Sveikutės
Išteku rugsėjo pradžioj, dar neturiu suknelės. O žiūrinėtis, ieškotis pradėjau jau nuo pavasario. Per tiek laiko nuo suknelių gausumos, įvairumo net pykinti pradėjo, jau sakiau, kad ir tuoktis nebenoriu
Ir vis niekas "neužgaudavo" širdelės... Perėjau per nuomos salonus... Kaip tyčia, tam paskirta diena pasitaikė viena iš karščiausių
Tai sau pasakiau, kad nenoriu jokių pasijonių, jokių lankų, ir išvis nebenoriu daugiau ten kojos kelti ir kažką matuotis. Jei šitaip blogai pasijaučiau per kelias minutes tik užsivilkus suknelę, tai kaip jausiuos visą dieną?
O juolab, kai dar nežinau, kokios aš noriu, kokia ta mano svajonių suknelė??? Po viso šito užsinorėjau paprastos, lengvos, gal net trumpos suknelės
Vat galėtų būti pavyzdžiui, kaip ir šita.
QUOTE(laisveja @ 2007 06 17, 09:29)
Sveikutės
Išteku rugsėjo pradžioj, dar neturiu suknelės. O žiūrinėtis, ieškotis pradėjau jau nuo pavasario. Per tiek laiko nuo suknelių gausumos, įvairumo net pykinti pradėjo, jau sakiau, kad ir tuoktis nebenoriu
Ir vis niekas "neužgaudavo" širdelės... Perėjau per nuomos salonus... Kaip tyčia, tam paskirta diena pasitaikė viena iš karščiausių
Tai sau pasakiau, kad nenoriu jokių pasijonių, jokių lankų, ir išvis nebenoriu daugiau ten kojos kelti ir kažką matuotis. Jei šitaip blogai pasijaučiau per kelias minutes tik užsivilkus suknelę, tai kaip jausiuos visą dieną?
O juolab, kai dar nežinau, kokios aš noriu, kokia ta mano svajonių suknelė??? Po viso šito užsinorėjau paprastos, lengvos, gal net trumpos suknelės
Vat galėtų būti pavyzdžiui, kaip ir šita.
Na, bet paskubek juk iki vestuviu ne tiek ir daug laiko liko, o jei dar nori siutis, o ne nuomot tai tikrai paskubek ir kuo greiciau apsispresk..
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 04:50)
si visa laika buvo mano svajone...manau kad toli nenugrybavau ir radau gana panasia 
Kodel man rodo vien kazkokias nesamoningas raides??
QUOTE(Jolanccike @ 2007 06 17, 00:24)
nereali suknele..
Kodel man rodo vien kazkokias nesamoningas raides?? 
[/quote]
jo?net nzn...dar karta pabandysiu...
[/quote]
jo?net nzn...dar karta pabandysiu...
paziurekit kokios fainos suknytes
Atsiprasau is karto, nes esu naujoke
nelabai moku dar naudotis siuo forumu, bet noreciau jum parodyti man patinkancias kelias suknytes ir isgirsti jusu nuomone
QUOTE(Irreja @ 2007 06 17, 18:54)
nelabai moku dar naudotis siuo forumu, bet noreciau jum parodyti man patinkancias kelias suknytes ir isgirsti jusu nuomone 
sveika prisijungus
QUOTE(Irreja @ 2007 06 17, 17:54)
Kokioj saly cia jas siuva??
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 17, 19:15)
ten keleto dizaineriu jos yra...tai skirtingose salyse
QUOTE(Jolanccike @ 2007 06 17, 08:36)
Manyciau, kad nusisega, na kaip nuometas, gal reikalui esant jau prie vakarienes staja ji ir nusisegciau atlikus visus oficialius reikalus
cia mano svajoniu suknele Nr. 2
O cia idedu savo suknele svajone Nr. 1... turbut jau 1000 kartu apkalbeta aprsayta, bet isimylejau ja is pirmo zvilgsnio ir ta meile tesiasi iki siol
Papildyta:

Papildyta:

O cia idedu savo suknele svajone Nr. 1... turbut jau 1000 kartu apkalbeta aprsayta, bet isimylejau ja is pirmo zvilgsnio ir ta meile tesiasi iki siol
Papildyta:
Papildyta:
As tai noriu tokiu basuciu kaip Liepos...
Kur man tokias rasti gal zinot?
man tai Liepa is viso super nuotaka buvo. bet tokios kaip jus sukneles jau vien del to nenoreciau, kad visi pultu kalbeti, jog cia tik kopija, kad tipo nusiziurejo nuo Liepos ir t.t.