Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

QUOTE(Indijaa @ 2007 05 22, 19:52)
kaip interpretacija? mokyklinę ar valstybinę laikei?  kokio autoriaus ištrauką?

Viskas normoj cool.gif Laikiau mokyklinę, tačiau nenagrinėjau jokios ištraukos, kadangi man nepasisekė ir buvo įdėti būtent mano nemėgiamiausių autorių kūriniai: Maironio, Granausko ir Krėvės. doh.gif Todėl rašiau rašinį tema, kurią pasirinkau iš duotų trijų temų, "Moters paveikslas lietuvių literatūroje". Tai tiek. Lauksim rezultatų. cool.gif

O šiaip labai labai nuoširdžiai paprašyčiau manęs daugiau neklausinėti apie egzaminus, nes kalbėti šia tema visiškai neturiu jokio noro. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 22 gegužės 2007 - 18:10
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 22, 18:59)
įdomiau tikri patyrimai, išgyvenimai...

Gerai, pateikiu savo galvaskausmį. Labai norėjau išvažiuoti, kur nors kur šilta, na į Kanarus, Maljorką, tris savaites maliau tą mintį galvoje, įsivaizdavau save prie jūros, įsivaizdavau smėlį ir jūrą, įdegusio kūno kvapą po sunkios darbo dienos pleže, guliausi ir kėliausi su tokiom mintim, skuduryne net suknias kelias nusipirkau, ir ką? Šiandien gavau kvietimą važiuoti į kelionę po Norvegiją su keliais žvejais, nu Šiaurės jūra man ne prie širdies, bet įdegis bus gražus, birželio gale išvažiuosim. Tai ne visai tai ko labai norėjau, bet irgi gerai, vis šis tas.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 22, 20:09)
Viskas normoj cool.gif  Laikiau mokyklinę, tačiau nenagrinėjau jokios ištraukos, kadangi man nepasisekė ir buvo įdėti būtent mano nemėgiamiausių autorių kūriniai: Maironio, Granausko ir Krėvės. doh.gif  Todėl rašiau rašinį tema, kurią pasirinkau iš duotų trijų temų, "Moters paveikslas lietuvių literatūroje". Tai tiek. Lauksim rezultatų. cool.gif

O šiaip labai labai nuoširdžiai paprašyčiau manęs daugiau neklausinėti apie egzaminus, nes kalbėti šia tema visiškai neturiu jokio noro. 4u.gif

Dziaukis kol zmonems rupi ir jie domisi Tavimi ir klausia kaip sekasi thumbup.gif
Pasisakyciau dar, bet zinau, kad uzpyksi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 22, 20:42)
Dziaukis kol zmonems rupi ir jie domisi Tavimi ir klausia kaip sekasi  thumbup.gif
Pasisakyciau dar, bet zinau, kad uzpyksi  tongue.gif

Tai sakyk drąsiai - per galvą juk neduosiu cool.gif Juk aš taip ir laukiu, kad kas kokią aštresnę mintį išsakytų. Ir nesakyk to, ko nežinai, nes manęs nepažįsti. Jei pažinotumei, tai kuo puikiausiai žinotumei, jog mane supykdyti nėra jau taip lengva.

Šiaip tai malonu, jog domisi, tačiau kai kasdien po šimtą kartų išgirsti tą patį klausimą - per gerklę ima lįsti tas domėjimasis. doh.gif
Atsakyti
Užeinu čia keletą kartų per dieną. Bet man neįdomu skaityti citatas, įdomiau tikri patyrimai, išgyvenimai...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 22, 19:09)
Viskas normoj cool.gif  Laikiau mokyklinę, tačiau nenagrinėjau jokios ištraukos, kadangi man nepasisekė ir buvo įdėti būtent mano nemėgiamiausių autorių kūriniai: Maironio, Granausko ir Krėvės. doh.gif  Todėl rašiau rašinį tema, kurią pasirinkau iš duotų trijų temų, "Moters paveikslas lietuvių literatūroje". Tai tiek. Lauksim rezultatų. cool.gif

ai suprantu,kartais smlsoliai dakala.bet tada ju klausiu ,kam tau reikia ta zynot?tu man nori kazkom padet?bet jie jau pasibaige,laukiu rezultatu,cia nepadesi.del smalsumo,tai eik tada filma paziurek daugiau naudos. doh.gif
cia manes daznai klausineja ,ka veikia tavo vyras(siuo metu)as atsakau,kad nezinau.Akis buna kvadratines.nes as tikrai nezinau,ka jis SIUO MOMENTU veikia.Gal kitam kambari skaito,gal raso,gal geria. g.gif o pas kuj da kai kurie priduria ,kur jis?Tai as visa laika atsakau,jai jus neinformavo,tai tas jum nelabai svarbu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Nagi susiradau tą klausimą. ax.gif
Matyt, ne šiaip susikūriau sau temą, nes pajutau, kad čia mane ne visuomet supranta, nors esu pozityvistė praktikė  lotuliukas.gif O džiūgauti tris kartus per dieną ir pasakoti apie savo vizualizacijas man neįdomu...Tuo labiau, kad šiuo metu nieko nekonstruoju, nors gal reikėtų pradėti...Man įdomiau mokyti vizualizacijų. Va, šiandien vieną protingą moterį išmokiau valymosi meditacijos vizualizacija. Ir džiūgauju- dar viena mokės bendrauti su savo Angelu Sargu ir save valyti bei namus.
Užeinu čia keletą kartų per dieną. Bet man neįdomu skaityti citatas, įdomiau tikri patyrimai, išgyvenimai...

