Įkraunama...
Įkraunama...

Feminos Gabyte

...uj kieno cia koja???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2005 06 12, 18:15)
...uj kieno cia koja???
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai gal ir i burna susikisa ir paskanauja , manasis tai dar neisikisa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2005 06 14, 23:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai gal ir i burna susikisa ir paskanauja , manasis tai dar neisikisa sad.gif

susikisa susikisa...pirsta ciulpia doh.gif o siandien kai maudesi tai pada net paaize savo biggrin.gif akrobate...
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2005 06 17, 09:11)
... blush2.gif gerai bus ir ryt poryt rolleyes.gif

na tai kur fotosesijos nuotraukytes g.gif g.gif laukiam laukiam
Atsakyti
stai kaip mano mazute auga wub.gif
Atsakyti
ir dar keletas foto...
Atsakyti
pykstu, nes neturiu dar dantuku, o taip nieztiiii
Atsakyti
namie gera pasliauzyti
Atsakyti
na kai mama valgyt neduoda, tai vaikas net dvi baronkas pasigriebė doh.gif

o šiaip, tai labai gražiai nuotraukytėse Gabytė auga wub.gif

dėl dantukų tai tu nepergyvenk išlys jie, ir greičiausiai lenda, kai nečiupinėji kas dien... biggrin.gif va kaip aš vakar pas Luką užčiuopiau dar porą naujų dantukų blush2.gif
Atsakyti
gražu pažiūrėti kaip jus augat ir gražėjat smile.gif
Atsakyti
aciu uz grazius zodzius 4u.gif
QUOTE(VilmaM @ 2005 06 27, 08:27)
na kai mama valgyt neduoda, tai vaikas net dvi baronkas pasigriebė doh.gif

o šiaip, tai labai gražiai nuotraukytėse Gabytė auga wub.gif 

dėl dantukų tai tu nepergyvenk išlys jie, ir greičiausiai lenda, kai nečiupinėji kas dien...  biggrin.gif va kaip aš vakar pas Luką užčiuopiau dar porą naujų dantukų  blush2.gif

o del dantuku, ta zinokit neduoda man gabyet pirsto ikist burnon, nu nei kaip...sukandus dantenas, "gubki trubockoj" ir vsio...o jei per prievarta gi rekia...tai sakau turbut jau ne uz kalbu...bet velniai zino, tas ne uz kalnu pas mus jau 3menesiai doh.gif
Atsakyti
NU JAU LABAI I MAMKA DAROSI PANASI mirksiukas.gif ,O JAU DIDELE KOKIA doh.gif .TAI GAL JAU SEDI PATI?KAD TAIP DRASIAI VONIOJ?LIUKS FOTO thumbup.gif
Atsakyti