Na ex-s ir duodi, geras

Neįsivaizduoju kaip maniškis reguotų, jaučiu daugiau manęs neklausytų niekada

O kaip fainiai dėl koncerto, įsivaizduoju koks super koncertas buvo
Ech, smagu kai gali papramogaut, o aš vis laiko niekam nerandu, jau matau kad mažei vis mažiau dėmesio skiriu, tai šiandien sakiau temsiuos į sportą kartu, vis pabūsim kažkiek abi

O tai ta rutina, bėgimas ištisinis, siaubas kažkoks, reikia aprimt biškutį
Tiesa, apie breketus biškutį parašysiu. Vakar buvom bazėj, tai ten sutikom vyro grupioką su šeima. O to grupioko žmona kaip tik breketus nešiojo ir prieš kokius keturis metus jai nuėmė. Tada atsimenu kokia super šypsenėlė buvo ir kokie dantukai gražūs

o vakar kai ją pamačiau tai išsigandau

Priekiniai viršutiniai dantys vėl kreivi, antri dantys pasisukę ir paėję į vidų

Aišku tai pastebėjau netik aš, bet ir mano diedas, tai paskui namuose sako matei koks rezultatas, nešiosi, pinigus mokėsi, kankinsies, rausi, o bus tas pats kas dabar

Eina sau kai pamatai kaip susigadino tokia super sypsenele tai nemalonu. Bet ilgai nekalbėjom tai kažkaip ir neišsiaiškinau kas ir kaip, na gal ji plokštelės nenešiojo, bet abejoju

Nes pamenu kaip džiaugėsi kai nuėmė jai ir kaip sakė kad visą gyvenimą plokštelę nešios kad tik taip gražiai viskas liktų, bet rezultatas š... Tai vakar kažkaip susigadinau nuotaiką, bet visgi dėsiu geležus, jau nepersigalvosiu niekaip.