Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Slapux @ 2007 05 28, 11:52)
Plytkos jau ant sienų  mirksiukas.gif  Ar tu apie galutinį var jau klausi?
Tai ryškumas ne bėda, gali gi vieną akcentinę sieną ryškiais tapetais dabar užklijuot ar šiaip kokiom interjero detalėm sužaist  mirksiukas.gif  Aš bijau, kad man per tamsu nesigautų ir atspalvis su baldais svetainėj turi sueit  unsure.gif

tai va as ir galvoju dabar gal paryskinti man g.gif ar geriau palikti taip yra, o po kokiu metu kai atsibos tada ryskinti biggrin.gif vis kazkokia permaina butu biggrin.gif nors tikrai, pasibaigs viskas, susides viskas i savo vietas, kitaip atrodys.. o ir nerai baisus variantas.. MB tinka.. tik sakau, uzsimano gi kartais ir kiaules bananu biggrin.gif

o kas del tapetu, tai mes labai pries juos mirksiukas.gif nors noreciau visai su jais pazaisti, kokia juosta viena ar pora ant sienos uzklijuoti.. nu kazka mandresnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 28, 11:48)
siandien visai nesusikaupiu  verysad.gif  su MB iki 5 sedejom mokinomes, sedziu daba prisigerus red buliaus ir galvoju kad man kapec bus  biggrin.gif

Ačiū už dainą, jau siunčiuosi, tuoj trepsėsiu į taktą, kas su manim? biggrin.gif

Gal biškelį nusnūsk kokią valandžiukę, bus galva šviesesnė 4u.gif Aš ir vakar, ir užvakar miegojau - točnai kaip šiltuose kraštuose mane miegas jama doh.gif

QUOTE(Slapux @ 2007 05 28, 11:52)
Plytkos jau ant sienų  mirksiukas.gif  Ar tu apie galutinį var jau klausi?

Aga, apie galutinį 4u.gif primenu, kad pažadėjau fotkių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 11:58)

Tai gausi dar palaukt porą savaitėlių mirksiukas.gif Vsio,mergai, lekiu, bo meistrai jau varpais skalambija doh.gif

Zuiki, nebijok tapetų - kaip akcentą galima labai gražiai padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 11:58)
Ačiū už dainą, jau siunčiuosi, tuoj trepsėsiu į taktą, kas su manim? biggrin.gif

Gal biškelį nusnūsk kokią valandžiukę, bus galva šviesesnė 4u.gif Aš ir vakar, ir užvakar miegojau - točnai kaip šiltuose kraštuose mane miegas jama doh.gif

kad tik macytu mirksiukas.gif as trepsiu biggrin.gif neklausau kazkaip isvis vinampo, tai va pasileidau ta daina paziuret ar kokybe gera, tai daba taip ir duodasi ji viena vinampe mano..

zinok su miegu labai prastai man kazkaip g.gif as gi sakiau kazkada kad miegas geriausias mano draugas biggrin.gif kaip meska ziema miegojau biggrin.gif o daba visai nesimiega schmoll.gif paskutinem dienom isvis max po 5 val ismiegu ir viskas g.gif ir uzmiegu as labai sunkiai, ko pasekoje mane MB prakeikia mintyse lotuliukas.gif zodziu, fiziskai neissikraunu matyt, po to dar gi karsta sitaip, tai sunkiau ir miegasi.. nervai dar turbut.. pradejau galvoti kad pries gynimus isvis nebemiegosiu doh.gif unsure.gif ir vaiksciosiu kaip priplota biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 05 28, 12:02)
Tai gausi dar palaukt porą savaitėlių  mirksiukas.gif  Vsio,mergai, lekiu, bo meistrai jau varpais skalambija  doh.gif

Zuiki, nebijok tapetų - kaip akcentą galima labai gražiai padaryt  mirksiukas.gif

reiks pagalvoti dar mirksiukas.gif visai noreciau kokiu burbulu viduri sienos, ar kad ir fotorapeto.. bet jie daugiau per visa siena buna.. g.gif kazkaip norisi tokio mazo akcentuko.. ai.. pagyvensim pamatysim.. noresiu labai tai ir pasidarysiu.. o tu vonia apsirodyk kai pasiaigsi wink.gif
Atsakyti
Aštuoni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 12:07)
Aštuoni  thumbup.gif

malačius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 12:07)
Aštuoni  thumbup.gif

clap_1.gif oro_buckis.gif

Brbk, cia ne tau aisku lotuliukas.gif bet tu ir neperduosi visko turbut nuo manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, kaip smagu, pagaliau bus baigtas vargas thumbup.gif diplominį tai točnai apsigins, pats rašė, pats skaičiavo, žodž, ten bėdų tikrai nebus mirksiukas.gif
Prisilurlinčiau vakare šampaniuko, alia MS, taip nesveika šiandien cool.gif

