Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų akmenligė

QUOTE(Lewisia @ 2012 03 07, 18:17)
Labai liūdna,šiandien rado 3,5 mm akmenuką  inksto taurelėje,taurelė padidėjusi.Noriu paklausti ar čia labai negerai kad jis taurelėje?Ankstesniame poste rašė,kad tokiu atveju jai darė operaciją.Ar čia tik jai taip pritaikė,ar visiems reikalinga atlikti operaciją isitaisius akmeniui taurelėje?

Jeigu tikrai tik 3.5 mm akmenukas - nėra ko panikuoti. Pasidarykite išsamesnius tyrimus. Jeigu neklystų, tokio dydžio akmenukas išvaromas netgi vaistais.
Atsakyti
Oooo,nudžiuginot.Ojeigu dar jis pasišalintų man nejaučiant tai išvis pasisektų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 03 08, 11:00)
Oooo,nudžiuginot.Ojeigu dar jis pasišalintų man nejaučiant tai išvis pasisektų. thumbup.gif

O jis jums kelia kažkokių problemų? Nes jeigu jis nejuda, tai jums ir neturėtų būti kažkokių skausmų. Nors kiek teko kalbėtis su urologais, visi aiškina, kad vis tiek akmuo inkste ar šlapimtakiuose yra pastovios infekcijos šaltinis.
Atsakyti
Na ne,nekelia visiskai jokiu problemu .Bet ji vistiek reikia is ten kazkaip isvaryti , kol jis dar mazas,sake gerti daug skysciu,tikrai daug geriu (tik savaite dar) per diena isgeriu po 3l.vandens,bet akmuo dar neisejo schmoll.gif Kiek laiko dar reikes maukti vandeni g.gif
Atsakyti
Gal kas lankėtes dėl akmenligės pas gydytoją K. Abraitytę-Damažeckienę (čia Klaipėdoj)? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Einu siandien inkstu echoskopijai.Sakykite.kiek girdejau,tai pries patikrinima apie dvi valandas negalima gerti skysciu.Ar tai tiesa?Kai seimos daktare dave siuntima,tai nieko nesake,neispejo...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 08 28, 12:06)
Einu siandien inkstu echoskopijai.Sakykite.kiek girdejau,tai pries patikrinima apie dvi valandas negalima gerti skysciu.Ar tai tiesa?Kai seimos daktare dave siuntima,tai nieko nesake,neispejo...Aciu 4u.gif

Iš viso, jei ryte, geriau nieko nevalgyti ir negerti.............
Atsakyti
Labai gerai akmenukus stirpdo ir isvaro FITOLIZINAS . Man tirai labai padejo, tik labai neskanussss.

Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 08 28, 17:54)
Iš viso, jei ryte, geriau nieko nevalgyti ir negerti.............

Ejau vakare,pries tai dvi val negeriau,tai nieko daktare nepasake,kad blogai ar gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2012 08 28, 20:48)
Labai gerai akmenukus stirpdo ir isvaro FITOLIZINAS . Man tirai labai padejo, tik labai neskanussss.

o kiek laiko teko jį gerti ir kuriam laikui tos tūbelės užteko, nes mačiau, kad apie 22 litus viena kainuoja rolleyes.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 08 29, 19:35)
o kiek laiko teko jį gerti ir kuriam laikui tos tūbelės užteko, nes mačiau, kad apie 22 litus viena kainuoja rolleyes.gif  unsure.gif  unsure.gif

geriau gal savaite , bet daktaras liepe visa gyvenima gert doh.gif matyt jis neragavo to slykstumo...

uzteko ilgokai kai tik pajusdavau kad kazko dilgcioja ir geriu. Praeina ir vel negeriu.

Siaip lenkuose pigiau Fitolizinas, apie 10-12 zl kainoja. Ir dar pas baltaruses viena kart pirkau berods 15 mokejau.
Atsakyti
Sveikos, gal dar kas ci apaislankys ir patars smile.gif
Treciadieni uzejo staigus baisingas kairio sono skausmas, po to pradejo skaudet ir pilvo apacia, isgeriau nospos skausmas praejo. taciau ketvirtadieni tas skausmas pasidare nepakeliamas, temo akyse, sona skaudejo einant, sedint atliekant betkoki judesi, baisingas pilvo apacios skausmas. teko vaziuot i KMUK priimamaji ten padare kraujo, slapimo tyrimus inksto echoskopa ir rengena. Konsultavo urologas. rado padidejusi inksta ir nusprende, kad tai tikriausiai akmenlige, pacio akmenuko nepamate. triguba nuskausminamuju doze vaistu saraselis i namus ir sake uzsirasyti pas urologa i klinikas. Nes gali buti ne ekmuo o kazkokia papildoma kraujagysle
Tai va po to didelio priepuolio daugiau jokiu skausmu, tad iskilo ir klausimas gal net neverta jau ir eiti pas ta urologa. jei tai buvo akmenukas jis tikriausiai pasisalino, tad nieko naujo man nepasakys. smile.gif
Atsakyti