Vizualizacijos thumbup.gif padeda tikrai.del angelo sargo papasokosiu istorija.
Buvo prie 7 metus.mes ,kaip visa laika nuejom i Cerkve.Mano mazoji pradejo verkti(valgit uzsimane)as ja pamaitinau.Prieina senivas vyras,ir klausia ,koks jos vardas.Atsakau-Diana(pravoslavams ne sventas,pakrikstita Ana)jis kalausia ,kaip davet vaikuj varda?As atsakau,mes tik ja pamatem su vyru ,ir davem si varda.Tada vyrukas atsake,Di-graikiskai reiskia 2,o ANa-angelas sargas.Ir sake ,kad ji lides visa laika 2 angelai sargai. wub.gif kol kas taip ir yra.tai begalo zavus,viska pasiekiantis vaikas,labai stipri ir visiskai be baimes.
sekmadieni buvom Lokio pdoj,tai ji perejo 3 trasas.toliau ja apsaugininkai neleido,nes linu nepasieks.Tai ji nuo auksciausio ir ilgiausio 220m "skridzio "skraide. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės! 4u.gif
Šįsyk visai nerimtai...
Aha, vizualizacijos padeda - štai "Žalgiris" ir čempionas! Taip norėjau... Tai gal, sakau, ir tu, Lineta, laimėsi tą savo aukso puodą, koks jisai bebūtų? mirksiukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Mamučia,2007 05 22, 20:38]
drinks_cheers.gif
Papildyta:

ai suprantu,kartais smlsoliai dakala.bet tada ju klausiu ,kam tau reikia ta zynot?tu man nori kazkom padet?bet jie jau pasibaige,laukiu rezultatu,cia nepadesi.del smalsumo,tai eik tada filma paziurek daugiau naudos. doh.gif

NE TIESA NE DEL SMALSUMO IR NEREIKIA RASYT UZ VISUS schmoll.gif
RUPI IR NORISI KAD VISKAS PRAEITU GERAI NE BUTINAI VIEN DESIMTUKAI SVARBIAUSIAI KAD PATI BUTU PATENKINTA TO IR LINKIU

Aisku daugiau nekankinsiu ir lauksiu kol parasysi pati. 4u.gif

Sekmes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 22 gegužės 2007 - 20:31
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 22, 17:59)
...džiūgauti tris kartus per dieną ir pasakoti apie savo vizualizacijas man neįdomu...Tuo labiau, kad šiuo metu nieko nekonstruoju, nors gal reikėtų pradėti...Man įdomiau mokyti vizualizacijų.

vaižgante, maža kuriai kas neįdomu ar nepatinka g.gif O man visgi įdomu, kurioje vietoje mūs temoje likai nesuprasta? Kad meetą pasiūlei, o į jį niekas nesureagavo? Galiu pasakyti, jei būčiau vilnietė, tai būtinai pas tave užsukčiau ir masažą darytis, bet deja... toli esu bigsmile.gif
O kad citatos nepatinka...Čia kuriai kas, matai, pati jau esi perskaičiusi nemažai reikalingų knygų, beje, galėtum apie jas papasakoti, tada nereiktų skaityti kitų rašomų citatų. Beje, man citatos yra labai prie širdies smile.gif
Atsakyti
Na pamokos irgi neblogai butu 4u.gif O citatos tai irgi pamokos beja vizualizuodami mes juk kuriam save ,savo gyvenima o tai ir yra pagrindas kitos temos:as esu saves kurejas smile.gif
As skaitydama si (pozytivus mastymas) tema supratau kur klydau ka dariau ne taip
Tai juk nebutinai rasyti ir vizualizuoti kiek viena diena, paleidai minti: dirbi, gyveni juk rezultatas ne visada nuo mus priklauso, kartais ir palaukti reikia o kartais ir sustot pailset pasigrozieti akimirka buna tokia nuostabi ...
Papildyta:
Nagi susiradau tą klausimą. ax.gif
Matyt, ne šiaip susikūriau sau temą, nes pajutau, kad čia mane ne visuomet supranta, nors esu pozityvistė praktikė  lotuliukas.gif O džiūgauti tris kartus per dieną ir pasakoti apie savo vizualizacijas man neįdomu...Tuo labiau, kad šiuo metu nieko nekonstruoju, nors gal reikėtų pradėti...Man įdomiau mokyti vizualizacijų. Va, šiandien vieną protingą moterį išmokiau valymosi meditacijos vizualizacija. Ir džiūgauju- dar viena mokės bendrauti su savo Angelu Sargu ir save valyti bei namus.

