Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAVIMUI reikalingos mamos su vaikuciais iki 1m.

ir as ir as ziurejau!labai atidziai!kuri mamyte su akinukais?kuri mamyte suristais plaukais?nagi,prisipazinkit visos.kai kartos isirasysiu,nes siandien nesuspejau pasiruost.na,bet jusu tie vaikuciai......... :-*jau kokie grazus!kai juos parode vienu momentu,tai labai panasiai,kaip ir ant pakuotes tie vaikai wink.gifo kieno ten sauskelnes soniukas i sikniuka ilindes? ;)labai grazios storules leskutes wink.gif
Atsakyti
:smile.gif na as su akiniais [smiley=000081.gif].....ziurejau ir vis norejau nuimti uzkritusi plauka ant akies, kurio tada nejauciau is susijaudinimo [smiley=1.gif] [smiley=mpr.gif]....
Atsakyti
Istikruju labai geras jausmas, kai atsidariau sia tema ir pamaciau, kad kazkas laukia ir kazkam idomu, tiesiog , kaip kokia palaikymo komanda ;D oooo kieno ten papersiukas buvo sulindes i uzpakaliuka, nepastebejau, reiks perziuret paskui juosta, man uosviene irase ;D
:-* :-* :-*
Laida kartos pirmadieni 10 val ir treciadieni 6.30(berods)
Atsakyti
:smile.gif na as su akiniais [smiley=000081.gif].....ziurejau ir vis norejau nuimti uzkritusi plauka ant akies, kurio tada nejauciau is susijaudinimo [smiley=1.gif] [smiley=mpr.gif]....

tai tave labiausiai ir isidemejau ;Dturbut del to uzkritusio plauko ant akies ;D
Atsakyti
daurynka,as su suristais plaukais  :P
Atsakyti
daurynka,as su suristais plaukais  tongue.gif

ar tikrai?nemeluoji?as tave isivaizdavau vyresne...  :smile.gif
ot fainos mamytes!visos tokios jaunos... :-*na,o kuri ten tokia panasi i Aga?as net pagalvojau,kad ten ji.tik prisiminiau,kad ji gi Kaune.ir vaikucio neturi... :Papsirikau...ot panasiu i Aga daug.arba man cia vaidenasi ;D
Atsakyti

ar tikrai?nemeluoji?as tave isivaizdavau vyresne...  :smile.gif
ot fainos mamytes!visos tokios jaunos... :-*na,o kuri ten

nemeluoju,nemeluoju tongue.gif ankscaiu gi ir nuotrauku forume idejus buvau,tai kaip gi taip neapziurejai ???
Atsakyti