Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero stilius

Kaip as suprantu skandinaviskas tai neperkrauta, bet su detalemis, tai galetu but idomios formos kedes ar fotelis pvz user posted image

Siaip bendras vaizdas kazkas panasaus i si user posted image

Siaip stilius tinkantis musu krastui manau, tik tiek, kad daba visi kas darosi sau butus renkasi butent si stiliu, nusibodo mad.gif
Atsakyti
gintutis@hotmail.com[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue][B]Del klasikinio stiliaus ir "lavonu kvapu" smile.gif Vilniuje Linkmenu g.5 radau nedidele parduotuvyte, kur pilna senovinio klasikinio stiliaus baldu, bet jie gaminti dabar. Ir kvapo nera ir graziai atrodo, o svarbiausia kainos normalios. thumbup.gif

QUOTE(Varvara @ 2005 01 13, 16:17)
Kaip as suprantu skandinaviskas tai neperkrauta, bet su detalemis, tai galetu but idomios formos kedes ar fotelis pvz user posted image

Siaip bendras vaizdas kazkas panasaus i si  user posted image

Siaip stilius tinkantis musu krastui manau, tik tiek, kad daba visi kas darosi sau butus renkasi butent si stiliu, nusibodo  mad.gif

Atsakyti
Šiuo metu dauguma renkasi šiuolaikišką namą, apstato jį madingais baldais, o mane taip traukia senovė...
Pasvajokime, kokį rinktumėtės jūs?
O gal jau tokiame gyvenate?
Atsakyti
Man namai turi buti jaukus. Ir nesvarbu kokio jie stiliaus, jei zmoogus jauciasi gerai tai viskas ciki. Vieniem viena, kitiem kita. mirksiukas.gif
Atsakyti
Senovinis stilius gal ir gražu, bet tuomet butas turi būti erdvus. Nes antikvariniai baldai labai tamsūs ax.gif Aš norėčiau vis del to modernaus būto, nudažyto šviesiom, šiltom spalvom bei su apstatyto šviesiais baldais biggrin.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka skandinaviskas stilius - paprastas, bet skoningas, jame visko nei per daug nei per mazai. Bandysiu sukurti kazka panasaus pas save rolleyes.gif
Atsakyti
kaip tik kuriu savo namus. viskas kuo sviesiau, baldai kuo paprastesni, funkcionalesni, daug lentynu. Kuo naturalesnes apdailos detales. Visa savo dushia zadu ideti i aksesuarus ir detales- nuo sviestuvu iki vazoniku, uztiesalu. Norisi jaukumo, netiketumo bet taip, kad neperkrauti namu. Tam negailesiu nei jegu, nei pinigu. Detalems nemazai naudosiu savo darbu. Turiu ideju ir laiko jau daug turesiu smile.gif
Atsakyti
PAs mus tai turbut tarp skandinavisko ir retro.
Sienos baeveik baltos, danga gelsva i ryzuma.
Baldu gobelenas sviesiai rusvas, gal kiek primena maiso faktura. Medzio detales tamsios - telikas ant patalynes dezes padetas, stalas paprastutis staciakampis, foteliai minimalistiniai tokiai kvadratiniai su tamsaus medzio pakaltem rankoms - visi balai isskyrus kampa - ant kojyciu - tai suteikia lengvumo, zhodziu viskas pas mus paprasta ir lengva, beje, baldai mano seneliu ax.gif bet as nieko kito net nenoreciau. Daug erdves lieka, bet galna jauku.
Atsakyti
Patinka: brangios storos tamsios odos baldai, minksti kilimai, knygos (daug knygu! ), raudonmedis, medzio raiziniai, torserai, dideli langai... Zodziu klasikine angliska prabanga.
Kol nera uz ka tokia prabanga kurti, nenoriu daryti kico, todel mano namai bus sviesus, su dideliais ,,lengvais" paveikslais, daug medzio, sviesos, ir kuo daugiau naturalumo.

Kotrastinga blush2.gif
Atsakyti
tender, normalu biggrin.gif man kontrastai "prie dūšios" ne tik lyginant skirtingus stilius, bet ir vienoje patalpoje- vadinamasis fusion, tik gerai maišyti nėra paprasta. O šiaip prioritetų neturiu,patinka visi gerai padaryti, autentiški interjerai. Na, gal SBA "kambariai" ir euroremontas ne schmoll.gif Pati norėčiau susikurti kiek įmanoma minimalistiškesnę erdvę,viena iš priežasčių-nemėgstu tvarkytis, o dulkių šluostinėjimas nuo daiktų-daiktelių, kokie žavūs jie bebūtų, man tiesiog gyvenimą trumpina. Švarą ir tvarką mėgstu be proto, kuo vyresnė tampu, tuo tie simptomai aštrėja... Taigi "sotūs" interjerai su atvirom lentynom, užklotais, servetėlėm, staltiesėlėm, užuolaidom ir kitais lobiais man tiks tik tuo atveju, jei prie jų bus pridėta namų tvarkytoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O patikti-patinka. smile.gif
Atsakyti
Kam patinka senoviniai baldai, tai galiu pasakyti, kad siaures miestelyje virs Norfos yra baldu parduotuve, ten prekiauja tiek padevetais, tiek naujais baldais, tai ten maciau puikiu stalu su kedemis, kazkaz stiliumi ir forma panasaus i ampir, bet pagal apdaila paprastesni, tai labiau "nesa" i retro, bet atrodo thumbup.gif Vos pati nesusigundziau wub.gif
Beje, ten maciau ir tokiu masyviu, gal romaninio stiliaus spintu, nezinau, is kokiu bobuciu jie juos istrauke, bet restauruotos tos spintos, gerai atrodo, bet jau nzn kiek vietos tureti reikia. schmoll.gif Ne man mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip kainos? unsure.gif
Atsakyti