QUOTE(Burbukas @ 2007 05 29, 15:47)
pati nezinau ir nuo ko,gal cia yra ir mano gydytojos kalte,zodziu buvau pas ortodonte ana savaite padare ji man ka reik ir atsisveikinom.grizau namo ir ji man skambina ir sako: gal tau del viso pikto reiktu apsilankyt pas periodontologa,nes man nepatinka tavo apatiniai dantys(nes apsinuogine kakleliai pirmu dantu)dave numeni ir pasiskambinau(ten jos pazystama kartu mokesi is orbit reklamos).pasiskambinau uzsiregistravau ir nuvariau siandien,apziurejo pakraupo sako einam as tave palydesiu pasidaryt rendgeno nuotrauka,pasidariau nunesiau jau, paziurejo,pasikviete dar viena gydytoja(cia klinikuose)ir dar daugiau pakraupo,virsuj nutirpe keliu dantu kaulai (kuriuos reikes operuoti lazeriu)kainuoja tukstancius.apcioj det lopa(kuris bus pjaunamas nuo mano skruosto vidaus).zodziu man taip baisu kad sakes.ai dar sako nesuprantam kam tas protinis dantis paliktas.
nezinau ar aiskiai paaiskinau viska.
o as norejau nusipirkti geresne masina kokia,dabar bus sakes teks pirkti vel kokia nebrange,nes operacijom dabar tukstanciai iseis
Papildyta:
QUOTE(jurateka @ 2007 05 29, 16:29)
sveika prisijungus
aciu,bet man baisu.panos kad ir su breketais darykites kas puse metu burnos higiena.
net neitariau kad nutirpe pas mane kaulai...