Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

oi tu, Katinyti biggrin.gif drinks_cheers.gif
ievuschka, parase kerai smile.gif
Atsakyti
Ievushka, pacioj apacioj tokiom mazom raidelem parasyta, kad vos iziuret galima. Neserga Vilkute didybes manija, todel raideles pasirinko mazutelytes lotuliukas.gif .
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 10, 10:12)
Ievushka, pacioj apacioj tokiom mazom raidelem parasyta, kad vos iziuret galima. Neserga Vilkute didybes manija, todel raideles pasirinko mazutelytes  lotuliukas.gif .

Jau aš visai turbūt nuo saulės prisimerkus net ir namie būnu, tai ir neįžiūrėjau doh.gif
Apsilankiau ir aš:labiausiai man visgi užrašinės,albumai ir dienoraščiai patinka wub.gif Toks mielas, šiltas ir jaukus daiktas turėtų būti, jaučiu-taip ir norisi vos ne kasdien pačiupinėti,pavartyti...
Atsakyti
laba diena as gal ne i tema ,bet norejau paklausti gal kas zinot kur vilna aviu karsia.pas mama dar atsirado nekarstos vilnos,bet niekaip negaliu rasti kas tai darytu.labai aciu is anksto.gerai butu kad nuo kauno nelabai toli butu.
Atsakyti
čia kažkas įdomaus bigsmile.gif tik nueikit prie velimo reikmenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 11 birželio 2007 - 18:29
laikas pagrazinti temuke biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynas @ 2007 06 10, 23:57)
laba diena as gal ne i tema ,bet norejau paklausti gal kas zinot kur vilna aviu karsia.pas mama dar atsirado nekarstos vilnos,bet niekaip negaliu rasti kas tai darytu.labai aciu is anksto.gerai butu kad nuo kauno nelabai toli butu.

tai kad nelabai kas karšia dabar,kai tokia jau paruoštos vilnos pasiūla.Aš,deja, nežinau verysad.gif

QUOTE(Katinytis @ 2007 06 11, 21:07)
laikas pagrazinti temuke  biggrin.gif

Tikrai pats laikas mirksiukas.gif
Daili tašiukė wub.gif O jau ta šokolado spalva, mmmmmmm.........
Atsakyti
QUOTE(Tynas @ 2007 06 10, 23:57)

Molėtuose tai tikrai karšdavo. Bet adreso tai nežinau. Ten nuo senų laikų būdavo karšykla.
Papildyta:
Katinyti , labai pagražinai temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Katinyti thumbup.gif pagrazinai. labaiii daili, prabangi net tokia ax.gif

as tai pasakyciau, o jau ta turkio spalvyte bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai dekavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 11, 20:07)
laikas pagrazinti temuke  biggrin.gif

labai daili rankine thumbup.gif
o as pasakyciau - o jau tie pasiuvinejimai........
Atsakyti