na tikrai bandau uzbaigti sitas kvailas dikusijas

va mano vestuves ne uz ilgo jau, ir labai laukiu ju vien del muzikanto, kuris yra superinis. is pradziu apie ji girdejau geru atsiliepimu, kad uzveda publika, su juo buna linsmas vakaras ir tt. paskui taip gavosi, kad is 2007 metu nuotaku forumo mes ta pati muzikanta uuzsisakem net 4 merginos.

dvieju vestuves jau praejo, abieju atsiliepimai nuostabiausi, kad buvo tiek linksma, tiek gerai

viena mergina pasakojo, kad jis grojo ne tik klavisiniais, o ir pasiemes akordeona vaiksciojo ir grojo visa laika, ir kad vos ne 5 ryto ji reikejo jau ramint, kad jau gal gana, nes jau seimininkems gal reiketu stalus pradet tvarkyt...

o kad jus zinotumet kaina...

anaiptol net ne tukstantis, taip kad yra tokiu perliuku, kurie dar nepajute isponejimo didelio, dirba uz nedidelius pinigus ir puikiai atlieka savo darba. si savaitgali jis gros dar vienos forumietes vestuvese, tai irgi laukiu atsiliepimu, bet zinau, kad jie bus geri

esu beveik isitikinus, kad ir po savo vestuviu as busiu juo patenkinta, nes man reikia tradicinio linksmo vestuviu muzikanto, o jis toks ir yra

kad jau taip isgyriau, duodu kontaktus jo: Robertas Vaicekauskas, kaunas 8 652 22684