Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

ispudzius skaitome, dabar lauksime nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 11, 22:45)
juodas kaspinas ar siaip kokia detale ant vestuvines sukneles ateinanciu metu topas  mirksiukas.gif

ACIU VISOMS UZ SVEIKINIMUS  4u.gif  4u.gif
Ispudzius pasakoju begiodama po visas temas (na, kad i tema butu), o cia suknele parodysiu, bet dar negavau foto...

Kada gausi?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 11, 22:11)
Kada gausi?? ax.gif

tureciau gauti sia savaite, fotografai intensyviai dirba prie ju, zada suspeti iki pirmadienio ax.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as istekejusias, kaip smagu lauksim nuotraukeliu man labai smalsu nes ir mano vestuves birzeliu 23 d.laukiu su nekantrumu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, busimos nuotakos, kaip tik siuo metu neriu vaseliu puosnia ilga vestuvine suknute, jei kuri norit buti vienintele , ispudinga ir nepakartojama, galit parasyti AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 12 birželio 2007 - 10:48
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 11:54)

kaip man su juodu patinka suknes! Viena panasia matavausi, tik su maziau neriniu, ir pirstines priderinom neriniuotas, niu, super!!! tik neisdisau issinuomot!
pasirinkau labiau klasikine...
Atsakyti
o manoji panasi i sita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 06 12, 19:39)
o manoji panasi i sita smile.gif

daug nerinuku, kaip sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 12, 21:44)

pabandysiu savo ideti bukit geros bukit atviros
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 12, 21:05)
pabandysiu savo ideti bukit geros bukit atviros

nors as nemegstu pustu, bet sita man thumbup.gif thumbup.gif
o kaip manoji?
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 06 12, 22:06)
nors as nemegstu pustu, bet sita man  thumbup.gif  thumbup.gif
o kaip manoji?

as maciau kazkuriame psl. tu idejus buvai tai rasiau kad labai grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir svarbu kaip jauteisi , kaip matavaisi, as is savo matavimo dar dabar pasijuokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2007 06 07, 03:05)
Sveikos, mergaites 4u.gif  prisijungiu ir as prie jusu... Isteku liepos 21diena - viskas jau kaip ir paruosta, tik pamergelem sukneles dar ne visos pasiutos...o ir savosios labai ilgai ieskojau. Neradau savo issvajotosios, bet ta, kuria radau labai dziaugiuosi blush2.gif  Atiduodu jusu kritikai wub.gif  tik mano plaukai yra ilgi ir bus palaidai banguoti, ir dar tu geliu ant sono nebus ax.gif  tai siek tiek vazdas keiciasi... na, ka manot? blush2.gif

http://www.maggiesot...p;style=ASM3051

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - labai grazi
Atsakyti