Įkraunama...
Įkraunama...

Montesori darželiai Kaune

QUOTE(Linana @ 2009 04 27, 13:46)
Mums spalio men. bus tik trys m. wink.gif Ir mes pradesim lankyti si geguzes men.
O meskuciu grupe tai ta kur aukletoja Vilija?

nuo triju metuku vaikai keliami i darzelio grupe, tai bent nuo rugsejo prasykites pas didesnius biggrin.gif , juk daug smagiau kai vaikas turi i ka lygiuotis, nei buti vyriausiu tarp jauniausiu, Del aukletoju nezinau, nes visos pasikeite, tik auklyte likus ta pati
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2009 04 27, 15:46)
Mums spalio men. bus tik trys m. wink.gif Ir mes pradesim lankyti si geguzes men.
O meskuciu grupe tai ta kur aukletoja Vilija?

Taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano mazei dar tik 4 menesiai, tai i darzeli gaunasi eiti nuo 2.7 metuku arba nuo 1.7 metuku. Gal galit parekomeduot i kuriuos montesori darzelius ir i kokias grupes galeciau uzrasyti? Na gal blogai issireiskiau.
Kazkur skaiciau, kad buna konfliktu su aukletojomis, gal parekomenduotut darzeli ir grupe ar aukletoja ,kuriais buvote labai patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 28, 21:41)
Sveikos. Mano mazei dar tik 4 menesiai, tai i darzeli gaunasi eiti nuo 2.7 metuku arba nuo 1.7 metuku. Gal galit parekomeduot i kuriuos montesori darzelius ir i kokias grupes galeciau uzrasyti? Na gal blogai issireiskiau.
Kazkur skaiciau, kad buna konfliktu su aukletojomis, gal parekomenduotut darzeli ir grupe ar aukletoja ,kuriais buvote labai patenkinti?

o rekomendacijos manau mazai ka duos, nes labai skirtingi teveliai, vieniems aukletoja labai gera, kitiems ji gali atrodyti blogio isikunijimas. Kai vaikui darzelyje gerai, tai ir aukletojos buna nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2009 04 29, 11:37)
o rekomendacijos manau mazai ka duos, nes labai skirtingi teveliai,  vieniems aukletoja labai gera, kitiems ji gali atrodyti blogio isikunijimas. Kai vaikui darzelyje gerai, tai ir aukletojos buna nuostabios 4u.gif

Na bet visgi nenoreciau, kad aukletoja uz kazka gedintu mano vaika, ar neduotu per kazkurio vaiko gimtadieni torto todel, kad manoji butu nesuvalgiusi vakarienes..
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 29, 16:38)
Na bet visgi nenoreciau, kad aukletoja uz kazka gedintu mano vaika, ar neduotu per kazkurio vaiko gimtadieni torto todel, kad manoji butu nesuvalgiusi vakarienes..

Dar ir taip gali buti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Na lyg ir perskaiciau siame forume apie tai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 04 29, 14:38)

del torto bukit rami, jie uzdrausti, kad nebuti apsinuodijimu, per gimtadienius nesam sakocius ar pyragus be kremu blush2.gif
Atsakyti
O aplamai kokia vaiku mityba darzeiuose?

Tai ar tortas ar sakotis, ar dar koks pyragas, nesvarbu, jei jo neduodant baustu vaika..
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Gal galėtumėt parašyt kokių šviežių naujienų apie Žemynos darželį? Planuoju saviškę ten leist po metų, kai bus 3m., tai įdomu būtų sužinot kurios auklėtojos pačios pačiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2009 08 05, 15:43)
Sveikos mamos 4u.gif
Gal galėtumėt parašyt kokių šviežių naujienų apie Žemynos darželį? Planuoju saviškę ten leist po metų, kai bus 3m., tai įdomu būtų sužinot kurios auklėtojos pačios pačiausios smile.gif

kiek man yra teke susidurti su siuo darzeliu, tai labai labai geros aukletojos yra montesori gr. Aldute ir Daivute, bet cia gal tik man smile.gif jos ir su vaikais graziai bendrauja, ir su tevais. as pati leisiu savo maziuka i sia grupe, kai paaugs biggrin.gif
manau, kad jei vaikui bus gerai, tai ir tevams turi but gerai, juk ne jiems visa diena su tom aukletojom buti...
Atsakyti
"Zemynoje" yra dvi grupes, dirbancios pagal si metoda: "Medeina" ir "Gabija". "Gabijos" grupeje dirbanti aukletoja Sandra yra verta paciu graziausiu zodziu. Nesu maciusi kito pedagogo, taip mokancio bendrauti su vaikais wub.gif (o as esu laaabai priekabi ir keliu tikrai aukstus reikalavimus biggrin.gif )
Beje, patekti i sias grupes yra gana sunku-uzsirasyti reiketu gerokai is anksto wink.gif
Atsakyti