QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 12:16)
Oi, kaip smagu, pagaliau bus baigtas vargas

diplominį tai točnai apsigins, pats rašė, pats skaičiavo, žodž, ten bėdų tikrai nebus
Prisilurlinčiau vakare šampaniuko, alia MS, taip nesveika šiandien
Perduosiu perduosiu, viską perduosiu
Zuiki, dėl miego - jeigu pabundi po 5 valandų miegučio ir jautiesi gerai, vadinasi organizmui tiek pakanka, bet jeigu jautiesi blogai, tai pabandyk po pietų nors trumpam akis užmerkt, vdruk užmigsi. Man taip gera būna po pietų miego

kaip kūdikiui

Nors vakar pabudus tokia pusiau pėdinau į vonią ir biškelį į duris galvą susitrenkiau, taip kad tu atsargiai
Slapux, marš dažų rinktis, ba paskui prie nedažytų sienų teks akis pratint

ir grįšk greičiau, papliurpsim, ba aš šiandien tokia biškelį ligoniukė, man galima nedirbti
kokia dar ligone? apsirgai tokia pat liga kaip manoji?

tinginio
zinokis mane pastoviai pazadina kas nors.. siandien ciut akis pramerkiau, o paskui jau kai pramerkiu uzmerkti nebegaliu

tai suprask kaip nori, pamiegojus as cia ar ne.. pabudus nesijauciu gerai, bet kadangi ir neuzmiegu, tai prisigeriu red buliaus ir vaikstau.. ku daryt
beja, nusiunciau mamai savo darba taisyti, nes teorija jau visa parasyta, tai va, pasistojo toks uzklausimas.. zodziu yra toks dalykas, kaip kvalifikacine komisija, gali ji buti kvalifikcine o ne kvalifikacine? ta prasme, cia skaitosi kaipo trecias titulinis lapas ir as jo pati nekuriau

sukure protingi dedes is mano mokyklos.. tai ten parasyta kvalifikcine

tai gali but tokia ar nelabai

nors nenustebciau jei cia ir klaida

visgi sugebejo gudruciai bakalaurinio nurodymuose, komisijos pirmininko pavarde su klaida parasyti

gerai kad kazkokia mokytoja uzziurejo ir vienam vaikui pataise, ba to dedes mes neivienas nepazystam, nes jis is kito uniko visai

va koki rastingi musu prof. matematikai