Užeinu čia keletą kartų per dieną. Bet man neįdomu skaityti citatas, įdomiau tikri patyrimai, išgyvenimai...
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 22, 19:09)
Viskas normoj

Laikiau mokyklinę, tačiau nenagrinėjau jokios ištraukos, kadangi man nepasisekė ir buvo įdėti būtent mano nemėgiamiausių autorių kūriniai: Maironio, Granausko ir Krėvės.

Todėl rašiau rašinį tema, kurią pasirinkau iš duotų trijų temų, "Moters paveikslas lietuvių literatūroje". Tai tiek. Lauksim rezultatų.
O šiaip labai labai nuoširdžiai paprašyčiau manęs daugiau neklausinėti apie egzaminus, nes kalbėti šia tema visiškai neturiu jokio noro.
ai suprantu,kartais smlsoliai dakala.bet tada ju klausiu ,kam tau reikia ta zynot?tu man nori kazkom padet?bet jie jau pasibaige,laukiu rezultatu,cia nepadesi.del smalsumo,tai eik tada filma paziurek daugiau naudos.
cia manes daznai klausineja ,ka veikia tavo vyras(siuo metu)as atsakau,kad nezinau.Akis buna kvadratines.nes as tikrai nezinau,ka jis SIUO MOMENTU veikia.Gal kitam kambari skaito,gal raso,gal geria.

o pas kuj da kai kurie priduria ,kur jis?Tai as visa laika atsakau,jai jus neinformavo,tai tas jum nelabai svarbu.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 22, 18:59)
Nagi susiradau tą klausimą.
Matyt, ne šiaip susikūriau sau temą, nes pajutau, kad čia mane ne visuomet supranta, nors esu pozityvistė praktikė

O džiūgauti tris kartus per dieną ir pasakoti apie savo vizualizacijas man neįdomu...Tuo labiau, kad šiuo metu nieko nekonstruoju, nors gal reikėtų pradėti...Man įdomiau mokyti vizualizacijų. Va, šiandien vieną protingą moterį išmokiau valymosi meditacijos vizualizacija. Ir džiūgauju- dar viena mokės bendrauti su savo Angelu Sargu ir save valyti bei namus.
Užeinu čia keletą kartų per dieną. Bet man neįdomu skaityti citatas, įdomiau tikri patyrimai, išgyvenimai...
Vizualizacijos

padeda tikrai.del angelo sargo papasokosiu istorija.
Buvo prie 7 metus.mes ,kaip visa laika nuejom i Cerkve.Mano mazoji pradejo verkti(valgit uzsimane)as ja pamaitinau.Prieina senivas vyras,ir klausia ,koks jos vardas.Atsakau-Diana(pravoslavams ne sventas,pakrikstita Ana)jis kalausia ,kaip davet vaikuj varda?As atsakau,mes tik ja pamatem su vyru ,ir davem si varda.Tada vyrukas atsake,Di-graikiskai reiskia 2,o ANa-angelas sargas.Ir sake ,kad ji lides visa laika 2 angelai sargai.

kol kas taip ir yra.tai begalo zavus,viska pasiekiantis vaikas,labai stipri ir visiskai be baimes.
sekmadieni buvom Lokio pdoj,tai ji perejo 3 trasas.toliau ja apsaugininkai neleido,nes linu nepasieks.Tai ji nuo auksciausio ir ilgiausio 220m "skridzio "skraide.