tongue.gif
O kaip reikia valyti namus? g.gif
Tik nerasykit kad su slota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 22 gegužės 2007 - 22:06

Bet juk merginoms reikia nuo kažko pradėti, ar ne? smile.gif Gal primiršai savo pirmus žingsnelius? Pakilai ir nebenori nors trumpam nusileisti? Tu nuo to tik praturtėtum mirksiukas.gif Gal ir vertėtų vėl pabandyti padaryti, ko senai nedarei biggrin.gif

QUOTE(suntea @ 2007 05 22, 19:10)
Šiandien gavau kvietimą važiuoti į kelionę po Norvegiją su keliais žvejais, nu Šiaurės jūra man ne prie širdies, bet įdegis bus gražus, birželio gale išvažiuosim. Tai ne visai tai ko labai norėjau, bet irgi gerai, vis šis tas.

g.gif norėjai šilumos ir įdegio, tai gal tą ir gausi biggrin.gif Vuot pasitaikys ten pačios šilčiausios dienos 4u.gif
O apie Norvegiją aš dabar irgi jau kuris laikas galvoju ax.gif Yra visos sąlygos, galimybės ir netgi bendraminčių komanda, belieka sulaukti tinkamo laiko thumbup.gif

QUOTE(Mamučia @ 2007 05 22, 20:38)
manes daznai klausineja ,ka veikia tavo vyras(siuo metu)

Aš pasiūlau imti ir jam paskambinti. Tada tiksliai pasakys, ką veikia lotuliukas.gif

QUOTE(eris @ 2007 05 22, 22:51)
juk nebutinai rasyti ir vizualizuoti kiek viena diena, paleidai minti: dirbi, gyveni juk rezultatas ne visada nuo mus priklauso, kartais ir palaukti reikia o kartais ir sustot pailset pasigrozieti  akimirka buna tokia nuostabi ...

O kaip reikia valyti namus? g.gif
Tik nerasykit kad su slota  mirksiukas.gif

Taip. Rezultatas NE TIK nuo mūsų priklauso. O prisivizualizavus reikia ir pasimėgauti to rezultatais, nes kitaip, kam svajoti? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
as anksciau labai niurzgedaavau del savo blogo gyvenimo... ax.gif bet viena diena viskas eme ir staiga pasikeite...net nezinau kaip...negaliu sakyti,kad dabar esu super pozytiviste,tiesiog galbut kantresne pasidariau ir nebetrokstu tokio greito rezutato kaip anksciau...
mane ikvepia filmai,knygos,kuriu deja paskutiniu metu mazai teko paskaitineti...isgirstos istorijos per Tv ar is gyvenimo ir pan.
na kuria prasme ikvepia,gal labiau vercia susimastyti apie savaji gyvenima...
be to kaip ten bebutu zmogus su amziumi gauna daugiau isminties ir tas padeda apskritai kitaip mastyti...
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2007 05 23, 07:03)
zmogus su amziumi gauna daugiau isminties ir tas padeda apskritai kitaip mastyti...

drinks_cheers.gif
Žiūriu, bendraamžius auginam bigsmile.gif

Kažkaip paskutiniu metu įdomus gyvenimas aplinkui thumbup.gif Daug naujų pažinčių, naujų minčių, viskas tooooookiame judėjime bigsmile.gif . Atsigręžiu į praeitą kelią, prisimenu malonias akimirkas. Pasitikrinu, ar TIKRAI ir KAIP išsipildė, ko troškau.
O mano gyvenime pirma visada ėjo praktika, tik paskui teorija ir apibrėžimai biggrin.gif Mano Mokytojas mano, kad taip geriau įsimenama biggrin.gif
Iš asmeninės patirties galėčiau pasakyti, kad TAI tikrai VEIKIA ir kad pasiteisina platesnis požiūris. Pvz.: galima galvoti, kad iš Petro ir Antano norėtum pasirinkti Petrą. Bet jeigu galvoji, kad iš dviejų pasirinksi labiau sau tinkamą - tai tiks bet kuriai situacijai/žmogui/daiktui... Susidėlioji atskaitos taškus, netgi raktinius žodžius, kurie paskui gyvenimo eigoje primena ir parodo ar teisingu keliu eini, t. y. ar eini tuo keliu, apie kurį anksčiau svajojai. Vėlgi pėvėzė hihihi.gif Kodėl ištekėjau būtent už to žmogaus, kurį vadinu dabar savo vyru, o ne už kito, kurį jau seniau pažįstu? Ir nors anas išvaizda artimesnis mano svajonių princui, šitas pasakė tam tikrus žodžius (ne tik "ar tekėsi už manęs" lotuliukas.gif ), kuriuos "atpažinau". Čia kaip tie Joniuko ir Gretutės duonos TRUPINĖLIAI biggrin.gif
Atsakyti