Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštynių sriuba

mano vyriokas sriubinis vaikas kaip sakau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif valgytų ir valgytų...verdu ir rūgštynes...valgo...bet stengiamės labai nepiknaudžiauti...žiemą vakuotų tai neduodavau schmoll.gif
Atsakyti
megsta mano irgi rugstyniu sriuba,pirma kart lygtais nuo metuku daviau paragaut smile.gif
Atsakyti
As pati asmeniskai labai megstu sia sriubyte,bet taipat esu girdejus,kad maziems vaikuciams daznai sia sriubyte nera gerai valgyt,todel valgem tik viena karta,ir visai nesenai.Patiko,ir valge su malonumu,manau karta per menesi reiks virt.Manau nebus per daznai g.gif
Atsakyti
Prisimenu, kad mano vyresnioji būdama 2 metukų nuo rūgštynių sriubos viduriuodavo, todėl dabar jos dar neduodu ir nažajai. Duosiu tik nuo kokių 3 metų.
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2007 05 18, 15:59)
Aš irgi duodu ir labai noriai valgo mažius  biggrin.gif

pati megstamiausia mazosios sriubyte 4u.gif snd va irgi virsim ja...labai labai megsta smile.gif
Atsakyti
mes irgi valgom sia sriubyte, mazdaug 2 kartus i menesi
Atsakyti
rygstynese oksalo rugsties daug jei neklystu,inkstam negerai,jei daznai.
as neduodu
Atsakyti
Šią sriubytę mes valgom nuo kokių metukų, bet labai dažnaitaip pat neduodu na gal maždaug į du mėnesius kartą g.gif Mažiukui lb patinka 4u.gif
Atsakyti
Radau si bei ta knygoje 'Vaiko mityba" apie rugstynes
" Jos turi organiniu rugsciu, vitamino C, siek tiek baltybu ir cukraus. Slopina puvima zarnyne, viduravima. Paprastai valgome ju sriuba. Iki metu tikrai negalima, nes turi oksalatu, gali uzsikimsti inkstu kanaleliai, susidaryti akmenu. Vyresniam nei vienu jau galima isvirti sriubytes, bet ne dazniau kaip karta per savaite. Dazniau jos valgyti nereiketu ir vyresniam"

Va ka raso knygos smile.gif O maniskis tai megsta sita sriubyte, net ciapsi kaip jam skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
Valgom, bet nėra mėgiamiausia sriuba 4u.gif
Atsakyti
Duodu kai verdu (verdu nedažnai), mazgiui labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Valgom koki karta i menesi, manau ne per daznai tikrai nepakenks
Atsakyti