Perduosiu perduosiu, viską perduosiu tongue.gif

Zuiki, dėl miego - jeigu pabundi po 5 valandų miegučio ir jautiesi gerai, vadinasi organizmui tiek pakanka, bet jeigu jautiesi blogai, tai pabandyk po pietų nors trumpam akis užmerkt, vdruk užmigsi. Man taip gera būna po pietų miego ax.gif kaip kūdikiui bigsmile.gif Nors vakar pabudus tokia pusiau pėdinau į vonią ir biškelį į duris galvą susitrenkiau, taip kad tu atsargiai lotuliukas.gif

Slapux, marš dažų rinktis, ba paskui prie nedažytų sienų teks akis pratint tongue.gif ir grįšk greičiau, papliurpsim, ba aš šiandien tokia biškelį ligoniukė, man galima nedirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 12:16)
Slapux, marš dažų rinktis, ba paskui prie nedažytų sienų teks akis pratint tongue.gif ir grįšk greičiau, papliurpsim, ba aš šiandien tokia biškelį ligoniukė, man galima nedirbti biggrin.gif

Greit negrįšiu - 2 val einu pas virtuvės dizainerę, paskui dar mamukui dovanos pirkt - balius nusimato vakare wub.gif Teip, kad prieš darbo galą nebent parsirasiu tau į kompaniją rolleyes.gif Čiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 12:16)
Oi, kaip smagu, pagaliau bus baigtas vargas thumbup.gif diplominį tai točnai apsigins, pats rašė, pats skaičiavo, žodž, ten bėdų tikrai nebus mirksiukas.gif
Prisilurlinčiau vakare šampaniuko, alia MS, taip nesveika šiandien cool.gif

Perduosiu perduosiu, viską perduosiu tongue.gif

Zuiki, dėl miego - jeigu pabundi po 5 valandų miegučio ir jautiesi gerai, vadinasi organizmui tiek pakanka, bet jeigu jautiesi blogai, tai pabandyk po pietų nors trumpam akis užmerkt, vdruk užmigsi. Man taip gera būna po pietų miego ax.gif kaip kūdikiui bigsmile.gif Nors vakar pabudus tokia pusiau pėdinau į vonią ir biškelį į duris galvą susitrenkiau, taip kad tu atsargiai lotuliukas.gif

kokia dar ligone? apsirgai tokia pat liga kaip manoji? g.gif tinginio lotuliukas.gif

zinokis mane pastoviai pazadina kas nors.. siandien ciut akis pramerkiau, o paskui jau kai pramerkiu uzmerkti nebegaliu schmoll.gif tai suprask kaip nori, pamiegojus as cia ar ne.. pabudus nesijauciu gerai, bet kadangi ir neuzmiegu, tai prisigeriu red buliaus ir vaikstau.. ku daryt g.gif

beja, nusiunciau mamai savo darba taisyti, nes teorija jau visa parasyta, tai va, pasistojo toks uzklausimas.. zodziu yra toks dalykas, kaip kvalifikacine komisija, gali ji buti kvalifikcine o ne kvalifikacine? ta prasme, cia skaitosi kaipo trecias titulinis lapas ir as jo pati nekuriau schmoll.gif sukure protingi dedes is mano mokyklos.. tai ten parasyta kvalifikcine g.gif tai gali but tokia ar nelabai g.gif nors nenustebciau jei cia ir klaida biggrin.gif visgi sugebejo gudruciai bakalaurinio nurodymuose, komisijos pirmininko pavarde su klaida parasyti biggrin.gif gerai kad kazkokia mokytoja uzziurejo ir vienam vaikui pataise, ba to dedes mes neivienas nepazystam, nes jis is kito uniko visai biggrin.gif va koki rastingi musu prof. matematikai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 28, 12:20)
Greit negrįšiu - 2 val einu pas virtuvės dizainerę, paskui dar mamukui dovanos pirkt - balius nusimato vakare  wub.gif  Teip, kad prieš darbo galą nebent parsirasiu tau į kompaniją  rolleyes.gif  Čiau  mirksiukas.gif

nu ir būk tokia besarmatė, palik mane vieną vargšiukę su skaudančiu pilvu liezuvis.gif
aš su Zuikiu padraugausiu, jeigu nenuvarysiu jos migcie biggrin.gif

nu relaxinuosi ant viso garso kabinete thumbup.gif la la la la la la lotuliukas.gif
biškelį panašu į saulės smūgį lotuliukas.gif

dar ta pačia proga gimė geniali mintis - Zuiki, davai aptarkim - mano papaša gyvena Druskininkuose (beveik), tai aš galiu ženytis tada, kada noriu ir būtent Druskininkuose, gal ten netgi gražiau nei Kaune būtų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 28, 09:30)
g.gif Įdomu kokia ta gydytoja? ax.gif tikiuosi, kad ne Tercijonaitė? doh.gif oi, pažiūrėjau, tikrai nea.
<...>

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 28, 09:44)
sita turbut  mirksiukas.gif
<...>

geras thumbup.gif sita, taip
Atsakyti