ne nu cia geras:) (as TedisLt busimoji zmona)/..iekom ieskom, o cia apie ta pacia grupe kalbama
Beje...gal kas zino kokia kaina jie kitais metais uzsisauke ?

dekui uz info....
siaip tikiuos jie dar neuzsakyti mano planuojamai veseles datai:)... labai tikiuos
siaip tikiuos jie dar neuzsakyti mano planuojamai veseles datai:)... labai tikiuos
QUOTE(TedisLT @ 2007 11 05, 21:45)
dekui uz info....
o kada jusu vestuves?? nes galiu pasakyt kad liepos-5 jie uzhimti

QUOTE(vitulia_g @ 2007 11 06, 15:44)
vitulia_g o kokia ju kainyte?
QUOTE(gala @ 2007 11 06, 14:59)
vitulia_g o kokia ju kainyte?
na, mes susitarem, uzh 2000lt. dviem dienom, nuo ishlydejimo iki kiek reikes

QUOTE(vitulia_g @ 2007 11 06, 14:44)
tikrai musu vestuves ne liepos 5

vitulia_g, cia kalba eina apie grupe Credo,ane?
jei taip, tai ir man kontaktus i az
Aciu!

Aciu!

QUOTE(T-i-j-a @ 2007 11 06, 16:42)
vitulia_g, cia kalba eina apie grupe Credo,ane?
jei taip, tai ir man kontaktus i az
Aciu!

Aciu!

Niu visiems surashiau

nu ir uzsislapciusi grupe:) siaip ar taip mb jau susitare su jais

QUOTE(uItra @ 2007 11 05, 14:42)
o ne geriau tada pasiimti vedeja su DJ? kaina abieju manau apie 2500 lt gautusi, bet ir muzika patys uzsisakysit, ir programa turesit pritaikyta jums, o ne sablonine, kuria ko gero matete kurios nors tetos vestuvese pries 15 metu....
mes galvojom apie vedėją, bet kažkaip vistiek labiau linkstam prie įprastų muzikantų. Šiaip aš nieko neturiu prieš šabloninę muziką, man svarbiau kad gražiai ir linksmai vakarą pravestų.
Galvoju dabar apie "kokteilį" dėl gerų atsiliepimų, nes man svarbiausias kriterijus renkantis muzikantus yra tai, kad kažkas juos matė vestuvėse ir patiko jų vakaro vedimo programa... daugiau tai net nežinau pagal ką rinktis

QUOTE(*Gizmo* @ 2007 10 23, 15:06)
Sveikos merginos
Labai reikia jusu pagalbos
Gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie grupes Credo ir Mexicano ar gal teko buti vestuvese kur jie grojo ? Radau cia kelis atsiliepimus, bet noretusi isgirsti siek tiek daugiau 

Labai reikia jusu pagalbos

nu man tie mexicano tai asmeniskai siaubas
QUOTE(aausriux @ 2007 11 07, 13:38)
nu man tie mexicano tai asmeniskai siaubas
Gal teko buti vestuvese kur jie koncertavo