Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAVIMUI reikalingos mamos su vaikuciais iki 1m.

TV laida "Mamos dienorastis" Vilniuje ruosia medziaga apie Huggies. Reikalingos kokios 5-6 mamytes su dar ropojanciais (nebutinai, gali ir neropot), bet nevaikstanciais vaikiukais.

Vaikuciai paropos su Huggi'ais, o mamytes paplepes apie juos. Filmavimas uztruks  apie viena valanda. Planuojama pirmadieni arba antradieni pirmoj dienos puseje.

Tikiuosi bus nors keleta norinciu mamyciu, kartu ir mini meet'uka surengsime  ;)
Kas apsispres praneskite man rytoj iki  vakaro.
Atsakyti
Nezinau ar mes tiksim, nes mano dukrytei po 3 savaiciu jau metukai, bet savarankiskai vaiksciot dar neiseina. Na o ropojam tai kaip reikiant (jau tikrai patyrusi ropotoja). O siaip mes gal ir sutiktume, vis sioks toks prasiblaskymas.
Atsakyti
Noreciau ir as, bet mums is Siauliu per toli vaziuoti. Gaila... sad.gif
Atsakyti
mes galime prisijungti, va tik mano kleckas puikiai sliauzioja (kaip partizanas ant pilvo)  o ropoti dar nemoka. kol kas tik linguojam.
ar tiksim?

idomiausia, kad mes naudojam butent haggies ir jie mums geriausi smile.gif
maniskiui 7 men
Atsakyti
Jeigu kas nors vaziuotu is Kauno su masina  [smiley=auto.gif], tai ir mes mielai prisijungtume  ;D.
Atsakyti
nu va..... huggies mums mieliausi, visai nuosirdziai reklama pavaryciau, ir ropotojas mano lenktyniniais greiciais ropoja - kamera nesugaudytu. bet kad mes irgi Kaune. kaip cia taip susikooperavus su kuo nors
Atsakyti
Mes su Domantu irgi noretume prisijungti smile.gif Domantui 9 men. ir jis labai gerai ropoja, vaiksciot aisku dar nemoka  :) O kur vyks filmavimas? As pati be transporto, tai reiks pasiplanuot kaip iki vietos su taksi atvykt  ;)
Atsakyti
O mamai irgi reiktų filmuotis?pupa mano atrodo lyg ir fotogeniška, tik kad aš nelabai..Šiaip tai labai fain sudalyvaut būtų-praeitą savaitę kaip tik ropoti pradėjome-varom kaip traktorius- o ir nuo baimės svetimiems jau pagijome...
Atsakyti
na, gal ir mes visai noretume-mano Maziuj kaiptik Huggies geriausios:) Tadu ir dar kokia mamule su lelium prigriebtume is Kawno... Tik va mes da nei ropojam nei vaikstom, mumi tik 4 men
Atsakyti
guga,
as taip pat "be transporto". bet juk mums tai neproblema smile.gif
svarbiausia taip sudelioti vaiko dienotvarke, kad pries filmavima mazius butu pailsejes ir pavalges smile.gif
Atsakyti
O mes niekaip netinkam smile.gif Nei mes dar ropojam, nei mes is Vilniaus, o ir geriausi mums visgi Pampers... Tik vat vienintelis pliuselis, kad meluot gerai moku biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,

mano mazei 6.5 men. Dar neropojam, bet sliauzti jau lyg ir bandom. Mielai su didziausiais norais sudalyvautume...
Atsakyti