi visas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 17, 22:06)

Visu isgirta nuotrauka su orhideja... g.gif  Skonio reikalas gal...nuotrauka kokybiska, kompozicija tvarkinga...gal ir grazi butu, BET....nepagaunu minties prie ko ta orhideja tarp koju???? blush2.gif  Na, ir del iskestu koju, poza nenaturali atrodo blush2.gif

Kaip tai, kodel orchideja prie koju? smile.gif Kazkodel galvojau, kad bent californiagirl (kiek esu sekusi jos fotografinius pasiekimus thumbup.gif ) supras uzslepta minti... g.gif Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)...

Butent tuo simboliskumu, neskaitant spalvines gamos, nuotrauka ir yra kokybiska. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 23:29)
Kaip tai, kodel orchideja prie koju? smile.gif Kazkodel galvojau, kad bent californiagirl (kiek esu sekusi jos fotografinius pasiekimus thumbup.gif ) supras uzslepta minti... g.gif Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)...

Butent tuo simboliskumu, neskaitant spalvines gamos, nuotrauka ir yra kokybiska. 4u.gif

aaa, viskas aišku. Nes, aš, irgi, pasižiūrėjau, nepagavau kampo ir "nurašiau" tą foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 22:29)
...interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)...

Na, aš panašiai interpretavau, gal šiek tiek "fiziologiškiau" (nerašysiu čia, nes akmenais apmėtysit biggrin.gif ), bet prasmę maniau supratusi...
Nuotrauka labai estetiška, bet mamytės poza man labiau tiktų kokiai pvz. batelių ar kojinių reklamai. Galbūt mamytė - profesionalus modelis?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 17 gegužės 2007 - 23:11
Is karto perspeju, jog nuotrauka ne mano ir net nenumanau, kas ja paveikslavo, taciau interpretuociau taip - perkeltine prasme parinkta orchideja (nors galejo buti bet kokia kita gele); vaisius-ziedas pilvo lygmenyje, kur yra kudikelis, o pati gele saknimis remiasi i zeme-grindis (istaku simbolis)...

nu labai jau įdomiai čia išmastei thumbup.gif
bet man tai iš kart pasirodė, buvo daryta fotosesija, na nebuvo ką padėti ant žemės, o orchidėja kaip trapumo simbolis, tiesiog tam tiko...
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 05 17, 22:29)
Kaip tai, kodel orchideja prie koju? smile.gif

Labai graziai ismastei wub.gif Tikiuosi tai ir noreta perteikti rolleyes.gif
Man buna pasiziuriu i nuotrauka- arba "kabina", arba ne...Butent si "neuzkabino" ir nesigilinau i prasme. Man ir poza "kliuna"...nenaturali, nepatogi kazkokia blush2.gif (na praskestos kojos kazkaip nelabai ziurisi)
Bet manau, kad si nuotrauka surinks tikrai nemazai balsu 4u.gif
Atsakyti

o as pamaniau, kad paprasciausi mamyte pilvukui-leliukui rodo kaip graziai gelyte zydi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Man nuotraukytė su orchidėje tiesiog fantastiška thumbup.gif Dvelkia ramybe ir stilingumu... Ji net labai verta dėmesio!!!
Atsakyti
O man foto su orchidėja eilinė nuotraukytė, labai dirbtina schmoll.gif Ta kojų poza ir orchidėja tarp jų man susižavėjimo nekelia. Nors mintis gal ir nebloga buvo, bet jos išpildymas nekoks schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
kazkokia ne tokia
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 18, 10:58)
user posted image
kazkokia ne tokia

o man visai įdomus rakursas nuotraukos.
Atsakyti