Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(pantera83 @ 2007 06 01, 09:34)
Joa palyginus brangiai pasisiuvo, galima ir pigiau  tongue.gif

O uz kiek tau siuna jei ne paslaptis? Mano medziaga kainavo 1000, visa kita pasiuvimas, taisymas, kristalai ir pasijonis, gal ir nepigiausiai, bet neturiu uztai nei vieno priekaisto tam meistrui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 01, 10:40)
O uz kiek tau siuna jei ne paslaptis? Mano medziaga kainavo 1000, visa kita pasiuvimas, taisymas, kristalai ir pasijonis, gal ir nepigiausiai, bet neturiu uztai nei vieno priekaisto tam meistrui  tongue.gif

man pasiuvimas kainuos apie 1000 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 01 birželio 2007 - 09:42
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 01, 09:42)
man pasiuvimas kainuos apie 1000 lt.

cia be medziagos ane? Na as tau linkiu, kad butum tokia patenkinta savo suknele kaip kad as esu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 01, 10:46)
cia be medziagos ane? Na as tau linkiu, kad butum tokia patenkinta savo suknele kaip kad as esu!  4u.gif

taip, be medziagos. na nezinau, ar busiu patenkinta, nes visu pirma pas mus nera tokio audinio, kokio reikia mano suknelei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 01, 10:46)
cia be medziagos ane? Na as tau linkiu, kad butum tokia patenkinta savo suknele kaip kad as esu!  4u.gif

oi su nekantrumu laukiu kada pamatysiu kaip atrodei 4u.gif
Atsakyti
As irgi laukiu Joa sukneles nuotrauku smile.gif IR labai dziaugiuosi uz ja, kad ji laiminga del savo sukneles. Linkiu visoms to paties 4u.gif
Atsakyti
As savo suknyte is naujo isimylejau. wub.gif wub.gif wub.gif Vel vel ir vel is naujo. blush2.gif Ji man labai labai labai labai patinka. 4u.gif rolleyes.gif Ech... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 05 31, 17:37)
kaip manai lis? nes paskutiniais metais rugpjutis baisus

Nu labai labai noreciau, kad nelytu mastau.gif Cia jau dabar Lietuvoj apie orus isvis patyliu. nieko nusprest neimanoma, viena diena gali sviesti saule, kita - snigti schmoll.gif biggrin.gif Reikia labai labai karstai noreti, kad nelytu, tai ir nelis rolleyes.gif Abi panorekim ir gal musu norai issipildys biggrin.gif
Atsakyti
Straipsnis Delfi, gal kam pravers: Vestuviniai apdarai šiuolaikinei nuotakai (nuotraukų albumas).
http://www.delfi.lt/...php?id=13378740

Man asmeniskai nuotraukose prie straipsnio nelabai patiko tie siuolaikiniai apdarai.
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2007 06 01, 11:52)
As savo suknyte is naujo isimylejau.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Vel  vel ir vel is naujo.  blush2.gif Ji man labai labai labai labai patinka.  4u.gif  rolleyes.gif  Ech... wub.gif

Aterol, o tu nuomavaisi ar siuvai? Laukiam tavo nuotraukyciu ir dziaugiames uz tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 06 01, 09:25)
Straipsnis Delfi, gal kam pravers: Vestuviniai apdarai šiuolaikinei nuotakai (nuotraukų albumas).
http://www.delfi.lt/...php?id=13378740

Man asmeniskai nuotraukose prie straipsnio nelabai patiko tie siuolaikiniai apdarai.
Papildyta:
Aterol, o tu nuomavaisi ar siuvai? Laukiam tavo nuotraukyciu ir dziaugiames uz tave smile.gif

Aciu. blush2.gif mirksiukas.gif Suknyte prikausi. 4u.gif Is Maggie Sottero kolekcijos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 06 01, 12:28)
Aciu.  blush2.gif  mirksiukas.gif  Suknyte prikausi.  4u.gif  Is Maggie Sottero kolekcijos.  wub.gif

O koks tavo suknutes pavadinimas ir kainele, jei ne paslaptis? Sorry, jei buvai minejusi ir praleidau.
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 01, 08:49)
Ladera atrodo taip  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Ja maciau Madonos salono lange, graziai atrode, tik man tikrovej jos atspalvis kiek tamsokas ir mezginiai tokie gan "kieti" is tolo pasirode, nuotraukoj si suknele man geriau atrodo. Na bet cia skonio reikalas 4u.gif Is esmes modelis originalus ir idomus smile.gif

QUOTE(Simbaa @ 2007 06 01, 08:57)
Soriux, ikeliu dar karta nuorodeles, kazkaip sunkai man su ikelimu gaunasi  blush2.gif :

Ladera ikele pantera83, aciu jai  4u.gif

Rever. http://www.sanpatric...ex.asp?idioma=1
Spausti: Book de seleccion. Exuberance colection. 1 psl. antra suknele.

Laiko dar turiu tris menesius, tikiuosi pasius, jus mane padrasinat smile.gif

O 3000,- kainuoja Ladera, ji is Pronovias.

Dabar paziurejau visas smile.gif Man is situ Raver graziausia.
Jei tikrai nori tokios kaip Ladera ir nuoma per brangi (o nuomos kaina tikrai labai didele), tikrai pabandyk siutis, bent pasiklausineti, ar tokia pasiutu. Issinuomot tikriausiai visada suspesi smile.gif
Atsakyti